دوشنبه 31 فروردین 1405

دروغ «داده‌های نادرست»، حقیقت خون دختران میناب را نمی‌پوشاند

یک رسانه انگلیسی گزارش داد که منابع ناشناس اطلاعاتی جدید درباره یکی از بحبوحه‌های مرگبار غیرنظامیان که در دهه‌های اخیر تحت نظارت ایالات متحده رخ داده، منتشر کرده‌اند.

بر اساس گفته‌های ایرنا، تحقیقاتی که به‌وسیله ارتش ایالات متحده در حال انجام است، نشانگر این است که نیروهای آمریکایی ممکن است مسئولیت حمله به یک مدرسه دخترانه در میناب را بر عهده داشته باشند.

رویترز همچنین بیان کرد که ویدئویی به تازگی منتشر شده که به تأیید کارشناسان، به نظر می‌رسد سقوط یک موشک تاماهاک آمریکایی در این منطقه را به تصویر می‌کشد. در عین حال، نحوه دقیق این فاجعه همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و پنتاگون از هرگونه اظهار نظری خودداری کرده و اعتراف کرده که تحقیقات ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، یکی از منابع خواستار عدم افشای نامش شده و اظهار داشت که به نظر می‌رسد مقامات مربوطه اطلاعات قدیمی را در راستای تهیه بسته‌های هدف‌گیری به کار گرفته‌اند. یک منبع دیگر نیز تأکید نمود که استفاده از اطلاعات قدیمی مشهود است. پنتاگون در واکنش به درخواست‌ها برای اظهارنظر، اعلام کرده که این واقعه تحت بررسی است. نخستین بار نیویورک‌تایمز در روز چهارشنبه به احتمال استفاده از داده‌های قدیمی اشاره کرده بود.

اقدام هدفمند رسانه‌ای به منظور فرار از مسئولیت در کودک‌کشی آمریکا
شبکه خبری رویترز با استناد به منابع ناشناس این رویداد را تلاشی برنامه‌ریزی شده برای پوشاندن یکی از فاجعه‌های انسانی اخیر علیه غیرنظامیان تلقی کرد.
این رسانه انگلیسی به نقل از منابع ناشناس ادعا داشت که «بسته‌های هدف‌گیری در اختیار نیروهای نظامی آمریکا، بر اساس اطلاعات قدیمی و منسوخ‌شده طراحی شده‌اند.» این موج رسانه‌ای در حالی رخ می‌دهد که شمار قابل توجهی از رسانه‌های بین‌المللی و حتی داخلی ایالات متحده به مسئولیت نیروهای آمریکایی در این حمله مرگبار اعتراف کرده‌اند. ویدئوهای منتشرشده نیز، که توسط کارشناسان تأیید شده، ضربه موشک تاماهاک آمریکایی به منطقه را نشان می‌دهد، در حالی که پنتاگون همچنان از پذیرش رسمی مسئولیت طفره رفته و فقط به اعلام ادامه تحقیقات اکتفا کرده است.

دونالد ترامپ، که کشورش مقصر این فاجعه بزرگ است، در اظهاراتی متناقض، در ابتدا ایران را متهم به این حمله کرد و سپس در واکنش به گزارشی از نیویورک‌تایمز، گفت: «من در مورد آن اطلاعی ندارم.» این موضع‌گیری‌های متضاد در شرایطی مطرح می‌شود که رسانه‌های متعدد با استنادات به واقعیت‌های موجود، شواهد روشنی از دخالت مستقیم آمریکا در این واقعه تلخ ارائه داده‌اند.

کارشناسان معتقدند که تلاش‌های رسانه‌ای غرب برای بزرگنمایی «اشتباه در استفاده از اطلاعات» در واقع تلاشیست برای کاهش فشار افکار عمومی و توجیه بخشش برای جنایت‌های غیرقابل انکار نظامیان آمریکایی. جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان پاسخگویی جدی ایالات متحده در برابر ملت ایران و خانواده‌های آسیب‌دیده از این فاجعه شده و تصریح کرده که خون این کودکان به هیچ عنوان پایمال نخواهد شد و فاش شدن ابعاد این جنایت، چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر را بیشتر نمایان خواهد ساخت.
حمله نیروهای نظامی ایالات متحده به دبستان شجره طیبه با شلیک دو موشک تاماهاک در تاریخ 28 فوریه 2026 انجام گرفت که زندگی ۱۶۸ فرشته کوچک ایرانی را در شهر میناب به خاک و خون کشاند.

۳۱۰۳۱۰

آخرین اخبار

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

دانشمندان هورمون طبیعی را کشف کرده‌اند که می‌تواند چاقی را معکوس کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیجیاتو:...

واکنش سازمان هواپیمایی به فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،مقصود اسعدی سامانی در خصوص بازگشایی ۶...

آمریکا با جنگ ایران خود را در یک دام «خودساخته» گرفتار کرد

به گزارش خبرآنلاین، پروفسور گریگوری ای. ددیس (Gregory A....

هواشناسی: بارش باران و کاهش دما در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: نتایج این نبرد شفاف است و ملت ایران بر تنگه هرمز تسلط دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام «علی شیرازی»، رئیس سازمان...

استراتژیست جمهوری‌خواه: ترامپ در پیش‌چشم ما به سرنوشتش می‌رسد

به نقل از خبرآنلاین، در اپیزود اخیر پادکست «لفت...

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی درباره بازگشایی فرودگاه‌های کشور/ کدام مسیرها باز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای...

تبلیغات متنی