سه‌شنبه 16 تیر 1405

پزشکیان: هرگاه مردم در کنار ما باشند، پیروزی حتمی است

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در تاریخ ۱۵ اردیبهشت در مراسمی به نام «نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم» که در حرم مطهر رضوی (ع) برگزار گردید، اعلام کرد: ما در تلاشیم تا با همکاری همکاران مان در تهران، اقدامات مان را به صورت مردمی انجام دهیم و به شیوه های اداری و بروکراتیک بسنده نکنیم. اگر مردم در این راه مشارکت کنند، هیچ چالشی وجود ندارد که نتوانیم برطرف کنیم.

او ادامه داد: این واقعاً غیرقابل قبول است که ما در ایران، برای آموزش فرزندان مان مکان مناسب نداشته باشیم و بی توجه بمانیم. اگر دولت نتواند به این مهم بپردازد، آیا ما نباید فضایی برای تحصیل کودکان فراهم کنیم؟ آنچه در زمینه مدرسه سازی در خراسان رضوی به انجام رسید، تماماً طبق برنامه ریزی ما به جلو رفت. ما این تجربه را داریم و می دانیم که با همیاری مردم می توان موفق شد. زمانی که سپاه پایه گذاری شد، نیروی خاصی وجود نداشت و مشارکت اکثریت مردم را به همراه داشت.

رئیس جمهور بیان نمود: درحالی که تمام دنیا جمع شده بودند تا عراق پیروز شود، اما هیچ بخشی از خاک ایران قابل تصرف نبود. این دستاورد به دلیل حضور پرشور مردم بود. اگر هدف مان ساختن کشوری سربلند و محترم است، حضور مجدد مردم ضروری است. اگر مردم پای کار باشند، در برابر هیچ قدرتی شکست نخواهیم خورد و هیچ نیرویی نمی تواند ما را زمین گیر کند.

پزشکیان تاکید کرد: گام اول باید به سوی ساخت مدرسه با یاری مردم برداشته شود. روش های آموزشی و کیفیت یادگیری نیاز به اصلاح دارند که این هم مرتبط با من است. نمی پذیریم که کیفیت آموزش در مدارس دولتی کمتر از مدارس خصوصی باشد و برای جلوگیری از این موضوع اجازه نخواهیم داد.

او با اشاره به این که می توانیم مدرسه سازی در خراسان رضوی را در کمتر از یک سال به پایان برسانیم، افزود: کافی است مردم در این مسیر همراه ما باشند. تمامی مردم آماده اند تا برای آینده فرزندان خود گام بردارند. باید مطمئن باشند که ما قلبا به فکر بچه هایشان خواهیم بود. اگر به سرنوشت کشور اهمیت می دهیم، باید فرزندان مان را به گونه ای تربیت کنیم که در علم و عمل از توانمندی بالایی برخوردار باشند.

رئیس جمهور در پیامی درباره موج مهاجرت نخبگان از کشور، گفت: چرا ما نخبگان مان را به گونه ای پرورش می دهیم که بخواهند به خارج بروند؟ این چه نوع آموزشی است که ۹۰ درصد تمایل دارند مهاجرت کنند؟ این سرزمین و خاک متعلق به ماست. من که تحصیل کرده ام باید برای این میهن مفید واقع شوم، نه اینکه فقط تحصیل کنم و بروم. اصلاح این روند، از مدارس و نوع آموزش آغاز می شود و ما باید این نوع دلبستگی را در فرزندان ایجاد کنیم. سرمایه واقعی ما همین بچه ها هستند.

پزشکیان تصریح کرد: خداوند می فرماید زمین را برای انسان و انسان را برای علم آفریده است. حیات علم به کار و حیات کار به اخلاص وابسته است. باید آنچه انجام می دهید برای مردم و خدا باشد. کسی که برای مردم کار کند حقیقتاً برای خدا کار کرده است، و این فکر باید به مدارس و جامعه منتقل شود تا مردم را به مدرسه سازی ترغیب کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: من به عنوان یک پزشک به این حرفه درآمدم تا دردهای مردم را تسکین دهم و نه اینکه مردم برای عمل جراحی خود خانه شان را بفروشند. همه ایرانیان باید بدانند که فرزندانشان را در فضایی دوستانه، صحیح و با کیفیت آموزش خواهیم داد و این کار را با مدیریت مسئولین انجام خواهیم داد. از استاندار محترم به دلیل این اقدام تقدیر می کنم و امیدوارم این تجربه را به استاندارهای دیگر نیز منتقل کنند تا منتظر سرمایه گذاری دولت نباشند.

پزشکیان افزود: باید تلاش کنیم فرزندان با آگاهی و شعور رشد کنند. امیدوارم این نهضت آغاز شود، هرکس به اندازه توان خود می تواند قدمی بردارد تا همه چیز به درستی پیش برود. ما قادر به ایجاد تغییر در تمامی حوزه ها هستیم، به شرطی که انسان های باایمان در این مسیر گام بردارند. هر کاری که یک انسان از اراده اش برآید، می تواند انجام دهد. تلاش کنید و راه را پیدا خواهید کرد. باید دست به دست هم دهیم و اگر این تیم بسیج شود، می توانیم بسیاری از مشکلات دیگر را نیز مرتفع کنیم.

آخرین اخبار

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

میراث فکری رهبر شهید برای اقتدار علمی کشور/ مرور مهمترین کلیدواژه‌ها

خبرگزاری مهر – گروه دانشگاه و فناوری؛ رهبر شهید...

آغاز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تشییع پیکر مطهر مجاهد...

میراث فکری رهبر شهید درباره «خانواده و نقش زن و مرد»

برابری حقوق زن و مرد و عدالت جنسیتی همواره...

اظهارات زلنسکی درباره یک حمله جدید و وسیع روسیه به اوکراین

به نقل از خبرآنلاین، زلنسکی در پیام ویدئویی خود...

تصاویری از گفتگوی پزشکیان و آملی لاریجانی با فرزند ارشد رهبر شهید انقلاب

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صبح امروز مراسم اقامه نماز...

هشدار کارشناسان درباره «چرنوبیل هوش مصنوعی»؛ یک فاجعه می‌تواند همه‌چیز را تغییر دهد

هم‌زمان با شتاب بی‌سابقه توسعه به‌کارگیری هوش مصنوعی، گروهی...

تبلیغات متنی