دوشنبه 4 آبان 1405

دلیل اصلی کاهش انسولین شناسایی گردید

علی یادگاری بیان کرد: در ماه‌های اخیر، تقریباً یک چهارم میزان استاندارد انسولین تولید یا به کشور وارد شده است.

وی تصریح کرد: کمبود انسولین ناشی از کاهش سطح تولید و واردات آن بوده و بنابراین ناچار به انجام سهمیه بندی و توزیع دقیق‌تری از این دارو هستیم.

رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: نصف انسولین قلمی مورد نیاز بیماران دیابتی از طریق تولید داخلی و نیمی دیگر از راه واردات تأمین می‌گردد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: بیماران پیش از این به صورت ماهانه سهمیه انسولین خود را دریافت می‌کردند، اما به علت مشکلات و کمبودی که به وجود آمده، هم‌اکنون ناچار به توزیع هفتگی آن هستیم تا دارو مستقیماً به دست بیماران واقعی برسد و در منازل انبار نشود.

یادگاری در ادامه اشاره کرد که این شیوه توزیع تا چند هفته دیگر ادامه خواهد داشت و داروها به‌طور موقت در داروخانه‌های شبانه‌روزی و دولتی عرضه می‌گردند.

او همچنین اظهار داشت: متأسفانه به سبب کمبود این دارو، امکان توزیع آن در تمام داروخانه‌ها موجود نیست و به همین دلیل توزیع به‌طور مرحله‌ای و در هر مرحله فقط میان ۵ تا ۶ داروخانه انجام خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اعلام کرد: آخرین بار، ۴۸۵ بسته انسولین در هفته دوم شهریور ماه در استان توزیع شده و در آینده نزدیک نیز مجدد تأمین خواهد شد.

دکتر یادگاری در پایان تأکید کرد: امکان جایگزینی انسولین نوومیکس وجود دارد و بیماران می‌توانند با پزشک پزشک خود این موضوع را در میان گذاشته و گزینه‌های دیگر درمانی و قلم‌های مختلف را بررسی کنند.

آخرین اخبار

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

تبلیغات متنی