سه‌شنبه 12 آبان 1405

کلنگ‌زنی احداث بزرگ‌ترین بوستان بانوان غرب تهران در منطقه ۲۱

آئین کلنگ‌زنی بزرگ‌ترین بوستان بانوان غرب تهران؛ عصر امروز با حضور شهردار و معاونین منطقه ۲۱، بانوان شهروند، فعالان اجتماعی و ساکنین شهرک استقلال برگزار شد.

محمدرضا پوریافر شهردار منطقه در ابتدای این مراسم گفت: توسعه زیرساخت‌های اجتماعی با محوریت بانوان، نیاز اصلی جامعه شهروندی امروز است؛ در منطقه ۲۱ باتوجه به درخواست‌های متعدد شهروندی درباره ساخت بوستان ویژه بانوان، این مهم را برای سال آینده مدنظر قرار داده است.

وی ادامه داد: وجود بوستان ۵.۵ هکتاری انرژی در شهرک استقلال ناحیه دو، زمینه‌ساز ایجاد بوستان ویژه بانوان منطقه ۲۱ شد و هم اکنون در چهل و پنجمین بهار انقلاب شاهد کلنگ‌زنی این محل جهت ساخت بزرگ‌ترین بوستان بانوان غرب تهران هستیم.

شهردار منطقه ۲۱ افزود: ایجاد بوستان‌های ویژه بانوان می‌تواند مکانی را جهت گذران اوقات فراغت و استراحت مادران و بانوان فراهم آورد؛ این بوستان بزرگ با امکاناتی متنوع نظیر استخر روباز و روبسته، مجتمع شهربانو با انواع خدمات ورزشی و هنری، گذر سلامت و رینگ پیاده‌روی، آلاچیق‌، اتاق مادر و کودک، کلاس‌های آموزشی اجتماعی و فرهنگی و … با هدف بهره‌مندی مادران و کودکان در آینده‌ای نزدیک بهره‌برداری خواهد شد.

پوریافر تاکید کرد: ایجاد لحظاتی مفرح و شاد برای مادران و بانوان این سرزمین می تواند در انتقال حس آرامش به خانواده‌ها بسیار موثر باشد و نقش بوستان‌های تخصصی بانوان و مجتمع های شهربانو در سطح کلانشهر تهران با همین هدف است.

مدیریت ارشد شهری منطقه ۲۱ تصریح کرد: بوستان فعلی بانوان منطقه در محله تهرانسر پس از افتتاح این بوستان بزرگ تخصصی با کمی تغییرات و ایجاد زیرساخت‌های جدید، به بوستان خانواده تبدیل خواهد شد. بوستان فعلی بانوان منطقه ۲۱ باتوجه به اشرافیت، با کمی محدودیت بانوان همراه است که این مورد برای بوستان آینده با دیوارهای ۳.۵ متری برطرف می‌شود.

پوریافر یادآور شد: بوستان بانوان منطقه ۲۱ پس از افتتاح می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری دیار پیشرفت و نوآوری تبدیل شود و علاوه بر بانوان شهروند ساکن در محلات سیزده‌گانه این منطقه، پذیرای بانوان شهرهای اقماری تهران نیز باشد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱؛ در قالب اجرای این مراسم از مادر گرانقدر شهید محمد حیدری کاشی تجلیل به‌عمل آمد و کلنگ‌ احداث بزرگ‌ترین بوستان بانوان غرب تهران در منطقه ۲۱ به دست مادر گرانقدر این شهید بر زمین زده شد.



منبع

آخرین اخبار

خشم شهریار مغانلو از جواد نکونام/ نتیجه تصمیم غیرمنتظره سرمربی تراکتور

در جریان بازی تساوی‌آمیز تراکتور ایران و نفتچی فرغانه...

تأثیر شگفت‌انگیز بادام‌زمینی بر حافظه و عملکرد مغز!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آیا...

جزییات دیدار وزیر خارجه با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ترکمنستان

به گزارش خبرآنلاین، طرفین در این ملاقات با اشاره...

قیمت دستگاه لیزر؛ راهنمای خرید با محاسبه بازگشت سرمایه

خرید دستگاه لیزر موهای زائد زمانی توجیه اقتصادی...

پیام مکتوب ولی‌عهد عربستان به رئیس جمهور چین

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از خبرگزاری عربستان (واس)،...

اعتبار هست، نقدینگی چطور؟

تأمین مالی تولید همواره یکی از محورهای سیاست‌گذاری پولی...

تجارت دریایی با وجود محدودیت‌ها برقرار است

دبیر انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران گفت: با...

استقلال و تراکتور، برنامه لیگ برتر را تغییر دادند

دو دیدار از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال...

هشتمین نمایشگاه تستا ۱۴۰۵ دی‌ماه در ایران‌مال برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه شورای...

قیمت سکه ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ سکه ۲۶۴ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

قیمت دلار ، یورو و انواع ارزها ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ دلار به قیمت ۲۷۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا،...

سه اپراتور هوش مصنوعی داخلی در انتظار دریافت مجوز

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح آخرین...

اینستاگرام تا نتفلیکس؛ همه یک تکه از یوتیوب می‌خواهند

غول‌های فناوری و شرکت‌های بزرگ هالیوودی در رقابتی تنگاتنگ...

شورای نگهبان به مصوبه «مهریه ۱۴ سکه‌ای» چه ایراداتی گرفت؟

مجلس برای کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به ۱۴سکه...

کلاس درس را از محیط خسته کننده خارج کنید

استفاده از فناوری‌های دیجیتال در آموزش،کلاس درس را از...

جنگ جهانی استعدادها؛ کشورها چگونه برای جذب و حفظ نخبگان می‌جنگند؟

خبرگزاری مهر، گروه فناوری: در حالی که رقابت جهانی...

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

تبلیغات متنی