چهارشنبه 22 مهر 1405

چه افرادی از شرکت در سفر اربعین محروم شده‌اند

سازمان حج و زیارت به استناد نظر وزارت بهداشت و حسب مصوبه ستاد مرکزی اربعین، برخی بیماران را از شرکت در سفر اربعین منع نموده است.

بر اساس اطلاعات موجود پیش از آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح Samah.haj.ir، و به استناد مشاوره وزارت بهداشت و تصمیمات ستاد اربعین، به دلیل شرایط خاص آب و هوایی، تعدادی از بیماران از انجام پیاده‌روی اربعین منع شده‌اند.

این گروه از بیماران که از ادامه فرایند ثبت‌نام پرهیز کنند، شامل افرادی با شرایط زیر هستند: بیماران دیابتی که دچار زخم یا عفونت در اندام‌های خود هستند، بیماران دیابتی با مشکلات کلیوی، افراد مبتلا به رتینوپاتی پیشرفته، بیماران دارای عوارض قلبی و عروقی، افرادی که نمی‌توانند قند خون خود را به‌خوبی کنترل کنند یا قند ناشتای آن‌ها ۲۵۰ و بیشتر است، بیماران سرطان که در حال درمان می‌باشند، بیماران مبتلا به سرطان با وضعیت جسمانی نامناسب، افرادی که دچار آسم و COPD شدید یا کنترل‌نشده هستند، و همچنین کسانی که بر اساس نظر پزشک به بیماری‌های واگیردار به‌ویژه بیماری‌های تنفسی، گوارشی و پوستی مبتلا هستند. علاوه بر این، افرادی که در دوران حاد تب‌دار قرار دارند، تا ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از قطع تب بدون مصرف داروهای تب‌بر، به‌خصوص در زمینه بیماری‌های تنفسی و گوارشی و پوستی، باید با انجام معاینات مجدد از سفر پرهیز کنند.

علاوه بر موارد فوق، زنان باردار، سالمندان با سن بالای ۶۵ سال، افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای صعب‌العلاج هستند، افراد با فشار خون بالا که تحت کنترل نیستند، بیماران دیابتی که قندشان کنترل نشده است، افراد چاق با شاخص توده بدنی بیش از ۴۰، افرادی با ضعف سیستم ایمنی و کسانی که تحت درمان شیمی‌درمانی قرار دارند، نیز توصیه می‌شود از ثبت‌نام و پیاده‌روی اربعین جدا پرهیز کنند.

ثبت‌نام برای اربعین ۱۴۰۲ از تاریخ چهارم مردادماه به‌طور رسمی آغاز شده و هنوز نیز ادامه دارد. به متقاضیان سفر توصیه شده که گذرنامه‌ای با اعتبار حداقل شش ماه همراه داشته باشند.

همچنین با توجه به گرمای هوا و احتمال ازدحام جمعیت به‌ویژه در مرزهای زمینی، ستاد اربعین به زائران توصیه کرده که مدت زمان پیاده‌روی خود را کاهش دهند. در زمان ثبت‌نام در سامانه سماح، محدودیت زمانی برای خروج و ورود از/به مرزها حداکثر یک هفته تعیین گردیده است.

آخرین اخبار

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

خوردن خوراکی در اواخر شب برای کبد خطرناک است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

اورژانس تهران: قطع سامانه تلفنی ۱۱۵؛ شماره‌های جایگزین اعلام شدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

تبلیغات متنی