تیم ملی فوتبال ایران در نخستین بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی، از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و در برابر ۱۲ هزار تماشاگر (طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) به مصاف تیم قرقیزستان رفت و این دیدار با نتیجه یک بر صفر به نفع تیم ملی کشورمان به پایان رسید.
تیم ملی ایران در این گروه شامل تیمهای قطر، ازبکستان، کره شمالی و امارات است که سهشنبه آینده در دیداری دیگر در شهر العین به مصاف تیم امارات خواهد رفت.
داور: یوسوکه آراکی (کشور ژاپن)
کمک داوران: جون میهارا و کوتا واتنبه (کشور ژاپن)
کارت زرد:
کارت قرمز:
گ
ل: مهدی طارمی (دقیقه ۳۴) برای تیم ایران
ترکیب تیم ملی ایران:
عل
یرضا بیرانوند، شجاع خلیل زاده، محمدامین حزباوی، آریا یوسفی (از دقیقه ۸۰ صالح حردانی)، میلاد محمدی، امید نورافکن، سامان قدوس (از دقیقه ۶۷ سعید عزت الهی)، علی قلی زاده (از دقیقه ۶۰ مهدی ترابی)، مهدی طارمی، مهدی قائدی (از دقیقه ۶۰ علیضا جهانبخش)، سردار آزمون (از دقیقه ۸۰ شهریار مغانلو)
سرمربی: امیر قلعه نویی
ترکیب تیم قرقیزستان:
ا
رژان توکوتائف، والری کیچین، تامیرلان کوزوبائف، کریستین برازمان، جوئل کوجو (از دقیقه ۸۷ مرک کیمی)، قلیژیگیت (دقیقه ۴۶ هلمت علیقلاف (از دقیقه ۴۶ کنزباوف)، عادلجان عبدالرحمانوف، الکساندر میشچنکو، الدیار زاریپبکوف، غیرت ژیرگالبک (از دقیقه ۷۷ احمدوف) و علیمردان شوکوروف
سرمربی: ماکسیم لیسیتسین
اتفاقات مهم بازی:
دقیقه ۴: خطای بازیکن قرقیزستان بر روی علی قلی زاده باعث شد تا یک ضربه کاشته برای تیم ملی فوتبال کشورمان اعلام گردد.
دقیقه ۷: سردار آزمون در محوطه جریمه به توپ رسید، اما شوت او توسط دروازهبان قرقیزستان دفع شد.
دقیقه ۱۴: در چندین مرتبه از سمت راست ارسال کردیم که دروازهبان تیم قرقیزستان توانست توپ را به آسانی در اختیار بگیرد.
دقیقه ۱۹: دوباره خطا بر روی قلی زاده در جناح راست یک ضربه کاشته دیگر برای تیم ملی به ارمغان آورد که سامان قدوس این ضربه را برای گلزنی فرستاد، اما مدافعان قرقیزستان مانع شدند.
دقیقه ۲۱: خطای بیرانوند در جاگیری و خروج از دروازه و شوت از راه دور قرقیزستان یک فرصت گلزنی را برای این تیم به وجود آورد که بیرانوند ناچار شد توپ را به کرنر بفرستد. ضربه کرنر به سر کوجو رسید و شوت او را بیرانوند به خوبی کنترل کرد.
دقیقه ۲۶: شوت امید نورافکن از پشت محوطه جریمه با فاصلهای کم از بالای دروازه قرقیزستان عبور کرد.
دقیقه ۳۴: دروازهبان قرقیزستان شوت از راه دور امید نورافکن را دفع کرد و توپ برگشتی را مهدی طارمی با بازوبند کاپیتانی به گل اول ایران تبدیل کرد.
دقیقه ۴۰: یکی از بازیکنان قرقیزستان دچار مصدومیت گردید و داور بازی را به همین دلیل متوقف کرد.
دقیقه ۴۴: ضربه کرنر توسط مدافعان قرقیزستان بازگشت داده شد و توپ به حزباوی رسید که شوت او از بالای دروازه عبور کرد.
دقیقه ۴۵: پاس عمقی قائدی به طارمی رسید و او با ورود به محوطه جریمه، یک پاس دقیق به علی قلی زاده داد که شوت این بازیکن از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۴+۴۵: برای نیمه اول ۴ دقیقه وقت اضافه در نظر گرفته شد و در این دقیقه پرتاب بلند اوت قرقیزستان توسط مدافعان تیم ملی دفع شد.
نیمه دوم:
دقیقه ۴۹: شوت شکوروف از پشت محوطه جریمه به راحتی توسط بیرانوند مهار گردید.
دقیقه ۵۰: شوت مهدی قائدی از پشت محوطه جریمه با اختلاف زیادی از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۵۷: شوت ژیل گالبریک از راه دور را بیرانوند در دو مرحله گرفت.
دقیقه ۵۹: شوت امید نورافکن موقعیت گلزنی را برای تیم ملی فراهم کرد که تیرک دروازه را هدف قرار داد.
دقیقه ۶۰: قرقیزستان در یک ضد حمله موقعیت گلزنی را به دست آورد و شوت گالبریک با کمی اختلاف از بالای دروازه تیم ملی به بیرون رفت.
دقیقه ۷۰: با اعلام خطای عزت الهی بر بازیکن قرقیزستان، امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی به شدت در اعتراض به داور صحبت کرد.
دقیقه ۷۲: شوت سردار آزمون با فاصلهای اندک از بالای دروازه قرقیزستان به بیرون رفت.
دقیقه ۸۵: جوکو با عبور از بین مدافعان تیم ملی، یک موقعیت عالی گلزنی برای قرقیزستان مهیا کرد که شوت او را بیرانوند با یک شیرجه عالی مهار کرد و تیم ملی همچنان در حال پیروزی باقی ماند. بیرانوند پس از این مهار دچار مصدومیت شد.
دقیقه ۹۰: شوت نورافکن به فاصلهای زیاد از بالای دروازه رفت.
دقیقه ۱+۹۰: شوت بازیکن قرقیزستان را دوباره بیرانوند گرفت. در نیمه دوم تیم قرقیزستان چندین موقعیت گلزنی به دست آورد. داور برای نیمه دوم ۶ دقیقه وقت تلف شده در نظر گرفت.
دقیقه ۴+۹۰: مهدی طارمی به سراغ امیر قلعه نویی رفت و از او دلجویی کرد و به نظر میرسید این کار به دلیل شعارهایی بود که برخی تماشاگران علیه سرمربی تیم ملی سر داده بودند.
