قالیباف: جبهه مقاومت به طرز شگفت‌انگیزی خود را احیا کرده است

رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: شهادت سیدحسن نصرالله و تعدادی از فرماندهان، آسیب عمیق و بزرگی به ما وارد کرد، اما جبهه مقاومت با سرعتی شگفت‌انگیز توانست خود را بازسازی کند و عملیات‌های دلاورانه آن‌ها مورد توجه همگان قرار گرفت.

، محمدباقر قالیباف پس از پایان سفر سه‌روزه به ژنو به منظور شرکت در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی، در فرودگاه مهرآباد گفت: سه قطعه کاشی که مربوط به ۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می‌باشد، از ژنو به ایران آورده‌ایم.

وی ادامه داد: این کاشی‌های لعاب‌دار به عنوان هدیه به ما داده شده بودند و اکنون به ایران بازگردانده خواهند شد تا در ایران حفظ شوند. بنابراین هماهنگی‌های لازم با سفارت انجام شده است؛ این سه کاشی با ارزش که نقش حیوانات ایرانی را دارند، به میراث فرهنگی و گردشگری اهدا خواهد شد و از این که این فرصت فراهم شد تا این اشیای گرانبها به ملت ایران تقدیم شود، خوشحالیم.

قالیباف به اجلاس سالانه بین‌المجالس جهانی (IPU) در ژنو اشاره کرد و افزود: هر سال روسای پارلمان‌های کشورها در ژنو جمع می‌شوند؛ تصمیم بر آن شد که قبل از سفر به ژنو، سفری به بیروت داشته باشیم تا به مردم لبنان، غزه و مقامات لبنانی و در واقع به جبهه مقاومت اعلام کنیم که ملت ایران و امت اسلامی همواره پشتیبان ملت عزیز لبنان هستند.

وی همچنین به بازدید از مناطق آسیب‌دیده در لبنان و گفت‌وگو با مردم و گروه‌های جهادی مختلف و دیدار با میقاتی نخست‌وزیر و نبیه بری رئیس مجلس لبنان پرداخت و اظهار داشت: نکته اصلی این بود که ما به طور قطع به انجام حمایت‌های بشردوستانه ادامه خواهیم داد؛ همچنین پیام ملت بزرگ ایران مبنی بر حمایت از مردم لبنان و جبهه مقاومت را منتقل نمودیم و درباره مسائل سیاسی و وضعیت لبنان و پشتیبانی از بیش از یک میلیون آواره لبنانی به بحث و گفتگو پرداختیم.

رئیس مجلس اضافه کرد: نکته کلیدی انتقال این پیام بود که جمهوری اسلامی از هر تصمیم دولت و مجلس و ملت لبنان و جبهه مقاومت پشتیبانی خواهد کرد.

قالیباف همچنین تاکید کرد: آثار روانی به جبهه مقاومت آسیب رسانده بود؛ شهادت سیدحسن نصرالله و تعدادی از فرماندهان آسیب بزرگی به ما وارد کرده است، اما جبهه مقاومت با قدرت و شجاعت فوق‌العاده‌ای خود را بازسازی کرد و همه شاهد عملیات‌های دلیرانه آن‌ها بودیم؛ پیام من به امت اسلامی این است که مردم لبنان در برابر چالش‌ها مقاوم و استوار هستند و وحدت اوجین بین گروه‌های فلسطینی و لبنانی و ارتباط قوی بین ملت و دولت لبنان برقرار است.

وی همچنین افزود: من با این منطقه آشنا هستم و انسجامی را مشاهده کردم که در آن هر گروه، اعم از ادیان مختلف، مسیحی، مسلمان، شیعه و سنی، در کنار هم و با قدرت در برابر دشمن ایستاده‌اند.

رئیس مجلس ادامه داد: پس از سفر به لبنان به ژنو رفتم و تمام تلاش ما بر این بود که پیام مظلومیت و اقتدار لبنان و جبهه مقاومت و غزه را به جهانیان منتقل کنیم، به همین دلیل در نشست‌های جانبی مربوط به کشورهای اسلامی مطالب مهمی ارائه شد که تأثیرات رسانه‌ای قابل توجهی در سطح جهانی داشت.

قالیباف همچنین به برگزاری نشست با روسای مجالس آسیایی اشاره کرد و گفت: این جلسه بسیار موفقیت‌آمیز بود و موضع‌گیری‌های قوی ارائه شد.

وی افزود: در مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس جهانی نیز گزارشی از وضعیت بیروت تقدیم شد و کشورهای اسلامی و برخی کشورهای غیر اسلامی از آفریقا و آمریکای جنوبی نیز مواضع خوبی اتخاذ کردند.

در کل، رئیس مجلس سفر ژنو را مثبت ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد که این سفر تأثیرات خوبی بر افکار عمومی جهانی و مجامع بین‌المللی در سطح مجالس گذاشت.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا