دوشنبه 2 شهریور 1405

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا از محاصره اقتصادی و تهدیدها هراسی دارید، گفت: «ترس؟ چرا ترس؟ با یک خبر خوش در آغاز هفته دولت شروع کنم؛ اما جزئیاتش را بعدا اعلام می‌کنیم.  

وزیر نفت گفت : به لطف خداوند متعال و با همت همکاران سخت‌کوشم در صنعت نفت، این توفیق حاصل شد تا با کشف مقادیر عظیمی گاز در میدانی در جنوب استان فارس، به ثروت ملی کشور اضافه کنیم.

وی با اشاره به جزئیات فنی این کشف تصریح کرد: بیش از ۷۵۰۰ میلیارد فوت مکعب گاز در این میدان کشف شده است که با احتساب ضریب بازیافت بیش از ۷۲ درصد، امکان استحصال حدود ۵۷۰۰ میلیارد فوت مکعب گاز از آن وجود دارد. این میزان گاز معادل توان تولید یک فاز پارس جنوبی به مدت ۱۵ سال است.

وزیر نفت با تأکید بر ویژگی ممتاز این میدان گفت: این حجم عظیم گاز خوشبختانه از ویژگی خاصی برخوردار است و آن شیرین بودن گاز است. این ویژگی باعث می‌شود که هم هزینه‌های عملیات توسعه و هم هزینه‌های عملیات بهره‌برداری به میزان قابل‌توجهی کاهش یابد.

پاک‌نژاد همچنین با اشاره به وجود میعانات گازی در این میدان افزود: در کنار حجم اصلی گاز، مقادیر عظیمی میعانات گازی نیز وجود دارد که مجموعاً این کشف، ارزش ذاتی بالایی را در کنار ده‌ها میلیارد دلار ثروت جدید برای کشور به همراه آورده است.

وی خاطر نشان کرد: نکته قابل‌تأمل و اولویت کنونی ما این است که در اسرع وقت برای برنامه‌ریزی و اجرای عملیات توسعه این میدان گازی اقدام کنیم تا ان‌شاءالله در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانیم از این میدان بهره‌برداری کرده و گاز استحصالی را در خدمت صنعت و سایر بخش‌های انرژی‌بر کشور قرار دهیم.

پاسخ به شایعات مربوط به بنزین

پاک‌نژاد در پاسخ به پرسشی درباره شایعات مربوط به بنزین، اظهار کرد: واقعیت این است که مجموعه دولت به دنبال این است که ناترازی بین تولید و مصرف بنزین کشور را، که بخشی از آن از مسیر واردات جبران می‌شود، به حداقل ممکن تقلیل دهد. این یک هدف‌گذاری است؛ چراکه بخشی از منابع کشور صرف واردات می‌شود و این موضوع، بالاخره قابل دفاع نیست.

وزیر نفت ادامه داد: در چارچوب ملاحظات اقتصادی، طرح‌هایی روی میز است که در محافل کارشناسی مورد بحث و بررسی قرار گرفته، اما هنوز قطعیتی پیدا نکرده است.

پاک‌نژاد تاکید کرد: هر زمان که تصمیمی قطعی شود، پیش از هرگونه اقدام اجرایی، حتما مردم را در جریان قرار می‌دهیم. نرخ‌هایی که گفته می‌شود، گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است و فرآیند تصمیم‌سازی همچنان ادامه دارد تا به نقطه تصمیم برسد.

۲۲۳۲۲۳

آخرین اخبار

برنهام به کی‌یف در اولین سفر برون‌مرزی خود سفر کرد

به نقل از خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا اعلام کرد...

تراشه‌ای که با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حافظه آسیب‌دیدگان مغزی را تقویت کند

پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا موفق به توسعه یک...

قادری: خریداران خودروهای خارجی به خروج خودروهای فرسوده از چرخه مصرف مکلف شوند

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه خودروهای...

ماجرای حمایت ۲میلیونی از مادران و کودکان

گرانی سه باره قیمت پوشک طی یک سال، سرنخ...

آیا ساختار دولت دگرگون خواهد شد؟/ رئیس دفتر پزشکیان توضیحاتی ارائه داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور...

قلب تپنده گلکسی S27 اولترا مشخص شد؛ قدرتی فراتر از تصور!

کوالکام با انتشار نخستین تیزر رسمی، نسل جدید تراشه‌های...

برگزاری حراج شمش طلا ؛ فقط این افراد می توانند شرکت کنند

به گزارش خبرآنلاین، صنعتگران حوزه طلا تا ساعت ۲۴ دوشنبه...

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

دلایل افزایش نرخ دلار؛ راهکار چیست؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر نقش افزایش تولید...

بهبود ۴۰ تا ۴۵ درصدی دقت در برآورد پارامترهای کیهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یک نوع نادر دیابت به داروی هفتگی کاهش وزن بهتر از انسولین پاسخ می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : داروهای...

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

سامسونگ مشکل آزاردهنده نمایشگرهای تاشو را هدف گرفت؛ روشنایی ۶۰ درصدی برمی‌گردد

سامسونگ از فناوری جدیدی برای نمایشگرهای OLED رونمایی کرده...

شعب تخصصی برای دعاوی بانکی و تجاری ایجاد می‌شود

یک پژوهشگر حقوق بانکی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل...

تبلیغات متنی