پنج‌شنبه 23 مهر 1405

هوش مصنوعی به نگارش جزوات و انجام تکالیف دانشگاهی می‌پردازد!

در برخی از لحظات زندگی احساس می‌کنیم که در حال عبور از نقطه‌ای هستیم که بازگشتی از آن وجود ندارد. یکی از آخرین نمونه‌های این تجربه در دانشگاه UCLA رخ می‌دهد، جایی که یک استاد دانشگاه از هوش مصنوعی درخواست می‌کند تا مواد درسی، تکالیف و منابع کمک آموزشی را برای کلاسی که به ارزیابی ادبیات قرون وسطی تا قرن هفدهم اختصاص دارد، تهیه کند.

ایسنا گزارش می‌دهد: پروفسور زرینکا استاهولیاک (Zrinka Stahuljak) از ابزاری به نام کودو (Kudu) بهره می‌برد که توسط الکساندر کوسنکو (Alexander Kusenko)، استاد فیزیک و نجوم دانشگاه UCLA و یک دانشجوی دکترای پیشین این دانشگاه به نام وارن ایسی (Warren Essey) طراحی شده است.

آنها «کودو» را به عنوان روشی کارآمد و مقرون به صرفه برای فراهم آوردن دسترسی دانشجویان به اطلاعات ضروری قلمداد می‌کنند، در حالی که به استادان این امکان را می‌دهد تا بر روی آموزش خود تمرکز بیشتری داشته باشند.

این ابزار می‌تواند اطلاعات را از ارائه‌های پاورپوینت، ویدیوهای یوتیوب، یادداشت‌های درسی و دیگر مطالبی که پروفسور استاهولیاک فراهم می‌کند، استخراج کند.

بر اساس اعلام دانشگاه UCLA، این فرآیند نباید بیشتر از ۲۰ ساعت وقت استاد را بگیرد و او می‌تواند پس از آن به ویرایش محتوا بپردازد.

کتاب درسی نهایی به صورت دیجیتالی به قیمت ۲۵ دلار قابل دسترس است و می‌توان آن را چاپ کرده یا به صورت صوتی مورد استفاده قرار داد.

«کودو» همچنین به مطالب آموزشی ارائه‌شده برای جواب به سؤالات دانشجویان محتوای خاصی می‌افزاید و قادر است تشخیص دهد که آیا بیشتر از نیمی از محتوای ارائه‌شده توسط یک دانشجو با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده یا خیر.

پروفسور استاهولیاک بیان می‌کند: معمولاً من زمان کلاس را صرف آماده‌سازی مطالب و استفاده از تصاویر بصری می‌کردم، اما اکنون تمامی این موارد در کتاب درسی که ما تولید کرده‌ایم، وجود دارد و این امکان را دارم که با دانشجویان در خواندن منابع اولیه همکاری کنم و معنای آن‌ها را بررسی و تحلیل کنیم و تفکر انتقادی را تقویت کنیم.

وی افزود: این هوش مصنوعی به ما کمک می‌کند که زمان بیشتری را به آموزش مهارت‌های تحلیلی پایه، تفکر انتقادی و مهارت‌های خواندن اختصاص دهیم، مسائلی که استادان بهترین عملکرد را در آن‌ها دارند.

او همچنین قصد دارد از «کودو» در دوره‌های آموزش آینده‌اش نیز بهره‌برداری کند.

این ابزار هوش مصنوعی هم‌اکنون در این ترم در کلاس مقدمه‌ای برای تاریخ مورد آزمایش قرار می‌گیرد و در سال ۲۰۲۵ برای دوره پروفسور استاهولیاک در دسترس خواهد بود.

باید دید که این نوآوری چقدر موفق خواهد بود و مهم‌تر از همه، آیا هوش مصنوعی به یک ابزار مؤثر برای معلمان و استادان تبدیل می‌شود یا راهی اقتصادی برای جایگزینی آن‌ها خواهد بود.

آخرین اخبار

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

ثبت رکورد تاریخی ایران با ۱۸ طلا در المپیادهای علمی جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از کسب ۱۸ مدال طلا...

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

تبلیغات متنی