دوشنبه 4 آبان 1405

شروع چالش‌های طرح‌نور و گشت‌ارشاد برای رئیس‌جمهور؛ آقای پزشکیان لطفاً هرچه سریع‌تر به این موضوع واکنش نشان دهید

طبق گزارش سایت عصرایران، رئیس جمهور در مورد موضوع اول موضعی صریح و روشن دارد. او به شدت عمل ترور را محکوم کرده و در گردهمایی‌های امنیتی با مقامات سیاسی و نظامی کشور به یک توافق مشترک رسیدند، مشابه آنچه با “وعده صادق” رخ داد.

اما در موضوع دوم، رئیس جمهور قادر است با قدرت بیشتری وارد عمل شود و این قضیه را به سرانجام برساند. در زمان برگزاری انتخابات، مسعود پزشکیان اعلام کرده بود: «ما ۴۰ سال است که با دخالت، حجاب را باید نهادینه کنیم. آقایانی که به دنبال طرح نور هستند، بگویند آیا این موضوع ما را به سمت نور می‌برد یا نهایت آن تاریکی است؟»

چنانکه پزشکیان بیان کرده است، خاتمه این داستان، تاریک خواهد بود. بنابراین جناب رئیس جمهور باید هر چه سریع‌تر به این موضوع خاص ورود کرده و نظر خود را به صراحت اعلام نماید.

واکنش خشنی که به این دختران شده، بسیار دردناک و令人 تأسف است. نحوه رفتار پلیس انگار نشان‌دهنده دستگیری دو مجرم سابقه‌دار است.

عاقبت این نوع برخوردها چه خواهد بود؟ در تمام این سال‌هایی که با کامیون‌های گشت ارشاد در خیابان‌ها نمایش قدرت دادید، وضعیت حجاب در کشور به چه سمت و سویی رفته است؟ آیا بهبود یافته یا بدتر شده است؟ آیا امروز نیز تمایل دارید که اوضاع حجاب به وضعیت پیش از ماجرای مرحوم مهسا امینی بازگردد؟

آن دسته از افرادی که به پای صندوق رای رفتند و نام پزشکیان را بر روی برگه‌های رای خود نوشتند، انتظار دارند رئیس جمهور منتخب آن‌ها بدون هیچ گونه تردیدی درباره طرح نور نظرات خود را بیان کند و تصمیم بگیرد. مگر او ننگفته بود که این دختران مانند فرزندانش هستند و نباید با آن‌ها با خشونت برخورد کرد؛ در این حین دختران شما در خیابان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند، آقای پزشکیان، واکنش شما چیست؟

یکی از اقداماتی که ممکن است مؤثر باشد، تغییر سریع وزیر کشور است. او یکی از حامیان طرح نور به شمار می‌آید. تا زمان معرفی وزیر جدید و طی مراحل رای اعتماد، یک سرپرست می‌تواند وظایف وزارت کشور را به عهده گیرد.

آقای رئیس جمهور، شما فرمودید کشور با نزاع مدیریت نمی‌شود، اما برای آرمان‌هایی که مطرح کردید، باید مدافع باشید. شما می‌توانید هم امید کسانی را که به شما رای دادند زنده نگه دارید و هم می‌توانید آن ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند را به آینده ایران با پزشکیان امیدوار کنید.

با وجود بدشانسی‌تان، شاید شما آخرین امید بخش زیادی از مردم باشید، پس زمان را از دست ندهید و هر چه زودتر تدبیری برای حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور بیندیشید.

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

تبلیغات متنی