بخش چشمگیری از دانشجویان ارتباط دوستانه با افراد از جنس مخالف دارند

گاهی اوقات برخی از کودکان، جمعآوری بعضی اشیاء را به عنوان امری نادرست از دیدگاه دینی نمینگرند.
فرزاد جهانبین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در سخنانی اظهار داشت: در خصوص موضوع مهاجرت، حدود ۵۲ درصد از دانشجویان بیان کردهاند که هیچگاه قصد خروج از کشور را ندارند. در حالی که تقریباً ۴۸ درصد از دانشجویان گفتهاند که در صورت ضرورت، اقدام به خروج خواهند کرد و با اعمال تغییراتی در وضعیت خود، احتمالاً به مهاجرت تمایل دارند.
این معاون فرهنگی و دانشجویی در مصاحبهای با روزنامه فرهیختگان عنوان کرد: در زمینه ازدواج، اکثریت قاطع دانشجویان تمایل خود را به انجام ازدواجی شرعی و ثبتشده اعلام کردهاند. اما درصد قابلتوجهی نیز اذعان کردهاند که دوستانی از جنس مخالف دارند. این پرسش مطرح میشود که در چنین شرایطی مسئولیت با کیست؟ آیا او مقصر است یا ما؟ نمیخواهم بگویم او بیتقصیر است، اما بخشی بزرگی از مشکل به گردن مسئولان است. «وانکحوا الایامی منکم والیتامی» یک فرمان صریح الهی است که از آیات مدنی نیز محسوب میشود. خداوند به پیامبر دستور میدهد که به عنوان حاکم، زمینهساز ازدواج آنها باشد. اگر اکثریت بالایی که به ازدواج با ثبت رسمی و شرعی اعتقاد دارند، نتوانیم بسترهای لازم برای ازدواج آنها را فراهم نماییم، در نهایت نیازهای عاطفی و جنسی آنها باید به نحوی تأمین شود.
وی افزود: دانشجویان به دلایل مذهبی خود بسیار باورمند هستند، اما در عمل، گاهی شکاف عمیقی بین اعتقادات و عمل دیده میشود. در مورد نماز و روزه، درصد قابل توجهی از آنها اعلام کردهاند که بهطور مداوم یا گهگاهی این فریضهها را انجام میدهند. نکتهای که وجود دارد این است که برخی از دانشجویان توانستهاند بین دینداری و رفتارهای دیگر از نوعی جمعگرایی بهره ببرند! به عبارت دیگر، آنها هم به مناسک و آموزههای دینی پایبندند و هم برخی اقدامهای دیگر را انجام میدهند. در مجموع، بدنه دانشگاه متدین است و ما دانشجویانی شایسته و با فرهنگ داریم.