احیای کارگروه هماهنگی و برنامهریزی تربیت معلم/ «کسورات» فصل مشترک دانشجویان و آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش از احیای کارگروه هماهنگی و برنامه ریزی تربیت معلم خبر داد و گفت: برای افزایش بودجه عمرانی دانشگاه فرهنگیان بابد رایزنیهای لازم صورت گیرد.
به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در اولین کارگروه تحول دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲۶ آذرماه در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با تأکید بر ضرورت فرهنگسازی در مصرف انرژی در میان خانوادهها گفت: آموزش و پرورش به سبب این تعطیلات، بیشترین آسیب و خسارت را میبیند، بنابراین باید روی فرهنگسازی میان دانش آموزان و خانوادهها جهت مصرف بهینه، سرمایهگذاریهای لازم صورت پذیرد.
وی با اشاره به برگزاری اولین جلسه کارگروه نظام مسائل دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: در این کارگروه باید معاونتها مشارکت داشته باشند تا به صورت هم افزا اقدامات به سرانجام برسد.
کاظمی با بیان اینکه نظام مسائل دانشگاه باید دستهبندی شود، گفت: مسائل کلان نظام تعلیم و تربیت با اولویتبندی در دستورکار قرار بگیرد و مسائل آنی و خرد به سرعت و با همفکری رفع شود . مهم این است که مسائل این دو دانشگاه همواره روی میز آموزش و پرورش باشد و با اولویت بندی، مشکلاتشان برطرف شود.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این که تصمیمات مدیریتی فرا کارشناسی است، گفت: وقتی یک مدیر تصمیم میگیرد مسائل کلان را میبیند که با ساختارها همسو و هم افزاست. از این رو مدیران استانی باید با هماهنگی و همسویی در جهت پیشبرد اهداف عرصه تعلیم و تربیت گام بردارند.
وی به بازنشستگی برخی اساتید اشاره کرد و افزود: بازنشستگی ۲۲۰ نفر از اساتید اقدام نادرستی بود و حتماً باید در این زمینه تدبیر میشد.
کاظمی با اشاره به این که باید در خصوص نظام مسائل درک مشترکی صورت پذیرد، گفت: باید کارگروه هماهنگی و برنامه ریزی تربیت معلم احیا شود تا نقطه اتصال برنامه درسی تربیت معلم و آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان باشد.
وی تأکید کرد این کارگروه باید بصورت ماهانه برگزار شود.
وی ادامه داد: باید سازمان نوسازی و مجمع خیرین مدرسه ساز نیز به عنوان عضو، به این کارگروه ملحق شوند. همچنین باید با ابلاغ به مدیران کل استانها تکلیف کرد تا این کارگروه به صورت متناظر در استانها نیز تشکیل شود.
کاظمی با تأکید بر ضرورت همافزایی برای افزایش بودجه دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: باید با رایزنی و پیگیری مستمر بودجه عمرانی دانشگاه فرهنگیان را ارتقا داد. ضرورت دارد با هماهنگیهای لازم یک ردیف بودجه عمرانی دانشگاه فرهنگیان در سازمان نوسازی دیده شود.
وی با اشاره به این که باید دو رویکرد حل مسائل و افق گشایی و نگاه به آینده در دستور کار باشد افزود: ضرورت دارد از ظرفیت آموزش و پرورش برای حل مسائل این دانشگاه استفاده شود. درخصوص رویکرد افق گشایی باید کارگروهی در دانشگاه با یک تیم متخصص و مجرب تشکیل شود تا با نگاه به آینده، موضوعات دنبال شود.
کاظمی با بیان این که مسائل این دو دانشگاه با دو اولویت، صورت بندی شود گفت: مسائل مربوط به کارگروه در همان جلسات پیگیری شود. مسائلی مانند کسورات، تطبیقیها، خوابگاه، پستهای سازمانی و… با اولویتبندی، بررسی و گامهای اساسی برداشته شود. بنابراین فقط نباید به دنبال تشکیل جلسه باشید بلکه باید به دنبال رفع مسائل و مشکلات دانشگاه باشید تا از این طریق با ایجاد رضایتمندی، جایگاه دانشگاه ارتقا یابد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،وی ادامه داد: موضوع «کسورات» فصل مشترک دانشجویان و ما است باید به سرعت بررسی و اقدامات لازم برای بهبود شرایط حاکم صورت پذیرد شود.
انتهای پیام