پنج‌شنبه 23 مهر 1405

مزایای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی کدام است؟

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: معافیت مالیاتی، صدور سریع مجوزها و تامین زیرساخت‌ها از مزایای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی است.

حسین زارعی با اعلام این مطلب گفت: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی عمر ۱۰ ساله‌ای دارد که در واقع مدت زمان زیادی از فعالیت آن نمی‌گذرد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: البته در این مدت اتفاقات بسیار خوبی به ویژه در تعاملات تجاری و سرمایه گذاری با کشور افغانستان رخ داده است.

زارعی ادامه داد: ما در سطح کشور ۷۱ منطقه ویژه که از این تعداد تنها ۳۴ منطقه فعال است.

صادر شدن مجوزها ظرف ۷۲ ساعت

وی با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی بیرجند در سال ۹۲-۹۳ و منطقه ویژه اقتصادی مرز ماهیرود در سال ۹۵ شروع به کار کرده است، گفت: در منطقه ویژه اقتصادی نهایت تلاش را برای تسهیل سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی داریم به گونه‌ای که در ظرف ۷۲ ساعت مجوزهای مربوطه صادر می‌شود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی ادامه داد: بعد از ایجاد منطقه ویژه اقتصادی تلاش خود را برای تأمین زیر ساخت‌ها انجام دادیم و منتظر هیچ دستگاه دولتی نماندیم.

زارعی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۵ واحد در دو منطقه ویژه اقتصادی بیرجند و سایت مرزی منجر به عقد قرارداد شده‌است که مجموعاً ۴۸ واحد به بهره‌برداری رسیده است، یادآور شد: تاکنون حجم سرمایه گذاری در این زمینه بر اساس نرخ سال ۹۳ برای سایت بیرجند ۱۸ هزار میلیارد ریال و سایت مرزی ۴۸۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری واحدهای تولیدی حدود هشت همت بوده که ۲.۵ همت متعلق به سرمایه‌گذاران افغانستانی و پاکستانی و پنج همت متعلق به سرمایه‌گذاران داخلی است، گفت: نیروهای بیمه شده منطقه ویژه اقتصادی ۱۷۰ نفر هستند که نشان از نقش اقتصادی منطقه ویژه در اشتغال‌زایی است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار کرد: ترانزیت کالا در خراسان جنوبی از طریق منطقه ویژه اقتصادی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل تر ۴۰۷ درصد افزایش داشته است.

زارعی خاطرنشان کرد: البته این نکته نیز قابل تأمل و توجه است که ناوگان ورودی به سایت ورودی مرزی خراسان جنوبی هم در این مدت ۹۹ درصد افزایش داشته است.

وی یادآور شد: عملیات اجرایی ایکس ری دوم در مرز ماهیرود آغاز شده که در یک سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید که این مورد نیز در راستای بهبود وضعیت زیرساختی منطقه ویژه انجام شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: همچنین در مباحث فرهنگی نیز برگزاری مراسم شب هفتم شهادت امام حسین (ع) را داشته‌ایم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: عملیات اجرایی پست ۶۰ کیلوولت و خط انتقال گاز به طول ۲۱ کیلومتر از بیرجند به منطقه ویژه اقتصادی بیرجند با اعتبار ۲۸۰۰ میلیارد ریال آغاز شده و در ۱۸ ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

زارعی ادامه داد: عدم دریافت حقوق گمرکی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، معافیت مالیاتی، صدور سریع مجوزها و تأمین زیرساخت‌ها از مزایای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی است.

وی با اشاره به خاطره تلخ آتش‌سوزی در مینی پالایشگاه منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یادآور شد: تاکنون ۸۰ درصد مینی پالایشگاه میعانات گازی بازسازی شده است و ظرف یکی و دو ماه آینده شروع به کار خواهد کرد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و برنامه‌های فرهنگی فعالیت‌های متعددی داشته‌ایم، گفت: اکنون ساخت دو مدرسه در سایت اداری بیرجند و روستای حاجی آباد و ساختمان آتش نشانی در روستای چاهک موسویه در دست داریم.

وی افزود: همچنین در ساخت باشگاه ورزشی، مسجد، زورخانه و بیمارستان در شهرستان سربیشه مشارکت داریم.

آخرین اخبار

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

ثبت رکورد تاریخی ایران با ۱۸ طلا در المپیادهای علمی جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از کسب ۱۸ مدال طلا...

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

تبلیغات متنی