یکشنبه 3 آبان 1405

پا پس نکشیدیم/ سپاهان ما را دست کم گرفت

مازیار زارع شامگاه دوشنبه (۴ اردیبهشت) در نشست خبری پس از تساوی با سپاهان اظهار کرد: بازی بسیار سختی بود و برای هر تیمی که به اصفهان می‌آید و با این جو مواجه می‌شود، کار سخت می‌شود. سپاهان مهره‌های خوبی دارد اما بچه‌های ما پا پس نکشیدند و تا دقیقه ۹۰ جنگیدند تا توانستیم گل تساوی را بزنیم.

او افزود: دوست ندارم در مورد تیم‌های دیگر نظر بدهم اما سپاهان اشتباه کرد ما را دست کم گرفت.

سرمربی ملوان اضافه کرد: بازیکنان ما خوب کار کردند و تنها تیمی بودیم که در دور برگشت مقابل سپاهان در نقش جهان امتیاز گرفتیم.

زارع خاطرنشان کرد: باید به خوبی‌های فوتبال فکر کرد. سپاهان از تیم‌های خوب ایران است. ما هم با شرافت کامل فوتبال بازی کردیم. سپاهان تیم باکیفیتی است اما هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و اینکه مقابل استقلال و پرسپولیس شکست خوردیم و چهار امتیاز از سپاهان گرفتیم به شرایط هر بازی باید توجه کرد.

او تصریح کرد: از جایگاه ملوان راضی نیستیم اما بازیکنان ما در همه بازی‌ها به همین اندازه جنگیدند ‌که اتفاقات فوتبالی باعث شد همیشه توپ‌های ما تبدیل به گل نشود. هشت بازیکن لیگ یکی ملوان امروز در زمین بودند.

همه تلاشم را برای ملوان کردم

سرمربی ملوان همچنین با بیان اینکه دیگر خطر سقوط را احساس نمی‌کنند، یادآور شد: همه تلاش خود را برای ملوان کردم و کاری به محبوبیت نزد پرسپولیسی‌ها ندارم. اصلا وقت تلف‌کردن ملوان را قبول ندارم. طبیعی بود که جلوی سپاهان به این شکل بازی کنیم.

زارع یادآور شد: تمرین کرده بودیم که روی ضربات ایستگاهی به گل برسیم اما برنامه اول ما نفوذ به قلب دفاع سپاهان بود. در فوتبال روز دنیا از ضربات ایستگاهی به‌خوبی استفاده می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال ملوان در مورد داوری این دیدار نیز یادآوری کرد: نقش داور چهارم در فوتبال ما بسیار زیاد است، کارت‌ها خیلی زود خرج می‌شد.

سپاهان اندازه سه تیم بیشتر ملوان بازیکن دارد

زارع در پایان تاکید کرد: دلیل نتیجه‌نگرفتن سپاهان، وقت تلف‌کردن ملوانی‌ها نبود. سپاهان اندازه سه تیم بیشتر از ملوان بازیکن دارد. از رامین و فرشاد بپرسید که من به بازیکن مصدوم خود گفتم که بلند شود و بازی کند.



منبع

آخرین اخبار

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

تبلیغات متنی