تخریب ۸۰ درصد تاسیسات آب در غزه/ توقف فعالیت یک جمعیت حمایت از کودکان در شمال و مرکز باریکه

درحالی که رژیم صهیونیستی همچنان به جنگ غزه ادامه داده و مانع ورود کمک‌های بشردوستانه می‌شود، وزارت بهداشت غزه و سازمان‌های بین‌المللی هشدار دادند کودکان و زنان در نوار غزه با سوء تغذیه شدید مواجه هستند.

به گزارش ایسنا، «عدنان الوحیدی» مشاور ملی پروتکل‌های تغذیه مادر و کودک در وزارت بهداشت غزه گفت: وضعیت بد آب و هوایی منجر به گسترش بیماری‌ها در سایه کمبود مواد غذایی می‌شود. مادران باردار غذای مناسب برای خود و جنین‌شان ندارند. کودکان و زنان در نوار غزه با سوء تغذیه شدید مواجه هستند.

«امینه محمد» معاون دبیرکل سازمان ملل نیز تاکید کرد: نوار غزه بالاترین میزان بیماری‌ها در میان کودکان در جهان را دارد. ۹۰ هزار کودک در غزه از سوء تغذیه، بیماری‌ها و وبا رنج می‌برند. کمک‌هایی که وارد نوار غزه می‌شود، پایدار نیست و نیازهای روز افزون مردم غزه را برآورده نمی‌کند.

در این راستا سخنگوی دفاع مدنی در نوار غزه تاکید کرد: ۱۳ خودروی این مرکز از مجموع ۲۲ خودرو در استان‌های خان یونس و رفح به دلیل تمام شدن سوخت لازم از کار افتاده‌اند.

وی افزود: بیشتر خودروهای دفاع مدنی در استان غزه برای بیست و هفتمین روز متوالی از کار افتاده‌اند و کادر میدانی به دلیل هدف قرار گرفتن عمدی مراکز و خودروهایشان نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه بدهند.

در این راستا سازمان آب در نوار غزه نیز اعلام کرد: مناطق مختلف نوار غزه با کمبود شدید آب مواجه هستند. به این دلیل که رژیم صهیونیستی بیشتر شبکه‌های آب را ویران کرده و به ۸۰ درصد آنها خسارت زده است.

این سازمان اعلام کرد: آنچه نوار غزه امروز شاهد آن است، نبود یکی از مهمترین نیازهای زندگی است. به هر فرد باید روزانه ۱۵ لیتر آب برسد اما این مسئله به دلیل تجاوز و محاصره اتفاق نمی‌افتد. این تخریب گسترده زیر ساخت باعث شده تا شهروندان در غزه نتوانند به سهم مورد نیاز خود از آب دست یابند.

«کاظم ابوخلف» سخنگوی صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) در فلسطین نیز گفت: ۳۰ درصد کودکان در نوار غزه با سوء تغذیه شدید مواجه هستند.

وی گفت: ۲۵۰۰ کودک در نوار غزه نیاز دارند تا برای معالجه فوری پزشکی به خارج از نوار غزه منتقل شوند.

ابوخلف تاکید کرد: وضعیت شمال نوار غزه بسیار فاجعه بار است. ۹۵ درصد از مدارسی که آوارگان به آن پناه می‌بردند به طور کامل ویران شده است.

پیشتر نیز مسؤول ارتباطات یونیسف در نوار غزه نسبت به افزایش تعداد کودکانی که از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند، هشدار داد.

وی گفت: وضعیت انسانی نوار غزه بسیار فجیع است. حدود ۵۰ هزار کودک به دلیل سوء تغذیه شدید نیاز به معالجات فوری دارند.

پیشتر سازمان ملل هشدار داده بود که بیش از ۱۷ هزار زن باردار در نوار غزه در آستانه گرسنگی هستند.

با ادامه جنگ غزه و در سایه نبود دارو و تجهیزات پزشکی وضعیت بیماران و مجروحان وخیم‌تر می‌شود. بیش از ۲ ماه است که رژیم صهیونیستی شمال نوار غزه را محاصره کرده و مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به این مناطق می‌شود.

از سوی دیگر «نوین قدادحه» سخنگوی جمعیت امدادرسانی به کودکان فلسطین گفت: خدمات پزشکی این جمعیت در شمال و مرکز نوار غزه متوقف شده است و جمعیت‌های پزشکی با مشکلاتی در فراهم کردن دارو و تجهیزات پزشکی برای کودکان مواجه هستند.

وی به افزایش قطع عضو در بین فلسطینی‌ها در نوار غزه و نبود تجهیزات پزشکی لازم برای حمایت از آنها اشاره کرد.

این مسؤول به وضعیت سخت آوارگان در نوار غزه اشاره و تاکید کرد: چادرهای آوارگان کهنه و قدیمی است و از آنها در برابر گرما و سرما محافظت نمی‌کند و کودکان و افراد مسن لباس‌های زمستانی مناسب برای این فصل را ندارند. بیش از ۲ و نیم میلیون آواره به کمک‌های غذایی و پزشکی نیاز دارند و موسسات امدادرسانی نتوانستند کامیون حامل کمک‌ها را طی هفته جاری وارد نوار غزه کنند.

این مسؤول بر لزوم مداخله سازمان‌های بزرگ جهان برای ورود کمک‌ها و مواد غذایی و تجهیزات تجاری به نوار غزه تاکید کرد.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا