پنج‌شنبه 23 مهر 1405

رسانه های ایالات متحده: ایلان ماسک کاخ سفید را ترک کرده است

بر اساس گزارش یک رسانه آمریکایی، «کارمند ویژه دولت» دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین ایالات متحده، دیگر در دفاتر وزارت بهره وری دولت (DOGE) مشغول به کار نیست، چرا که او در حال آماده سازی برای خروج از دولت ترامپ است تا بتواند به نجات کسب و کارهای از دست رفته اش تمرکز کند.

سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید، در گفتگو با نیویورک پست درباره ۱۰۰ روز ابتدایی دولت ترامپ اظهار داشت: «به جای اینکه به صورت حضوری با ماسک دیدار کنم، تماس تلفنی داشتم، اما در نهایت نتیجه همان خواهد بود. او کاملاً از مسئولیت های خود کناره گیری نکرده، بلکه حضور فیزیکی اش کاهش یافته است.»

وایلز به عدم حضور فیزیکی ماسک در کاخ سفید به عنوان یک موضوع کم اهمیت اشاره کرد و تصریح کرد که با وجود غیاب این مرد ۵۳ ساله «عدم حضور او به واقع تأثیر چندانی ندارد.»

خبر مرتبط

اظهارنظر جدید ماسک درباره احتمال کاندیداتوری مجدد ترامپ

ایلان ماسک، میلیاردر و رئیس وزارت تازه تأسیس کارآیی دولت دونالد ترامپ، در پیامی به احتمال بازگشت مجدد وی به کاخ سفید در سال ۲۰۳۲ اشاره کرد.

او همچنین خاطرنشان کرد که کارکنان اداره کارآیی تحت رهبری ایلان ماسک، با وجود افشاگری هایی مبنی بر عدم تحقق وعده ها در زمینه کاهش هزینه های دولت، «به فعالیت های خود ادامه خواهند داد.»

با این حال، اقداماتی که این گروه انجام داده، منجر به تغییرات در عملکرد فدرال و اخراج هزاران کارمند دولتی در این فرایند بوده است.

وایلز تأیید کرد که کار اداره کارآیی در ساختمان اداری اجرایی آیزنهاور که نزدیک به ضلع غربی کاخ سفید واقع است، ادامه خواهد یافت.

وی افزود: افرادی که به انجام این امور مشغول هستند، در داخل کاخ سفید حضور دارند و فعالیت های مثبتی انجام می دهند و به جزئیات توجه می کنند. او کمی عقب نشینی می کند، اما قطعاً کار را ترک نخواهد کرد و تیمش به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

انتظار می رود که ماسک به طور رسمی در ماه مه از سمت خود کناره گیری کند؛ او و رئیس جمهور آمریکا با شفافیت درباره اهداف کوتاه مدت این میلیاردر در دولت صحبت کرده اند.

اگرچه جزئیات مربوط به بازنشستگی ماسک از دنیای سیاست اندکی نامشخص به نظر می رسد، اما او در اوایل ماه جاری در یک جلسه توجیهی برای سرمایه گذاران شرکت تسلا اعلام کرد که قصد دارد هر هفته «یک یا دو روز» را به اداره دوج اختصاص دهد، «احتمالاً تا پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ.»

ماسک بیان کرد: «اکنون که کارهای اصلی در تأسیس اداره کارآیی دولت انجام شده، از ماه آینده زمان بیشتری را به تسلا اختصاص خواهیم داد.» او همچنین افزود که به فعالیت هایش در اداره کارآیی «تا زمانی که رئیس جمهور مایل باشد و این کار مؤثر باشد» ادامه خواهد داد.

آخرین اخبار

پس از ۹ سال انتظار؛ رودستر جدید تسلا بالاخره رونمایی می‌شود

شرکت تسلا سرانجام تاریخ رونمایی از خودروی رودستر نسل...

چرا گاهی نام‌ها را به یاد نمی‌آوریم؟

فراموش کردن نام افراد، محل گذاشتن وسایل یا موضوعی...

جهش ۲۴ دلاری نفت سنگین ایران

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت خام سنگین ایران در سپتامبر۲۰۲۶...

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

قیمت سکه امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به کانال ۲۶۸ میلیون تومان نزدیک شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فرود اضطراری پرواز تهران-استانبول در تبریز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: ...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران جایزه سازمان جهانی بهداشت را دریافت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

تبلیغات متنی