دوشنبه 4 آبان 1405

دولت از مردم مالیات بیشتری گرفت؛ ۸۱۲ هزار میلیارد تومان در مدت ۹ ماه ثبت شد

کارگران و کارمندان ۶۶ درصد بیش از سایر گروه ها مالیات پرداخت کرده اند مالیات.

در طی نه ماه نخست سال ۱۴۰۳، درآمد مالیاتی کل به مقادیر ۸۱۲ هزار و ۷۸ میلیارد تومان رسیده که این رقم نسبت به مدت مشابهه سال گذشته به میزان ۴۸ درصد افزایش یافته و حدود ۹۰ درصد از پیش بینی های بودجه ای را تأمین کرده است.

از مجموع این درآمدهای مالیاتی، بیش از ۵۴۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۶۷ درصد) بدست آمده از مالیات های مستقیم است که شامل مالیات بر اشخاص حقوقی به میزان بیش از ۳۶۲ هزار میلیارد تومان، مالیات بر درآمدها به رقم تقریبی ۱۵۹ هزار میلیارد تومان و مالیات بر ثروت به بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان می باشد.

کارمندان و کارگران ۶۶ درصد بیشتر از همه اصناف مالیات دادند

طبق داده های ارائه شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور، سهم مالیات های اصناف و مشاغل از تسهیلات مالیاتی نه ماهه سال ۱۴۰۴ به ۵۶ هزار میلیارد تومان و سهم مالیات کارکنان در بخش های دولتی و خصوصی به ۹۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بنابر اطلاعات منتشرشده از سوی سازمان امور مالیاتی، در طی این نه ماهه، بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان (معادل ۳۳ درصد) از مالیات بر کالاها و خدمات جمع آوری شده که بیشتر آن زیرمجموعه مالیات بر ارزش افزوده به مبلغ بالغ بر ۱۷۳ هزار میلیارد تومان می باشد.

سهم مالیات مشاغل، نزدیک به ۷ درصد از کل درآمدهای وصولی در این نه ماهه، معادل ۵۶ هزار میلیارد تومان است، در حالی که سهم مالیات کارکنان بخش خصوصی و عمومی حدود ۱۲ درصد از کل درآمدها را تشکیل می دهد که به رقمی برابر با ۹۳ هزار میلیارد تومان می رسد. بر این اساس، کارمندان و کارگران در این مدت، ۳۷ همت، یعنی ۶۶ درصد بیشتر از سایر اصناف مالیات پرداخت کرده اند.

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

تبلیغات متنی