احمد خاتمی: پیشرفت در فناوری هسته‌ای و ساخت موشک در ایران از خط قرمزهای ما است و رئیس‌جمهور آمریکا در سفر سه‌روزه‌اش به منطقه، میلیاردها دلار سود کسب کرد

سیداحمد خاتمی در یادبود سالگرد شهادت دردناک حضرت امام جواد (ع) در شهرستان شهریار، با اشاره به سن پایین امام جواد (ع) در زمان شهادت، این واقعه را به یاد شهادت حضرت زهرا (س) در سن ۱۸ سالگی مرتبط دانست.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از بیانات خود، بر ضرورت هوشیاری در مقابله با اخبار نادرست رسانه‌های معاند تاکید کرد و اظهار داشت: این رسانه‌ها که تحت حمایت آمریکا و غرب قرار دارند، در بستر فضای مجازی به دنبال ایجاد تفرقه و فراخواندن اختلاف میان مسلمانان هستند.

وی در ادامه به تغییرات عمده در حوزه رسانه‌ها اشاره نمود و گفت: در گذشته، روزنامه‌ها به عنوان منبع اطلاعات شناخته می‌شدند، اما اکنون گوشی‌های همراه، اینترنت و یادگیری ماشین این مسئولیت را بر دوش می‌کشند و ما باید با استفاده از امکانات موجود، همواره اطلاعات‌مان را به‌روز نگاه داریم.

امام جمعه موقت تهران همچنین به مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده اشاره کرد و تاکید کرد: در خصوص فناوری هسته‌ای و تولید موشک، خط قرمز ما در شهر موشکی ایران به شمار می‌آید.

وی همچنین به سفر اخیر ترامپ به منطقه خلیج فارس اشاره نمود و گفت: رئیس‌جمهور آمریکا به مدت سه روز در این منطقه حضور داشت و با میلیون‌ها دلار سود، ادعا کرد که از هزینه‌های اوکراین بیشتر درآمد کسب کرده است.

۲۹۲۲۲

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا