نابودی آخرین امید زندگی در شمال غزه/ننگ ابدی برای بشریت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، صهیونیست‌ها روز گذشته با حمله وحشیانه به بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا در شمال نوار غزه و به آتش کشیدن آن، بخش‌های حیاتی این بیمارستان، از بخش‌های عملیاتی و جراحی گرفته تا بخش‌های تعمیر و نگهداری و آزمایشگاه‌ها را کاملاً نابود کردند تا حدود 20 هزار فلسطینی محاصره شده در شمال نوار غزه هیچ راه نجاتی نداشته باشند.

صهیونیست‌ها در حمله‌ای بی‌سابقه، بیمارستان کمال عدوان را آتش زدند

هرچند که از نزدیک به سه ماه گذشته که رژیم اشغالگر یک نسل کشی واقعی علیه شمال نوار غزه به راه انداخته، بیمارستان کمال عدوان همواره در معرض حملات سیستماتیک اشغالگران بوده است، اما حمله دیروز کاملاً بی‌سابقه بود و صهیونیست‌ها با به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان، صحنه‌های وحشتناک مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه را که بزرگترین مرکز پزشکی نوار غزه بود و اشغالگران آن را نابود کردند، به یاد همه ‌آوردند.

یک منبع ویژه در گفتگو با الجزیره اعلام کرد که ارتش صهیونیستی روز گذشته به مدت دو ساعت، به حملات شدید زمینی و هوایی در اطراف بیمارستان کمال عدوان ادامه داد و سپس خودروهای نظامی این ارتش به سمت بیمارستان پیشروی کردند و آن را تحت محاصره خود درآوردند و افراد حاضر در داخل بیمارستان، از مجروحان و بیماران گرفته تا کادر پزشکی را مجبور به ترک بیمارستان کردند. این بیمارستان بیش از 80 بیمار و 350 کادر پزشکی و همراهان بیمار را در خود جای داده بود. منابع ویژه گزارش دادند که نظامیان صهیونیست اکسیژن تعداد زیادی از بیماران را در داخل بیمارستان کمال عدوان قطع کردند که جان آنها را به خطر انداخت.

جنایات صهیونیست‌ها؛ از برهنه کردن مردان تا کتک زدن زنان

یکی از شاهدان عینی جنایات دیروز صهیونیست‌ها در بیمارستان کمال عدوان به نام «امل»، که از این بیمارستان به بیمارستان المعمدانی فرار کرده بود، گفت: نظامیان ارتش اشغالگر به ما دستور دادند که به منطقه‌ای در مقابل مدرسه الفاخوره برویم. آنها مردان را از ما جدا و مجبورشان کردند تا لباس‌های خود را در بیاورند و شروع به بازجویی از آنها کردند.

این زن فلسطینی ادامه داد: نظامیان صهیونیست همچنین به ما دستور دادند که حجاب خود را برداریم، اما ما نپذیرفتیم و آنها شروع به کتک زدن ما کردند و ما بعد از طی مسافت طولانی در جاده‌های ناهموار و ویران شده میان تانک‌ها خودمان را به غرب شهر غزه رساندیم. کودکان ما گریه می‌کردند و از نظامیان صهیونیست می‌خواستند که به آنها آب بدهند، اما این نظامیان هیچ توجهی به التماس کودکان ما نداشتند.

از طرف دیگر، منابع رسانه‌ای گزارش دادند که ارتباط با تعداد زیادی از افراد که در داخل بیمارستان کمال عدوان و مناطق اطراف آن بودند، قطع شده و سرنوشت بسیاری از این افراد از جمله کادر پزشکی بیمارستان نامعلوم است. همچنین برخی منابع درباره بازداشت دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان توسط صهیونیست‌ها صحبت می‌کنند و برخی منابع هم گزارش دادند که سرنوشت او همچنان نامعلوم است.

