دوشنبه 4 آبان 1405

پرسپولیس لیاقت پیروزی را نداشت

بهزاد داداش زاده در یک مصاحبه درباره تساوی بدون گل پرسپولیس در برابر النصر گفت: نارضایتی هواداران از این تساوی به این خاطر است که تیم به هیچ عنوان عملکرد خوبی نداشت و شایستگی کسب پیروزی را نداشت. این در حالی است که ما با تیمی که تنها نیمکت نشینانش را در میدان داشت، مواجه بودیم و آن ها در برخی دقایق ممکن بود حتی گل برتری را نیز به ثمر برسانند. این بازی پرسپولیس مقابل تیم دوم النصر نشان دهنده فاصله زیاد فوتبال ما با کشورهای عربی، به ویژه عربستان است.

وی با انتقاد از عملکرد دفاعی پرسپولیس بیان کرد: از آغاز فصل، خط دفاعی سرخپوشان با مشکلات زیادی مواجه بوده و ما بارها در لیگ و حتی در لیگ نخبگان شاهد اشتباهات فردی بازیکنان بوده ایم و شب گذشته نیز خطاهای متعددی از سوی مدافعان مشاهده شد. برایم سوال است که چرا کارتال اعتقادی به گولسیانی ندارد و او را در ترکیب اصلی قرار نمی دهد.

بازیکن سابق پرسپولیس در پاسخی به این موضوع که در حال حاضر تنها یکی از بین استقلال و پرسپولیس به مرحله بعد صعود خواهد کرد، به تسنیم گفت: اوضاع استقلال و پرسپولیس به گونه ای است که به وضوح می توان حس کرد بسیاری امیدوارند این دو تیم موفق به صعود نشوند!

شرایط پرسپولیس به گونه ای است که اگر به مرحله بعد صعود کند، به عنوان تیم هشتم وارد می شود و باید دوباره با الهلال یا الاهلی به رقابت بپردازد که بدون شک کار آسانی نخواهد بود. اما استقلال به نسبت وضعیت بهتری دارد و در صورتی که الریان را شکست دهد، در جدول در رتبه ای بالاتر قرار خواهد گرفت و به دیدار با النصر می رود که در واقع بر اساس آمار از الهلال ضعیف تر است.

داداش زاده در واکنش به اظهارات کارتال مبنی بر اینکه شرایط پرسپولیس تغییر خواهد کرد و وضعیت بهبود پیدا خواهد کرد، تأکید کرد: هواداران پرسپولیس باید مقداری صبور باشند. کارتال مدت زمان زیادی نیست که هدایت این تیم را بر عهده گرفته و نیاز به زمان دارد تا با شرایط و بازیکنان آشنا شود. مدیریت پرسپولیس باید بستر لازم را برای کارتال فراهم کند تا سرمربی ترکیه ای بتواند تغییرات مورد نظرش را در پرسپولیس اعمال کند.

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

تبلیغات متنی