سه‌شنبه 19 اسفند 1404

پیشنهاد اخذ مالیات‌ برای جبران درآمد دولت از سوی دموکرات‌های مجلس آمریکا

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، الیزابت وارن، ران وایدن، و انگس کینگ سه سناتور دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا پیشنهاد دادند به منظور جبران کسری بودجه دولت و در صورت عدم تصویب نهایی بودجه ۳.۵ هزار میلیارد دلاری دولت بایدن، از شرکت‌های بزرگ حداقل ۱۵ درصد مالیات اخذ شود.

طرح بودجه کلان ۳.۵ هزار میلیارد دلاری در هفته‌های گذشته به یکی از چالش‌های اصلی دولت آمریکا تبدیل شده است. برخی نمایندگان دموکرات مجلس آمریکا مانند جو مانچین و کریستین سینما با پیوستن به جمهوری خواهان معتقدند برخی گزینه‌های گنجانده شده در این بودجه قابلیت حذف شدن دارد.

به نظر می‌رسد این بار طرح اخذ مالیات از شرکت‌های بزرگ این بار مورد توجه نمایندگان مجلس آمریکا قرار گرفته است. کرستین سینما روز گذشته در توئیتی نوشت: ما در حال برداشتن یک گام عقلانی در مذاکرات با نمایندگان بایدن هستیم.

در توضیح اخذ مالیات حداقل ۱۵ درصد از شرکت‌های بزرگ آمده است: این مالیات تنها از شرکت‌هایی اخذ می‌شود که سالانه بیش از ۱ میلیارد دلار سود کسب می‌کنند.

طبق این قانون تنها ۲۰۰ شرکت آمریکایی موظف به پرداخت حداقل ۱۵ درصد مالیات بر درآمد هستند. همچنین قرار است اعتبارات تجاری برای آن دسته از شرکت‌هایی که در زمینه انرژی پاک، مسکن ارزان قیمت و برخی خدمات اجتماعی سرمایه گذاری می‌کنند حفظ بماند.

پیشتر این میزان مالیات برای شرکت‌های بزرگ آمریکایی حداقل ۲۸ درصد بود که در سال ۲۰۱۷ و به دستور دونالد ترامپ، رییس جمهور پیشین آمریکا لغو شد.

دولت بایدن همچنین در نظر دارد به منظور جلوگیری از انتقال سرمایه به کشور‌هایی با مالیات پایین، مالیات ۱۵ درصدی انتقال اموال به خارج را نیز عملی کند. به نظر می‌رسد این طرح پیشنهادی دولت برای اخذ مالیات تنها مورد توجه دموکرات‌های مجلس آمریکا قرار گرفته و جمهوری خواهان با پیشنهاد‌های دولت برای جبران کسری بودجه مخالفند.

این طرح برای تصویب نیازمند رای مثبت حداقل ۶۰ درصد از نمایندگان مجلس آمریکاست. ولی به نظر می‌رسد حتی در میان دموکرات‌ها نیز نمایندگانی با این پیشنهاد مخالفند.

بایدن تا اوایل ماه دسامبر سال جاری میلادی فرصت دارد تا سقف بدهی‌های دولت را تعلیق کرده و یا سقف فعلی را افزایش دهد. در صورت عدم توانایی در پرداخت سقف بدهی‌ها اقتصاد آمریکا با بحرانی جدید مواجه خواهد شد.

/

آخرین اخبار

پیام وزیر صمت برای انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر انقلاب اسلامی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متن پیام «سیدمحمد اتابک» وزیر...

هشدار کردهای سوریه به کردهای تجزیه‌طلب ایران: آمریکا به شما هم خیانت می‌کند

به گزارش خبرآنلاین،  ساکنان کُرد در شمال‌شرق سوریه به...

کدام اماکن ورزشی تهران در طول جنگ مورد آسیب قرار گرفتند؟

حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، در...

توئیت علی لاریجانی برای رهبر جدید انقلاب؛ ان‌شاءالله وجود ایشان منشأ خیر و برکت خواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی لاریجانی دبیر شورای عالی...

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای دل ملت ایران را شاد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز ملی فضای مجازی با...

چهار ستون میراث امام شهید دشمن

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه...

قیمت سیب و پرتقال عید اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین،مهدی بختیاری زاده، مدیر عامل سازمان میادین...

قیمت رسمی دلار، یورو و درهم امروز ۱۷ اسفند/ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار  مبادله‌ای...

بازیکنان استقلال هنوز از جدایی استقبال نکرده‌اند

با در نظر گرفتن شرایط جنگی و توقف فعالیت‌های...

همدستی امارات با متجاوزان در حمله به یک کارخانه آب شیرین کن در ایران

به نقل از خبرآنلاین، این وبگاه بیان کرد که...

مقاومت عراق: پایگاه آمریکا در عراق و منطقه را ۲۴ بار هدف قرار دادیم

به گزارش خبرآنلاین، مقاومت اسلامی در عراق صبح امروز...

جان باختن یکی از افسران پلیس آمریکا در کویت

براساس اطلاعات ارائه‌شده توسط خبرآنلاین، فردی به نام «سورفلی...

اخطار سازمان اطلاعات سپاه به خلبانان رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان اطلاعات سپاه ویدیوئی را...

صنایع خلاق در کنار مردم؛ روایتگر روزهای سخت و امید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

الگوریتم التیام؛ نقش علم در درمان زخم‌های نامرئی نبرد

به گزارش خبرنگار مهر، در شرایطی که جامعه با...

رهبری فردی یا شورای رهبری؛ کدامیک مزیت دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین محمود علیزاده طباطبایی در روزنامه...

تبلیغات متنی