انتظارات نخبگان خراسان شمالی از رئیس جمهور
ایسنا/خراسان شمالی بعد از ظهر امروز(ششم دی ماه) نشست رئیس جمهور با نخبگان و فرهیختگان خراسان شمالی در بجنورد برگزار شد که این افراد برخی از دغدغههای خود را در حضور رئیس جمهور بیان کردند.
در این نشست علیرضا قربانی، عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد و رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی با اشاره به اینکه اختلاف ۴۹ رتبهای بین علم و فناوری وجود دارد، اظهار کرد: میانگین عدم انطباق رشته تحصیلی با شغل در کشور بین ۷۰ تا ۹۰ درصد است که این موضوع به تحریم ها مربوط نمی شود بلکه مدیریت مناسب نیاز است.
وی با بیان اینکه رتبه ۶۴ فناوری ونوآوری را در دنیا داریم، اضافه کرد: اقتصاد ایران رتبه ۲۱ اقتصاد جهان را دارد اما این آمار براساس خام فروشی است و در شاخص پیچیدگی اقتصادی رتبه ۸۰ را داریم که مطلوب نیست.
قربانی با اشاره به سخن رئیس جمهور در خصوص اینکه نخبگان باید بمانند و کشور را بسازند، تصریح کرد: ناترازیهای موجود در بحث انرژی نتیجه بیتوجهی به توصیههای کارشناسان علمی است که باید برای گذر از این مشکلات توجه ویژه به توصیههای کارشناسان در عرصههای مختلف داشته باشیم.
ایجاد پل ارتباطی بین ایران و جهان
حسین علی نیا، رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در خراسان شمالی، با اشاره به اینکه برای رفع مشکلات باید مدیران از تجربیات گذشتگان استفاده کنند، بیان کرد: اگر ایرادات گذشته رفع نشود نمیتوانیم شاهد پیشرفت و توسعه باشیم.
وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از مهاجرت نخبگان از کشور، ادامه داد: هرگز نمیتوان ادعا کرد که بدون نخبگان و با سفرههای خالی مردم می توان امنیت کشور را فراهم کرد بنابراین توجه به این دو مهم ضرورت دارد.
راههای مواصلاتی نیاز اصلی مردم استان
مهران ولائی، رئیس بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد با اشاره به اینکه راههای مواصلاتی نیاز اساسی مردم استان است، ادامه داد: یکی از مشوقهای قانون جوانی جمعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی است که متأسفانه به خوبی پرداخت نمی شود.
استفاده از ظرفیت بانوان توانمند
مریم ثروتی، رئیس جبهه اصلاحات استان، با اشاره به اینکه در حال حاضر شاهد بحران قانونگذاری هستیم، اضافه کرد: پرداختن به حقوق زنان یکی از انتظارات زنان جامعه است که نیازمند توجه ویژه هیئت دولت است.
وی با تأکید براینکه انتظار مردم این است که همیشه با مردم با صداقت سخن بگویید، ادامه داد: از ظرفیت زنان نخبه حقوق باید درمنصب قضاوت بهرهمند شد.
اهمیت ایجاد وحدت و همدلی
آخوند کمالی، یکی از بزرگان اهل سنت خراسان شمالی نیز در این دیدار با بیان اینکه با ایجاد همدلی و وحدت می توان گامهام توسعهای بزرگی برای کشور و استان برداشت، اضافه کرد: عزم جدی دولت چهاردهم برای رفع مشکلات بسیار مورد تقدیر و تشکر است و باید برای جلوگیری از مهاجرت جوانان نیز مسیر درستی را در نظر گرفت.
وی با اشاره به اینکه شغل اصلی مردم استان کشاورزی و دامپروری است، افزود: درخواست جدی برای تأمین اعتبار ساخت سد شیرینسو و خرتوت وجود دارد که نیاز است مورد توجه قرار گیرد.
اهمیت لغو محدودیتهای بین المللی
جمشید گریوانی، یکی دیگر از فعالان سیاسی و اجتماعی استان، با بیان اینکه باید کاهش شکاف طبقاتی اتفاق بیفتد، اضافه کرد: در موضوع رفع فیلترینگ فضای مجازی نیاز است که خودتان به جِد ورود پیدا کنید تا کار به نتیجه برسد.
وی با اشاره به اینکه لغو محدودیتهای بین المللی از دیگر خواستههای مردم است، بیان کرد: توجه به اشتغال و کارآفرینی، معضل حاشیه نشینی، اشتغال جوانان و… باید با نظرات کارشناسی و علمی در دستور کار قرار گیرد.
خراسان شمالی منطقهای بی نظیر در دنیا
دکتر محمدحسین انصاری مود، رئیس نظام پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه به ظاهر خراسان شمالی استانی محروم تلقی می شود اما ثروتمند است، اظهار کرد: در ۱۵۰ سال اخیر هیچگونه برخورد قومیتی بین اقوام استان اتفاق نیفتاده است و این نشان از وفاق ملی در استان دارد.
وی با تأکید براینکه به دنبال ماندگاری ۴۳۰ پزشک استان هستیم، ادامه داد: محرومیت در استان رسوب کرده است و باید با حمایت ویژه دولت چهاردهم سایه محرومیت از سر خراسان شمالی برداشته شود.
به گزارش ایسنا، دومین سفر استانی رئیس جمهور طی سفری دو روزه از پنجم دی ماه به خراسان شمالی انجام شد.
انتهای پیام