همدلی در ایران؛ آنچه در جلسه سران قوا رخ داد

نشست مشترک سران و تعدادی از مسئولان سه قوه به منظور «همدلی» به میزبانی نهاد ریاست جمهوری برگزار گردید.

قوای سه گانه در صبح امروزدوشنبه، گردهم آمدند تا موضوعاتی چون راه های مشارکت مردمی در فعالیت های اقتصادی، تعیین موانع بر سر راه تولید و سرمایه گذاری و تقویت همکاری های بین المللی را مورد بحث و بررسی قرار دهند.

این نشست نمادین به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که اساس آن بر «وحدت» و «همدلی» بنا شده بود، برگزار شد.

 ۹۸ درصد از جمعیت به انقلاب اسلامی رای دادند، اما اکنون با انگ آنها را دفع می کنیم

در آغاز این نشست، رئیس جمهور در بخشی از بیان های خود به اهمیت نقش مردم اشاره کرد و گفت: پنجاه درصد از مردم در ات حضور نداشتند، آیا آنها جزو مردم محسوب نمی شوند؟ چرا این میزان نارضایتی از ما وجود دارد؟ آیا هدف ما خدمت به آنها نیست؟

مسعود پزشکیان افزود: پیامبر اسلام در مدینه ابتدا با تشکیل پیمان برادری میان قبایل آغاز کرد. در فتح مکه اعلام شد که هر کس به خانه ابوسفیان برود، در امان است و حتی فردی که شکم حمزه را پاره کرده بود، مورد عفو قرار گرفت. ۹۸ درصد مردم به انقلاب اسلامی رای مثبت دادند و حالا با انگ آنها را از صحنه خارج می کنیم. ما باید خدمتگزار تمامی اقشار جامعه باشیم. این باور و اعتقاد من است و باید بر اساس اصول عدالت و انصاف با همه برخورد کنیم و هیچ گونه تبعیضی نداشته باشیم.

 براساس آمار، تورم کاهش یافته/ نتایج وفاق و همدلی باید روشن باشد

در ادامه این نشست مشترک، رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این نکته که باید اقدامات ملموس صورت گیرد، تصریح کرد: طبق آمارها، تورم از ۴۰ درصد به سمت ۳۰ درصد کاهش یافته و نقدینگی نیز کاهش یافته است؛ من انتقادی به این آمارها ندارم، اما اگر از مردم پرسش کنید آنها چنین احساسی ندارند. بنابراین تلاش همگان باید در راستای این باشد که مردم نیز چنین احساسی داشته باشند زیرا احساس یک موضوع حتی از خود آن موضوع مهم تر است.

محمدباقر قالیباف در ادامه بیان داشت که پیروزی انقلاب به واسطه وحدت حاصل شد و تداوم آن هم به اتحاد بستگی دارد؛ در جلسه معارفه آقای اژه ای به این نکته اشاره کردم که قوای مختلف باید با هم همکاری و همدلی داشته باشند اما اگر این همدلی به هم افزایی نرسد، این همکاری چه فایده ای خواهد داشت؟ پس نتیجه نهایی باید به نفع مردم، به ویژه محرومان و مستضعفان باشد. چه این نام را وحدت، وفاق یا همدلی بگذاریم، خروجی آن باید روشن باشد؛ دوستان تاکید کردند که هدف این جلسه همدلی و حل مشکلات مردم است و باید از نصیحت های تکراری بگذریم؛ همه ما مسئول هستیم و باید به اقدام عملی بپردازیم.

با تبادل نظر می توان بسیاری از مشکلات را برطرف کرد/ مشکلات اقتصادی را تنها با تصدی گری دولت نمی توان حل کرد

در بخشی دیگر از این نشست، رئیس قوه قضاییه بر این نکته تأکید کرد که ما باور داریم با تبادل افکار می توان به حل بسیاری از مسائل دست یافت و اذعان کرد که در تحقق برنامه های توسعه، موفقیت چندانی نداشته ایم و دلیل عمده این ناکامی، عدم رسیدن به اجماع نظر پیرامون مسائل کشور است.

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای همچنین تصریح کرد که یکی از مهم ترین مسائل امروز کشور، موضوعات اقتصادی است و اگر نتوانیم به حل این مسائل بپردازیم، ممکن است در زمینه های فرهنگی و امنیتی نیز با مشکلات جدی مواجه شویم. تجربه بیش از ۴۰ ساله نظام ما نشان می دهد که مسائل اقتصادی را نمی توان با تصدی گری دولت مدیریت کرد و به کارگیری ظرفیت های مردمی و بخش خصوصی به منظور پیشرفت اقتصادی کشور امری ضروری است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا