یونیسف: لبنان در حال تجربه بزرگترین بحران آوارگی در چند دهه اخیر است

یونیسف اعلام کرده است که افزایش فعالیتهای خصمانه در لبنان منجر به وقوع بزرگترین موج آوارگی در این کشور در چند دهه اخیر گردیده است.
بنابر گزارش ایسنا، سلیم عویس، سخنگوی یونیسف در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا اعلام نمود: شروع سال تحصیلی در مدارس دولتی لبنان به تأخیر افتاده و در حال حاضر حدود 60 درصد از مدارس به عنوان پناهگاه مورد استفاده قرار میگیرند.
وی افزود: تشدید اقدامات خصمانه در لبنان باعث بروز خشونتهای بیسابقه و بزرگترین موج آوارگی این کشور شده است که در دهههای گذشته بینظیر بوده است.
به گفته وی، 1.2 میلیون کودک و نوجوان در لبنان به دسترسی فوری به آموزش با کیفیت و فراگیر نیازمند هستند.
سلیم عویس اشاره کرد که همواره این کودکان و خانوادههایشان هستند که بهای هنگفت جنگ را میپردازند و در حال حاضر بیش از 400 هزار کودک از آموزش و امنیت در لبنان بهرهمند نیستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که کودکان لبنان در حالت شوک ناشی از جنگ به سر میبرند و دچار مشکلات روانی شدهاند.