حماس، در حال حاضر بیش از همیشه قدرت دارد

سید عباس عراقچی در خلال سفر خود به ترکیه پس از دیداری که با اعضای شورای سیاسی حماس داشت، در گفتگویی با خبرنگاران بیان کرد: ما گفتگوهای مفصلی در زمینه وضعیت جنگ در غزه و همچنین پیرامون مذاکرات آتش‌بس و مسائل مرتبط داشتیم.

وی با اشاره به شهادت یحیی السنوار و دیگر جانباختگان در غزه که در یک سال گذشته شاهد آن بوده‌ایم، خاطرنشان کرد: حرکت حماس همچنان زنده و مقاوم است و هیچ‌کس نمی‌تواند از آن چشم‌پوشی کند یا آن را محو کند.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: به رغم تلاش‌های پیوسته اسرائیل در یک سال گذشته برای نابودی حماس از طریق ارتکاب جنایات متعدد، اما این هدف محقق نشده و نخواهد شد؛ زیرا جنبش حماس حالا بیشتر از هر زمان دیگری زنده است.

عراقچی یادآور شد که دیدارهای سیاسی با دوستان در جنبش حماس در کشورهای منطقه همچنان ادامه دارد و دیروز در همین مکان با وزیر امور خارجه ترکیه ملاقات داشتند و امروز نیز با ما صحبت کردند و تصریح کرد: مشاوره‌های سیاسی همچنان در حال پیگیری است و امیدواریم حماس قوی‌تر از گذشته به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا