پنج‌شنبه 23 مهر 1405

سناتورهای آمریکایی مطرح کردند؛ پوتین برای تشدید جنگ آماده‌تر می‌شود

در حالی که دور دوم مذاکرات میان روسیه و اوکراین مقرر است در تاریخ دوم ژوئن (دوازدهم خرداد) در استانبول برگزار گردد، سناتور جمهوری‌خواه «لیندسی گراهام» از کارولینای جنوبی به همراه سناتور دموکرات «ریچارد بلومنتال» از کنتیکت، پیش از این با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و دیگر مقامات عالی‌رتبه این کشور در کی‌یف، پایتخت اوکراین، دیدار کرده و به‌تازگی نظرات خود را نیز در خلال سفرشان به پاریس با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به اشتراک گذاشتند.

این دو سناتور ارشد آمریکایی که به تازگی از طرحی برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه حمایت کرده‌اند، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس در پاریس به بیان اظهاراتی علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پرداختند.

سناتور گراهام اظهار داشت: «آنچه که من در خلال این سفر دریافتم، این است که پوتین به جنگی دیگر نزدیک‌تر می‌شود.»

از سوی دیگر، سناتور بلومنتال نیز ادعا کرد: «زمان بحران برای پوتین و جهان آغاز شده است چرا که روسیه در حال برنامه‌ریزی برای تهاجم جدیدی می‌باشد.»

گراهام که خود به عنوان یک جنگ‌طلب شناخته می‌شود و همیشه لفاظی‌هایی انجام می‌دهد، در ادامه افزود: «جهان ابزارهای زیادی برای مقابله با پوتین در اختیار دارد. ما همچنین به چین و هند به دلیل حمایت از ماشین جنگی پوتین ضربه خواهیم زد. شواهد محکمی داریم که نشان می‌دهد پوتین برای تابستان یا اوایل پاییز آماده بروز جنگ دیگری است.»

بلومنتال با اشاره به دیدارش با ماکرون گفت: «این دیدار یک گام رو به جلو به شمار می‌آید زیرا رئیس‌جمهور ماکرون در بحث‌های خود با ما شفافیت اخلاقی را به نمایش گذاشت. او کاملاً با پیامی که ما به واشنگتن خواهیم فرستاد، هم‌راستا است.»

گراهام و بلومنتال از یک طرح دوجانبه برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه پشتیبانی می‌کنند؛ طرحی که در هفته‌های اخیر در میان تعدادی از قانونگذاران جمهوری‌خواه با توجه به ادامه عملیات نظامی روسیه، مورد تایید قرار گرفته است.

البته این طرح نیازمند تصویب در هر دو مجلس سنا و نمایندگان و همچنین تایید «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا است تا به قانون تبدیل شود.

ترامپ تا به امروز از اعمال تحریم‌های بیشتر خودداری کرده و به تلاش برای مذاکره به منظور دستیابی به توافقی صلح‌آمیز بین مسکو و کی‌یف ادامه داده است. با این حال، او در گذشته هشدار داده که اگر روسیه با برقراری آتش‌بس موافقت نکند، این تحریم‌ها را به اجرا خواهد گذاشت.

۳۱۰۳۱۰

آخرین اخبار

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

ثبت رکورد تاریخی ایران با ۱۸ طلا در المپیادهای علمی جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از کسب ۱۸ مدال طلا...

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

تبلیغات متنی