صحنه‌های آخرالزمانی در شمال غزه

از 5 اکتبر سال جاری میلادی، نیروهای اشغالگر صهیونیستی یک عملیات زمینی گسترده در جبالیا واقع در شمال نوار غزه آغاز کردند و سپس به تدریج به شهرهای بیت لاهیا و بیت حانون رسیدند و همه مناطق شمال غزه را محاصره کردند. همزمان با آن، تجاوزات وحشیانه هوایی صهیونیست‌ها هم به شکل وحشتناکی علیه شمال غزه ادامه دارد و یک محاصره غیر انسانی علیه این منطقه تحمیل شده که آوارگان را در آنجا در میان یک فاجعه انسانی بزرگ نگه داشته است.

شبکه الجزیره با تعدادی از آوارگان فلسطینی در شمال غزه که به شهر غزه رفته بودند مصاحبه کرده که نشان می‌دهد چه شرایط وحشتناکی را از سر گذرانده‌اند.

«معاذ الکحلوت» روزنامه نگار فلسطینی که از شمال نوار غزه آواره شده بود و 80 روز در برابر مرگ و ویرانی قرار داشت، می‌گوید که من بیهوده به چپ و راست نگاه می‌کردم تا به یاد بیاورم شمال غزه قبل از این ویرانی چگونه بود. من در ورودی محله‌ای ایستادم که ده‌ها سال در آن زندگی کرده بودم، اما هیچ کدام از 400 خانه را در آن محله ندیدم و حتی یک سنگ هم در آنجا نبود. در اینجا تنها خاکستر و بوی باروت آمیخته با بوی مرگ وجود دارد و روی زمین، پر از پیکرهای شهداست.

این روزنامه نگار ادامه داد: من در جبالیا ماندم تا حقیقت را به گوش جهانیان برسانم و همه چیز بسیار ترسناک بود و بعد از 80 روز مجبور شدم آنجا را ترک کنم. بهای ماندن من در جبالیا، از دست رفتن اعصاب و سلامتی‌ام بود و اگر کمی بیشتر می‌ماندم به قیمت جان خودم و خانواده‌ام تمام می‌شد.

وی گفت: سخت‌ترین روزهای زندگی من روزهایی بود که در میان ترس و ویرانی زندگی می‌کردم؛ ویرانی‌هایی که نه تنها به خانه‌ها، بلکه به خیابان‌ها، زیرساخت‌ها، لوله‌های فاضلاب، تیرهای برق، مغازه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس و همه نشانه‌های زندگی رسید و دیگر هیچ سرپناهی در شمال غزه وجود ندارد.

«منار الکیلانی» یکی از آوارگان فلسطینی که از بیت لاهیا در شمال نوار غزه آواره شده بود، می‌گوید: من به مدت 66 روز در بیت لاهیا در شرایط وحشتناکی ماندم و ما می ‌خواستیم در خانه‌هایمان بمیریم. اما کوادکوپترهای ارتش صهیونیستی با یک تماس فوری از بلندگو ما را غافلگیر کردند و دستور تخلیه مدارس بیت لاهیا در عرض 5 دقیقه را دادند.

وی ادامه داد: ما لحظات بسیار سختی داشتیم و در سکوتی وحشتناک به یکدیگر نگاه می‌کردیم و سپس گلوله‌های دشمن شروع به ریزش در اطراف ما کردند و همه مجبور شدیم فرار کنیم.

حتی سگ‌ها هم از انبوه پیکرها در شمال غزه سیر شده‌اند

«محمود بصل» سخنگوی اداره دفاع مدنی نوار غزه اعلام کرد: آنچه که در شمال غزه اتفاق می‌افتد، پاکسازی نژادی و خشکاندن ریشه فلسطینی‌هاست. ما حتی امکان دسترسی به پیکرهای شهدا را هم نداریم و هیچکس نمی‌تواند آنها را دفن کند و آنها در خیابان‌ها می‌مانند و سگ‌های ولگرد شروع به خوردن این پیکرها می‌کنند.

وی با لحنی تلخ گفت: حتی سگ‌ها هم از انبوه پیکرهایی که در خیابان‌ها افتاده‌اند سیر شده‌اند. جمعیت باقیمانده در شمال نوار غزه در معرض خطر واقعی مرگ قرار دارند و هر کسی که در اینجا حرکت کند، هدف قرار می‌گیرد. تنها حدود 20 هزار شهروند اکنون در شمال غزه باقی مانده‌اند و اگر دنیا اقدامی برای نجات این افراد انجام ندهد، آنها هم می‌میرند.

«اسماعیل الثوابته» مدیر کل دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه هم گزارش داد که اشغالگران صهیونیست همچنان به ارتکاب وحشیانه‌ترین جنایات نسل کشی علیه غیرنظامیان بی دفاع در نوار غزه ادامه می‌دهند و همه زیرساخت‌ها از بین رفته است.

وی با تاکید بر اینکه صهیونیست‌ها با این جنایات نمی‌توانند به اهدافشان برسند، گفت: آنچه که در غزه اتفاق می‌افتد، لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌المللی است که از برداشتن گام‌های واقعی و ملموس برای توقف این کشتارهای مداوم ناتوان است.

صهیونیست‌ها دکتر ابوصفیه را ربودند

از طرف دیگر، منابع پزشکی غزه به الجزیره اعلام کردند: شماری از اعضای کادر پزشکی در بیمارستان کمال عدوان در نتیجه آتشی که نیروهای اشغالگر به راه انداختند و به بخش‌های وسیعی از بیمارستان رسید، شهید شدند.

«شروق الرنتیسی» یکی از پرستاران بیمارستان کمال عدوان گفت که نیروهای اشغالگر به کارکنان این بیمارستان حمله کردند و هر چیزی که داخل بیمارستان بود را به آتش کشیدند. صهیونیست‌ها دکتر حسام ابوصفیه، رئیس بیمارستان را بازداشت کردند و او را به همراه تعداد دیگری از کارکنان و بیماران و آوارگان، به مکان نامعلومی بردند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه گزارش داد که رژیم اشغالگر، 350 نفر از جمله 180 کارمند و 75 بیمار و همراهان آنها را در داخل بیمارستان بازداشت کرد. نظامیان صهیونیست، بازداشت شدگان را مجبور به درآوردن لباس‌هایشان کردند و آنها را به مکان نامعلومی بردند.

بر اساس این گزارش، از ساعاتی طولانی، ارتباط با مدیریت و کارکنان بیمارستان کمال عدوان به طور کامل قطع شده است.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که 30 تن از بیماران آواره از بیمارستان کمال عدوان، با عوارض جدی وارد بیمارستان اندونزی شدند. همچنین نیروهای اشغالگر از افراد محاصره شده در خانه‌های اطراف بیمارستان کمال عدوان خواسته‌اند این خانه‌ها را تخلیه کنند وگرنه آنها را منفجر خواهند کرد. اشغالگران همچنین «احمد الکحلوت» مدیر اداره دفاع مدنی در شمال نوار غزه را بازداشت کردند.

آخرین امید زندگی در شمال غزه نابود شد

سازمان جهانی بهداشت هم گزارش داد که حمله اسرائیل به بیمارستان کمال عدوان موجب شد تا آخرین مرکز بهداشتی بزرگ در شمال غزه از کار بیفتد.

این سازمان تاکید کرد: گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که بخش‌های اصلی بیمارستان به شکل گسترده در این حمله سوخته و ویران شده‌اند و برچیدن سیستماتیک مراکز بهداشتی و پزشکی در غزه، به معنای حکم اعدام برای ده‌ها هزار غیرنظامیِ نیازمند مراقبت‌های بهداشتی است.

همچنین سازمان ملل متحد هم هشدار داد که بیمارستان کمال عدوان یکی از آخرین بیمارستان‌های فعال در نوار غزه بوده و همه طرف‌های جهانی باید به تعهدات خود پایبند باشند و به کارکنان و امکانات پزشکی احترام بگذارند و از آنها محافظت کنند.

انتهای پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا