یکشنبه 25 مرداد 1405

نماینده مجلس: هیچ جریانی نباید مجوز تخریب پزشکیان را داشته باشد/ وقتی تصمیمی مثل مذاکره در سطوح عالی نظام گرفته می‌شود، همه باید از آن تبعیت کنند

علیرضا نجمی: مسعود پزشکیان پس از دوسال فراز و نشیب اکنون در آستانه ورود به سومین فعالیت دولت خود است؛ دولتی که با شعارهایی مانند وفاق ملی،رفع محدودیت ها و… روی کار آمد. تا به امروز دولت چهاردهم بحران های زیادی را پشت سر گذاشته است؛ از فشارهای داخلی گرفته تا جنگ های تحمیلی. اکنون پزشکیان در استانه ورود به  سومین سال فعالیت خود به عنوان رئیس جمهور ایران است.

در روزهای اخیر مسعود پزشکیان در چند نوبت با مردم سخن گفت؛محور سخنان پزشکیان معیشت مردم، اقتصاد ایران و ماجرای مذاکرات و جنگ بود.

در همین رابطه خبرآنلاین با احمد بیگدلی، نماینده خدابنده در مجلس، گفت‌وگو کرده است. بیگدلی درباره رفتار و رویه دولت داری پزشکیان به خبرآنلاین می گوید: چنین انسانی را نباید به‌راحتی از دست بدهیم یا اجازه دهیم عده‌ای او را تخریب کنند. اتحاد، انسجام، وحدت و همدلی که پس از شهادت رهبر شهید، فرماندهان و سرداران، مردم و دانش‌آموزان در کشور شکل گرفت، یکی از اضلاع مهم آن آقای دکتر پزشکیان است.

وی افزود: در گذشته شاهد بودیم که دولت‌ها با برخی نهادها، دستگاه‌ها و افراد دچار چالش‌هایی بودند، اما آقای پزشکیان با صداقتی که در وجودشان نهادینه شده، کشور را پیش می‌برند. اگر مشکلی هم وجود داشته باشد، صادقانه آن را مطرح می‌کنند.

بیگدلی ادامه داد: با توجه به شرایطی که دشمنان برای کشور ایجاد کرده‌اند، باید همه جانانه در کنار رئیس‌جمهور بایستیم. البته رئیس‌جمهور هم ایرادها و مشکلات را می‌پذیرد و می‌گوید اگر راهکاری دارید، ارائه کنید. نگاه او این نیست که اگر کسی مخالف من است، پس حرفش را قبول ندارم؛ بلکه اگر نقدی کارشناسی باشد، با جان و دل آن را می‌پذیرد.

وی تأکید کرد: همه ما باید برای پیشرفت و حفظ منافع کشور تلاش کنیم و در چنین شرایطی، تقویت وحدت و همکاری میان مسئولان و جریان‌های مختلف اهمیت زیادی دارد.

بیگدلی در ادامه گفت: چنین انسانی را باید کمک کرد و باید به او کمک کنیم تا ان‌شاءالله مشکلات و مسائل کشور، به‌ویژه مشکلات اقتصادی و سایر مسائل و چالش‌هایی که با آن مواجه هستیم، هرچه سریع‌تر برطرف شود.

احمد بیگدلی در پاسخ به پرسشی درباره مذاکرات و اظهارات اخیر رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه رهبر انقلاب نظر کارشناسی را پذیرفتن، گفت : مذاکره بالاخره یک مسیر طبیعی برای حل‌وفصل چالش‌هاست. هر چالشی، هر جنگی و هر دعوایی بالاخره یک روز تمام می‌شود. ما جنگ‌های جهانی داشتیم که به پایان رسیدند و در نهایت این مسائل با گفت‌وگو و مذاکره حل‌وفصل شدند.

وی افزود: مذاکره به این معنا نیست که ما بخواهیم همه منافع خودمان را واگذار کنیم. ما در هر شرایطی به دنبال تأمین منافع کشور هستیم. گاهی برای تأمین منافع و ایجاد امنیت، باید در میدان ایستادگی و مقاومت کرد و گاهی نیز لازم است مسائل از طریق گفت‌وگو و مذاکره و در چارچوب سازوکارهای سیاسی حل شود.

بیگدلی ادامه داد: وقتی تصمیمی در سطح نظام گرفته می‌شود، همه باید از آن تبعیت کنند. همان‌طور که رهبر شهید نیز پیش‌تر تأکید کرده بودند، وزارت امور خارجه در موضوع مذاکرات، مجری تصمیمات است و تصمیم‌گیرنده نیست.

وی تأکید کرد: بنابراین اگر در سطح نظام درباره مذاکره تصمیمی گرفته شود، دستگاه دیپلماسی باید در چارچوب همان تصمیم حرکت کند و منافع ملی کشور را در این مسیر دنبال کند.

بیگدلی در ادامه گفت: بالاخره وزیر امور خارجه، وزیر همین دولت است و دولت نیز مسئولیت سیاست خارجی را بر عهده دارد. به نظر من، تصمیمات کلان کشور، به‌ویژه در موضوع مذاکرات، با هماهنگی کامل آقای دکتر پزشکیان با رهبری و سایر قوا دنبال می‌شود.

وی افزود: وقتی مشورت‌های لازم انجام شده و این مسیر با هماهنگی پیش می‌رود، ایجاد چالش در چنین شرایطی به نظر من به نفع کشور نیست و در نهایت برای کل مملکت چالش ایجاد خواهد کرد.

۳۱۲۲۱
 

آخرین اخبار

شروع دوباره پروازهای مسافری بین روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه

بر اساس گزارش خبرآنلاین، نماینده خطوط هوایی سوریه به...

این نشانه‌ها می‌گویند حساب ChatGPT، Claude یا Perplexity شما هک شده است

حساب‌های سرویس‌های هوش مصنوعی مانند ChatGPT، Claude و Perplexity...

سیم‌کارت‌های مخرب می‌توانند کنترل گوشی و تجهیزات صنعتی را به دست هکرها بدهند

گروه امنیت سایبری و فناوری، پژوهشگران امنیت سایبری از...

هاآرتص: اتحاد عربستان، ترکیه و پاکستان قابلیت برقراری ارتباط مستقیم با تهران را دارد

طبق گزارش خبرآنلاین، تسوی برئیل، در مقاله‌ای برای هاآرتص...

رکوردشکنی در تابستان داغ/ بورس در مرداد ۴۰۵ چقدر بزرگ شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بورس ایران در آستانه ورود...

واکنش مردم به کالابرگ مرداد/ مگه می‌شود کسی ایران نباشد و شما ندانید؟

به گزارش خبرآنلاین، انتشار گزارش آخرین وضعیت واریز یارانه...

چرا پذیرش کالابرگ در برخی فروشگاه‌ها تغییر کرده است؟

به گزارش خبرآنلاین،بررسی‌ها نشان می‌دهد نحوه پذیرش کالابرگ در برخی...

راهنمای کامل روغن‌های اسانسی؛ فواید، خطرات و روش استفاده ایمن

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :   روغن‌های...

مدل هوش مصنوعی چین به‌دلیل توانایی هکری قدرتمند، فعلاً عمومی نمی‌شود

رقابت جهانی در حوزه هوش مصنوعی وارد مرحله‌ای شده...

دوراهی اقلیمی بریتانیا؛ پیشگام در تصویب قوانین، درگیر در بحران

خبرآنلاین - شامگاه جمعه ۱۴ اوت، صدای آژیر هشدارهای...

بهترین نسبت VG/PG چیست؟

یکی از سوال‌های پرتکرار کاربران هنگام خرید جویس، این...

حملات توپخانه‌ای و موشکی عربستان به مناطق مرزی یمن

به گزارش خبرآنلاین، شبکه المسیره به نقل از خبرنگار...

شیوه جدید و عجیب عرضه مجازی بنزین سوپر وارداتی/ قیمت بنزین سوپر به ۱۳۰ هزار تومان رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنزین سوپر وارداتی که با...

شبکه ملی اطلاعات در دوره جنگ امتحانش را خوب پس داد

معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات، با اشاره به دوره...

چرا فرودگاه امام(ره) در شأن مردم نیست؟

با وجود جایگاه فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) به‌عنوان مهم‌ترین...

یک شیء جدید آسمانی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، این...

اثرات بلندمدت آلودگی هوا؛ هشدار فوق تخصص ریه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک...

۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی...

کشف لاشه دو قلاده فوک خزری در سواحل بهشهر

شمار تلفات به ۲۵ مورد رسید؛...

آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر

به گزارش آفتاب نیوز، دکتر محمدحسین امید...

افسردگی زنان؛ وقتی خستگی، فراتر از یک نیاز به استراحت است

افسردگی در زنان همیشه با غم ظاهر نمی‌شود؛ گاهی...

داروسازان سود کردند، اما نقدینگی ندارند / زنگ خطر برای آینده تولید دارو

در حالی که صورت‌های مالی شرکت‌های دارویی در ۳...

تبلیغات متنی