بازیگر معروف مشغول به پاک کردن سبزی برای تأمین معاش خود/حدود یک سال است که در جستجوی کار هستم

رضا ناجی در مورد وضعیت خودش اظهار داشت: نه این‌که تمایلی به قبول کار نداشته باشم، اما در حال حاضر هیچ پیشنهاد کاری برای من وجود ندارد. تا این لحظه هیچ پروژه‌ای به من مراجعه نکرده است.

این هنرمند که به خاطر بازی در فیلم آواز گنجشک‌ها (کار مجید مجیدی ۱۳۸۶) موفق به دریافت خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم برلین شده، خاطرنشان کرد: من چهار جایزه بین‌المللی کسب کرده‌ام، اما متأسفانه هیچ‌کس به این موضوع توجهی نکرده است.

وی در خصوص دلایل کم‌کاری‌اش افزود: به نظر من دلیل این امر به مسئولان مربوط می‌شود.

ناجی همچنین درباره وضعیت کنونی سینما و تلویزیون با اعلام بی‌خبری از اوضاع، گفت: من علاقه‌ای به حضور در مکان‌های مختلف ندارم. وقتی کار وجود ندارد، چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

حدود یک سال است که بیکارم/ هیچ درخواستی نداشته‌ام و هیچ پیشنهادی هم به من نشده است

این بازیگر که موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم دمشق شده، تصریح کرد: نزدیک به یک سال است که در عرصه کار هیچ فعالیتی نداشته‌ام. آخرین تجربه‌ام بازی در سریال اُکازیون (به کارگردانی مسعود اطیابی در سال ۱۴۰۳) بود که در آن حدود ۱۰ دقیقه نقش داشتم و از آن زمان متاسفانه کار جدیدی برایم به‌وجود نیامده.

وی همچنین خاطرنشان کرد: کسی هرگز از من درخواستی نداشته و تمامی پیشنهادها به نوعی از دست رفته‌اند.

من چهار جایزه دریافت کرده‌ام، ولی این جوایز بدون ارزش هستند. زمانی که این دستاوردها را کسب کردم، یک سال و نیم از کار بیکار بودم.

او در ادامه به متولیان اشاره کرد و گفت: جوایز من هیچ ثمره‌ای نداشته است. پس از دریافت این جوایز، برای یک سال و نیم بیکار ماندم و نمی‌دانم چه دلیلی وجود داشت که به من کار نمی‌دادند. پس از این مدت، (فرهنگ و ارشاد اسلامی) تبریز به من دعوت‌نامه داد.

این هنرمند با سابقه سینما و تلویزیون بیان کرد که در تبریز به دفتر فرهنگ و ارشاد مراجعه کرد و به او اعلام کردند: نزدیک به یک سال و نیم از دریافت جوایزتان می‌گذرد و ما منتظر بودیم تا در تهران مراسمی برای شما برگزار کنیم. با مشاهده عدم اقدام، ما شما را به اینجا دعوت کردیم تا از شما تجلیل کنیم و نام شما را بر روی یک سینما بگذاریم.

در تبریز از من دو تندیس ساختند.

این هنرمند همچنین گفت: برنده جایزه بهترین بازیگر مرد اسکرین آسیا پاسیفیک برای بازی در آواز گنجشک‌ها از استرالیا در سال ۲۰۰۸ در ادامه گفت: در آن زمان شهردار سابق تبریز دستور داد تا دو تندیس از من ساخته شود.

او افزود: از من سوال کردند که جوایز خود را کجا قرار می‌دهید؟ در پاسخ گفتم که در موزه سینما قرار می‌دهم و اکنون هم آنجا هستند. یکی از تندیس‌ها در موزه سینما و دیگری مقابل سینما ناجی تبریز نصب شده است. نمی‌دانم که بچه‌های موزه تندیس را در موزه سینما کجا گذاشته‌اند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا