نخستین فرماندار اهل سنت گیلان معرفی شد
نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی در جلسه تودیع و معارفه فرماندار این شهرستان اظهار کرد: رضوانشهر از شهرستانهای محروم استان گیلان با مشکلات بسیار است که از گذشته تا به امروز بر روی هم انباشته شده است و حل این مسائل تلاش مضاعفی میطلبد که از فرماندار جدید انتظار است در این زمینه اهتمام ویژه داشته باشد.
یاسر اسلامدوست گازرسانی به دهستان ارده (روستای ملی شالبافی کشور) را از مطالبات مردم این منطقه عنوان کرد و افزود: استاندار سابق در بازدید از این دهستان مهم، قول داد گازرسانی به این دهستان انجام شود و هم اینک مردم چشم انتظار تحقق این وعده هستند و فرماندار جدید باید پیگیر این مطالبه مردم باشد.
وی اضافه کرد: مسیر پونل به خلخال به بهره برداری رسید تا مشکلات مردم این منطقه حل شود، اما در عمل پنج ماه از سال این مسیر مسدود بوده و معیشت مردمی که در این مسیر به فعالیت اقتصادی مشغولند را تحت تاثیر این شرایط است و انتظار است وضعیت این مسیر بررسی شده و مشکلات مردم به طور ویژه به استاندار گیلان منتقل شود.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان نیز در این جلسه با تبریک ولادت باسعادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) به انتصاب ۲ فرماندار زن در استان اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت بانوان در عرصههای مدیریتی بیش از پیش بهره گرفت.
آرش فرزام صفت همچنین به محرومیتهای شهرستان رضوانشهر اشاره کرد و افزود: محرومیت این شهرستان قابل کتمان نیست؛ اگرچه مسئولان بسیاری برای رفع این محرومیتها تلاش کردند، اما همچنان راههای نرفته در این شهرستان بسیار است.
وی با اشاره به اینکه وفاق ملی شعار اساسی و راهبردی دولت چهاردهم است، گفت: امروز یکی از مصادیق این شعار که در شهرستان رضوانشهر تحقق یافته انتصاب فرمانداری از اهل سنت است تا شعار و نگاه عدالت جنسیتی، قومیتی در استان نمود بیشتری یابد.
وی تاکید کرد: انتصاب ایرج شاهی به عنوان فرماندار رضوانشهر بیش از آنکه با نگاه به گرایشهای مذهبی و قومی و قبیلهای باشد، تخصص گرایانه بوده و فرماندار جدید رضوانشهر فردی متخصص، تحصیلکرده و کاردان و آشنا به مشکلات این شهرستان است که با کمک و همراهی همه مسئولان شهرستانی از عهده این وظیفه خطیر برخواهد آمد.
حجت الاسلام محمدمهدی مهدی نژاد امام جمعه شهرستان رضوانشهر نیز با تقدیر از تلاشهای نادر صفوی فرماندار سابق این شهرستان اظهارکرد: باید از تخصص مدیران و مسئولان توانمند در سایر بخشها استفاده کرد، چون نظام برای آنها هزینه کرده است و اگر در تغییر دولتها از توان مدیران سابق بهره نگیریم ظلم به مردم و نظام است.
امام جمعه بخش پره سر هم با تبریک ولادت باسعادت دخت نبی اکرم (س) و امام خمینی (ره) اظهار کرد: این فرمایش امام خمینی (ره) که خود را خادم مردم معرفی کردند تکلیف را بر مدیران و مسئولان روشن میکند.
حجتالاسلام عبدالله یگانه افزود: در جمهوری اسلامی شاید مسئولان نگاههای متفاوتی به مسائل داشته باشند، اما اگر برای خدمت وارد این عرصه شدهاند تا پایان عهده داری مسئولیت باید به مردم خدمت کند و خود را خادم مردم بدانند.
وی تاکید کرد: مسئولانی که بدنبال کسب قدرت قدم در این راه میگذارند باید بدانند مسیر را اشتباه آمدهاند، فردی که تخصص نداشته باشد و مسئولیتی را بپذیرد، بی تقوا است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان تالش نیز در این جلسه اظهار کرد: مسئولی که بیشترین قدرت را دارد باید انعطاف پذیری و تعامل بیشتری با مردم داشته باشد؛ نماینده عالی دولت در شهرستان نیز باید وقت خود را با مردم بگذراند تا مشکلات را شناسایی و حل کند.
ملا حسین خانیپور تصریح کرد: تکیه بر مردم و پشتوانه مردمی از هر سلاح و موشکی قویتر است؛ نظامهایی که بر مردم تکیه میکنند، خللی و آسیبی بر آنها وارد نمیشود. ارتباط با بزرگان باید مستمر و با بهره گیری از تجربه و توان آنها در ارائه راهکارها و پیشبرد اهداف شهرستان و کمک به حل مسائل مردم باشد نه برای ماندن در قدرت؛ این آفتی است که گاه دامنگیر مسئولان میشود.
ملا عزت شیخ رئیس حوزه علمیه محمدیه اهل سنت شهرستان تالش نیز در این جلسه تاکید کرد: دستیابی به رشد و توسعه با تحقیر دیگران حاصل نمیشود، صفات بارز مسئولان نظام تلاش برای رفع موانع ساختاری است؛ آنها برای تحقیر دیگران حرف نمیزنند و عمل نمیکنند بلکه از ظرفیت همه نخبگان برای حل مسائل بهره میبرند.
سرهنگ پاسدار جهانبخش عزیزی فرمانده سپاه رضوانشهر هم گفت: کار کردن به تنهایی کافی نیست بلکه باید حس خوب و اطمینان در مردم ایجاد کرد و اعتقاد، اعتماد و باور مردم را ارتقاء داد؛ هر مدیری که کار میکند و اینگونه میاندیشد موفقترخواهد بود.
سرپرست فرمانداری رضوانشهر نیز در این جلسه مهمترین وظیفه خود را خدمتگزاری صادقانه به مردم دانست و افزود: در این مسیر مصمم و با اراده هستم؛ شهرستان رضوانشهر مظهر اتحاد عینی و عملی بین مذاهب تشیع و تسنن است و پذیرش این مسئولیت فرصتی مغتنم است و انرژی مضاعفی را برای خدمتگزاری به مردم شهرستان خواهم گذاشت.
ایرج شاهی گفت: در سایه وفاق، همدلی، اتحاد و تلاش بیشتر میتوانیم کارهای بزرگی برای شهرستان رضوانشهر رقم بزنیم و هنر ما باید ایجاد انسجام بیشتری در بین مردم باشد.
وی ادامه داد: اولویت ما پیگیری نیازمندیهای مردم است و در این مسیر از همه ظرفیتهای قومی و جنسی و مذهبی بهره میگیرم و خود را موظف به پیگیری امور همه مردم میدانم.
شاهی نخستین فرماندار اهل سنت در گیلان است او اصالتا از اهالی تالش بوده و سابقه معاونت برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تالش و کارشناس تقسیمات کشوری استانداری گیلان را در کارنامه کاری خود دارد.
وی همچنین در دولت یازدهم نیز به عنوان اولین بخشدار اهل سنت گیلان در بخش حویق تالش منصوب شده بود.
اقدام معاون استاندار گیلان در دعوت از مادر فرماندار جدید به روی سن به مناسبت روز زن و تکریم مقام مادر؛ ایرج شاهی حکم انتصاب خود را از دستان مادرش دریافت کرد.