سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405

مسکو : روسیه از بلاروس دربرابر تحریم ها حمایت می کند

زاخارووا روز چهارشنبه در نشست خبری هفتگی در وزارت امور خارجه روسیه گفت: هرگونه تحریم اتحادیه اروپا علیه بلاروس غیرقانونی است و مسکو بطور همه جانبه از مینسک حمایت می کند.

وی با تاکید بر موضع روسیه گفت: تحریم های یکجانبه غرب در مورد کشورهای مستقل را غیرقانونی و غیرقابل قبول ازنقطه نظر قوانین بین المللی می دانیم و بر عزم خود برای حمایت همه جانبه از بلاروس تاکید می کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: دستاویز کردن مسائل مهاجرتی برای اعمال تحریم های جدید در مورد بلاروس را غیرقابل قبول می دانیم.

 وی همچنین احتمال وضع تحریم های جدید ازسوی کشورهای غربی در مورد بلاروس را زیانبارخواند و گفت که مسکو از ملت بلاروس در این شرایط پشتیبانی می کند.

 مساله پناهجویان در مرز لهستان و بلاروس در روزهای اخیر با حضور هزاران نفر از پناهجویان در این منطقه و تلاش برای ورود غیرقانونی به خاک لهستان که با استقرار نیروهای ویژه این کشور ممانعت شده، وضعیت بحرانی یافته است.

کمیته مرزی دولتی بلاروس گزارش داد که گروه بزرگی از پناهجویان از کشورهای آسیایی و آفریقایی به مرز بلاروس با لهستان هجوم آورده اند.

این کمیته با بیان اینکه وضعیت پناهجویان در مرز بلاروس با لهستان همچنان به شدت متشنج است، گفت: بیش از دو هزار پناهجو از جمله تعداد قابل توجهی زن و کودک در مقابل موانع مرزی لهستانی توقف کرده اند.  

نیروهای امنیتی لهستان به آنها اجازه عبور نمی دهند، مهاجران تلاش کردند تا بر موانع غلبه کنند.
اتحادیه اروپا امکان اعمال تحریم های جدید در مورد بلاروس را بررسی می کند.  

روسیه از اظهارات نماینده ویژه آمریکا در افغانستان استقبال می کند 

زاخارووا در ادامه نشست خبری هفتگی یادآورشد که روسیه از اظهارات توماس وست نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان در مورد همکاری با روسیه و چین در مساله افغانستان استقبال می کند و آن را پیام مثبت می خواند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: برای همکاری سودمند با طرف آمریکایی درچارچوب مکانیسم تروئیکای گسترش یافته و مذاکرات در فرمت مسکو در مورد افغانستان امیدواریم.  

به گفته زاخارووا، دولت آلمان نیز برای برقراری تماس با دولت طالبان وازسرگیری فعالیت سفارتخانه این کشور در کابل تمایل دارد.

وی همچنین گفت که گروه طالبان برای بهبودی اوضاع اجتماعی افغانستان در عرصه های مهم تلاش می کند.

روسیه از بدتر شدن اوضاع دونباس نگران است 
زاخارووا گفت که روسیه نگران بدتر شدن اوضاع در خطوط حائل در منطقه دونباس در شرق اوکراین است.

 به گفته سخنگوی وزارت خارجه روسیه، دولت اوکراین فقط تظاهر به کار در گروه تماس برای حل اوضاع در شرق اوکراین می کند و روسیه در مورد نشست های این گروه امیدی ندارد.  

   روسیه به رسمیت نشناختن انتخابات نیکاراگوئه را محکوم می کند

زاخارووا گفت: روسیه اظهارات مقام های آمریکایی واروپایی و برخی کشورهای دیگر را که اعلام می کنند انتخابات در نیکاراگوئه را به رسمیت نمی شناسند محکوم می کند.  
وی افزود: به حمایت های همه جانبه از مردم نیکاراگوئه برای دفاع از حق تعیین سرنوشت خود و مسیر پیشرفت و توسعه خود حمایت همه جانبه می کنیم.  
یکشنبه (هفتم نوامبر/۱۶ آبان)  مردم نیکاراگوئه همزمان با انتخاب رییس جمهوری جدید خود، برای برگزیدن ۹۰ نماینده مجلس ملی (کنگره تک مجلسی) و ۲۰ نماینده پارلمانی آمریکای مرکزی (پارلاسن) به پای صندوق های رای رفتند.

یک مقام ارشد آمریکا پیش از برگزاری انتخابات نیکاراگوئه گفت که  رییس جمهوری این کشور با همراهی شرکای بین المللی خود در واکنش به انتخابات یکشنبه هفتم نوامبر ریاست جمهوری نیکاراگوئه- با ادعای تقلبی دانستن این انتخابات- در حال آماده‌سازی تحریم‌های جدید علیه این کشور است.

دولت جو بایدن مهرماه گذشته نیز با اتهام اقدام علیه دموکراسی، برخی از مقام های دولت نیکاراگوئه را در فهرست تحریمی خود قرار داد.

آخرین اخبار

اردوغان استفاده از اسلحه در ترکیه را محدود می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه...

رونمایی از دستخط رهبر شهید انقلاب بر قرآن خطی نفیس + عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتابخانه آستان قدس رضوی به...

فوتبالیست اوکراینی در حین خدمت در ارتش روسیه جان باخت

الکساندر پولوفکوف، بازیکن سابق لیگ برتر اوکراین و فوتبالیست...

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری بر اسلس احکام جدید

به گزارش خبرآنلاین،حشمت‌اله سلیمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق...

مرتس: هیچ توجیهی برای اقدام نظامی علیه کوبا وجود ندارد

بر اساس گزارش خبرآنلاین، عصر روز دوشنبه، «فردریش مرتس»...

توییت قابل توجه پزشکیان در نزدیک شدن به خاتمه زمان آتش‌بس؛ مردم ایران زیر فشار نمی‌گیرند

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور،...

الجزیره: تردد در تنگه هرمز همچنان تحت تاثیر تصمیمات ایران است

به گزارش خبرآنلاین، در صحنه‌ای که پیچیدگی‌های درگیری دریایی...

اظهارات رودریگز پیرامون وضعیت ونزوئلا – خبرآنلاین

طبق گزارش خبرآنلاین، «دلسی رودریگز»، رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، در...

مدیریت بحران: بارش باران و رعد و برق در اغلب مناطق کشور

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

افزایش قیمت ۵ میلیارد تومانی این خودرو ظرف یک روز!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: به هرحال واقعیت...

فواد ایزدی: به سرعت برای آتش‌بس اقدام کردیم / آماده حضور در جنگ سوم باشید

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، فواد ایزدی، کارشناس مسائل...

رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

ترامپ اعلام کرد که یک کشتی ایرانی توقیف شده است

بر اساس گزارش خبرآنلاین، رئیس‌جمهور ایالات متحده به تازگی...

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

تبلیغات متنی