دوشنبه 4 آبان 1405

چند نفر ارز اربعین گرفتند؟

امسال زائرین اربعین می‌توانستند تا سقف ۱۰۰ دلار به نرخ توافقی ارز اربعین بگیرند که به گفته مدیر عامل بازار متشکل ارزی، طی مدت ۲۰ روز تعیین شده برای دریافت این نوع ارز، یک میلیون و ۱۷۰ هزار نفر ارز اربعین از صرافی‌ها و بانک‌ها دریافت کرده‌اند.

برای پیاده‌روی اربعین امسال قرار شد صرافی‌های مجاز بانک مرکزی و بانک‌های ملی،‌ سپه، ملت، تجارت و صادرات نسبت به فروش ارز در سرفصل ارز زیارتی اربعین به میزان ۱۰۰ دلار به نرخ توافقی به هر زائر اقدام کنند. البته، در ادامه تعداد بانک‌های فروشنده ارز اربعین زیاد شد و بانک‌های کشاورزی، رفاه کارگران‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، مسکن‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، کارآفرین‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، پارسیان‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، اقتصاد نوین‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، سامان‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، پاسارگاد، ‏‏‏‏‏‏‏‏سرمایه‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، پست بانک، سینا‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، توسعه تعاون‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، خاورمیانه‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، شهر، دی‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، گردشگری‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ نیز مکلف شدند تا از طریق کلیه شعب ارزی خود ارز اربعین بدهند.

متقاضیان ارز اربعین می‌توانستند درصورت تأمین دینار مورد نیاز از محل منابع تجهیز شده، به جای ۱۰۰ دلار، ۱۵۰ هزار دینار عراق به نرخ توافقی از صرافی‌ها و بانک‌ها بگیرند که امروز (دوشنبه) امیر هامونی – مدیر عامل بازار متشکل ارزی – در مراسم رونمایی از درگاه یکپارچه اعلام نرخ ارز صرافی‌ها اعلام کرد که طی مدت ۲۰ روز تعیین شده برای دریافت ارز اربعین، یک میلیون و ۱۷۰ هزار نفر از صرافی‌ها و بانک‌ها ارز اربعین گرفته‌اند.

آخرین اخبار

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

۵ اشتباه هنگام پیاده‌روی که به زانوها آسیب می‌زنند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پیاده‌روی...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

تبلیغات متنی