خبرورزشی: امیر قلعهنویی، سرمربی پیشین تیم استقلال که هماکنون مسئولیت رهبری تیم ملی فوتبال کشور را بر عهده دارد، در آذر ماه سال ۱۳۹۱ در مورد نخستین بار حضورش در جمع ملیپوشان و وضعیت تیم ملی تحت سرپرستی کارلوس کیروش نظرات جالبی را ابراز کرده بود.
در آن زمان، تیم ملی فوتبال ایران در آذر ماه سال ۱۳۹۱ وضعیت نامناسبی داشت و کارلوس کیروش به دلیل شکستهای پیدرپی مقابل لبنان و ازبکستان در فاصلهای کمتر از سه ماه به شدت تحت انتقادات تند قرار گرفته بود. در همین دوران، تیم استقلال موفق به کسب نتایج خوبی شده بود و از این رو گمانهزنیهایی درباره جانشینی امیر قلعهنویی به جای کیروش برای برگزاری سه بازی پایانی مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ در برزیل مطرح شده بود. هرچند این تغییر رخ نداد و تیم ملی با هدایت کارلوس به طور مقتدرانهای به جام جهانی صعود کرد، اما امیر قلعهنویی که در آن زمان سرمربی استقلال بود، در تاریخ ششم آذر سال ۹۱ در گفتوگو با خبر ورزشی اظهار نظرات جالبی در مورد تیم ملی داشت.
امیر قلعهنویی در واکنش به شایعات پیرامون تصدیاش در تیم ملی بیان کرد: در دوره کارلوس کیروش نه تنها پیشرفتی حاصل نشده، بلکه نتایج خوبی هم به دست نیاوردهایم، اما با این حال به اعتقاد من او همچنان باید به عنوان سرمربی تیم ملی باقی بماند. در تابستان سال ۱۳۸۵ تمایل چندانی به پذیرش سمت مربیگری در تیم ملی نداشتم و دوست داشتم پس از موفقیت در قهرمانی لیگ برتر با استقلال و با نزدیک شدن به لیگ قهرمانان آسیا، در این تیم باقی بمانم، اما خدا گواه است که از من خواهش کردند تا مسئولیت سرمربیگری تیم ملی را بپذیرم. به خاطر ملت این پیشنهاد را قبول کردم. همچنین در زمستان سال ۸۹ دوباره به من گفتند که سرمربی تیم ملی شوم و در بازی با روسیه روی نیمکت باشم، اما من پاسخ دادم که اجازه دهید همین علیرضا منصوریان هدایت تیم را بر عهده بگیرد.
