مرحله یکچهارم نهایی لیگ کاپ امارات؛
۲۱:۲۹ – ۰۳ دی ۱۴۰۳
مرحله یکچهارم نهایی لیگ کاپ امارات؛
تیمهای شباب الاهلی و النصر در اولین دیدار از دور رفت مرحله یکچهارم نهایی لیگ کاپ امارات از ساعت ۱۹:۱۵ امشب با یکدیگر رقابت کردند.
در این مسابقه، شباب الاهلی که به لطف نمایش درخشان سردار آزمون و سعید عزتاللهی در زمین حضور داشت، با کسب پیروزی ۲ بر صفر بر النصر، گام بزرگی در جهت صعود به مرحله بعد برداشت. سردار آزمون گل اول را در دقیقه ۴۷ و فدریکو کارتابیا گل دوم را در دقیقه ۷۷ به ثمر رساندند.
دیدار برگشت بین شباب الاهلی و النصر در تاریخ ۹ دی برگزار خواهد شد تا مشخص گردد کدام تیم به مرحله نیمهنهایی راه پیدا میکند.
در دیگر مسابقه مرحله یکچهارم نهایی، تیم الوحده در شرایطی که احمد نوراللهی، هافبک ایرانی این تیم ۹۰ دقیقه در میدان حضور داشت و بازوبند کاپیتانی را به دست داشت، موفق شد با نتیجه یک بر صفر شارجه را مغلوب کند. الوحده و شارجه قرار است در دیدار برگشت در تاریخ ۹ دی با یکدیگر دیدار کنند.
