پنج‌شنبه 30 مهر 1405

طلا به پایین‌ترین سطح قیمتی رسید؛ اونس طلا در معاملات آتی ۴۱۱۱ دلار قیمت گرفت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۳۰ مهر ۱۴۰۵

تولید و تجارت

شناسهٔ خبر: 1405073020260

پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۲

ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی

قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی تحت تاثیر افزایش قیمت نفت و تشدید نگرانی‌ها در مورد تورم، بیش از یک درصد کاهش یافت.

قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۱.۱ درصد کاهش، به ۴۰۹۴ دلار و ۹۰ سنت رسید که پایین‌ترین سطح از ۱۴ اکتبر محسوب می‌شود.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر با ۰٫۹ درصد کاهش، به ۴۱۱۱ دلار و ۴۰ سنت معامله شد.

کلوین وانگ، تحلیلگر ارشد بازار در OANDA، گفت: اگر قیمت نفت به افزایش خود ادامه دهد، انتظارات تورمی ممکن است تقویت شود. این وضعیت احتمال افزایش نرخ بهره در بلندمدت را بالا می‌برد و بر قیمت طلا فشار نزولی وارد می‌کند.

قیمت نفت در معاملات روز جاری افزایش یافت.

با وجود اینکه، تورم سرسختانه که عمدتا ناشی از قیمت بالای انرژی است، از اتخاذ سیاست پولی انقباضی‌تر حمایت می‌کند، انتظار می‌رود سیاست‌گذاران فدرال رزرو در شرایط فعلی رویکرد محتاطانه خود را حفظ کنند.

بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران اکنون احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا در نشست سیاست‌گذاری روزهای ۲۷ و ۲۸ اکتبر را  ۱۶ درصد و احتمال افزایش نرخ بهره در دسامبر را ۹۰ درصد پیش‌بینی می‌کنند.

بازارها همچنین در انتظار انتشار داده‌های هفته آینده مربوط به شاخص هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) هستند که یکی از معیارهای مهم مورد توجه بانک مرکزی آمریکا برای ارزیابی تورم و دستیابی به هدف تورمی دو درصدی این نهاد است.

وانگ، افزود سرمایه‌گذاران انتظار دارند نرخ بهره در کوتاه‌مدت و بلندمدت بالا باقی بماند. نرخ بهره بالا، دارایی‌های دارای بازده را جذاب‌تر می‌کند و جذابیت طلا را به عنوان دارایی بدون بازده تضعیف می‌کند.

به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، طلا همچنان کف قیمتی ۱۴ اکتبر در سطح ۴۰۷۳ دلار در هر اونس را هدف قرار داده است. سطح مقاومتی این فلز گرانبها در ۴۱۳۵ دلار قرار دارد و عبور از آن می‌تواند به صعود قیمت این فلز گرانبها به محدوده ۴۱۵۰ دلار تا ۴۱۶۹ دلار منجر شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۲.۶ درصد کاهش، به ۵۶ دلار و ۴۴ سنت رسید. هر اونس پلاتین با ۲.۱ درصد کاهش، به ۱۵۹۴ دلار و ۲۵ سنت و هر اونس پالادیوم با ۲.۶ درصد کاهش، به ۱۰۵۹ دلار و پنج سنت رسید.

۲۲۳۲۲۵

آخرین اخبار

آلمان مجوز فعالیت بانک صادرات ایران را لغو کرد

به گزارش خبرآنلاین، اداره نظارت بر امور بانک‌ها در...

سه بن‌بست فرانسه – خبرآنلاین

خبرآنلاین - فرانسه در سه بن‌بست اقتصادی، سیاسی و اجتماعی...

سفیر ایران در نروژ: ایران تسلیم قدرت‌های زورگو نخواهد شد

به گزارش خبرآنلاین، «علیرضا جهانگیری» سفیر جمهوری اسلامی ایران...

دیپلماسی فعال، گشایش ناپیدا

تحرکات دیپلماتیک میانجی‌ها میان ایران و آمریکا با...

روح الله جمعه‌ای: خونخواهی رهبر شهید یعنی صیانت از تمامیت ارضی ایران 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روح الله جمعه‌ای، فعال سیاسی اصولگرا،...

روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین

به گزارش خبرآنلاین، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا...

بالا رفتن قیمت جهانی نهاده‌های تولید مرغ را گران کرد

به گزارش خبرآنلاین،غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی به افزایش...

درمان اعتیاد با سم‌زدایی پایان نمی‌یابد

رئیس سازمان بهزیستی کشور، با تأکید بر ضرورت یکپارچگی...

کشف نوع جدیدی از افسردگی که زنان را بیشتر گرفتار می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، همچنین...

هواشناسی: هشدار رگبار باران و کاهش دما برای تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین چهارشنبه در دیدار با...

احتمال شارژ ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ تا امشب/ آینده طرح در آزمون تورم

ثبت‌نام ۳۳ میلیون نفر برای دریافت اعتبار تکمیلی کالابرگ...

قیمت دلار، یورو و انواع ظهر ارزها امروز ۲۹ مهر ۱۴۰۵/ دلار ۲۶۷ هزار و ۴۰۰ تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا،...

اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان

سازمان تامین اجتماعی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد:...

رییس بنیاد ملی گندمکاران : قیمت پیشنهادی گندمکاران برای هر کیلوگرم گندم ۸۵ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعیین قیمت خرید تضمینی گندم...

تبلیغات متنی