چهارشنبه 22 مهر 1405

ضبط دو کشتی با ۱۳۵ هزار لیتر سوخت غیرقانونی در خلیج فارس

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از جلوگیری از انتقال دو فروند شناور که حامل ۱۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب های خلیج فارس بودند، خبر داد.

و به نقل از قوه قضاییه، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان، اعلام کرد: در راستای پیگیری های رئیس قوه قضاییه برای مقابله با قاچاق سوخت و کمک به دولت در حل مسائل ناشی از ناترازی انرژی، با هماهنگی قوه قضاییه، مأموران دریابانی در عملیات های جداگانه در شهرستان پارسیان و جزیره کیش موفق به شناسایی و توقیف دو فروند شناور حامل سوخت قاچاق شدند.

وی اضافه کرد: با توجه به ایجاد کارگروه مقابله با قاچاق سوخت در جزیره کیش و به دستور دادستان عمومی و انقلاب این حوزه، مأموران دریابانی پس از شناسایی یک شناور حامل سوخت قاچاق در آب های خلیج فارس، اقدام به توقیف آن کردند.

قهرمانی در خصوص دستگیری اعضای این شناور، اظهار داشت: در بازرسی از این شناور، بیش از ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط گردید.

همچنین رئیس کل دادگستری هرمزگان یادآور شد: در عملیات دیگری به منظور مبارزه با قاچاق سوخت در استان هرمزگان، با هماهنگی رئیس حوزه قضایی شهرستان پارسیان، مأموران ناوگروه دریابانی بندرلنگه پس از شناسایی یک شناور تجاری حامل سوخت قاچاق در آب های خلیج فارس، آن را توقیف کردند.

وی با اشاره به دستگیری ۶ نفر در این زمینه، خاطرنشان کرد: بازرسی انجام شده از این شناور منجر به کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شد.

این مقام قضایی همچنین تصریح کرد: افراد مرتبط با قاچاق سازمان یافته سوخت نه تنها به پرداخت جریمه نقدی و تحمل حبس محکوم می شوند، بلکه اموال به دست آمده از طریق جرم نیز ضبط خواهد شد. بر اساس ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا، شناور درگیر در قاچاق هم به نفع دولت مصادره خواهد شد.

قهرمانی اشاره کرد: سوخت کشف شده از شناورهای مزبور طبق روال قانونی، با صدور دستور قضایی به شرکت پخش و توزیع فرآورده های نفتی تحویل داده خواهد شد و به چرخه توزیع قانونی بازخواهد گشت.

در پایان، رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: با توجه به اهمیت تأکیدات ریاست قوه قضاییه، مبارزه با قاچاق، به ویژه قاچاق سوخت در خلیج فارس و دریای عمان به صورت ویژه تحت نظر دستگاه قضایی استان قرار دارد و این موضوع با رصد اطلاعاتی و عملیاتی به جدیت پیگیری خواهد شد.

آخرین اخبار

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

ثبت رکورد تاریخی ایران با ۱۸ طلا در المپیادهای علمی جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از کسب ۱۸ مدال طلا...

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تبلیغات متنی