پس از لغو پرواز امروز(۱۲ بهمن) مسیر تهران به پاریس، شرکت هواپیمایی ایران ایر تور یک اطلاعیه منتشر کرد.
در متن این اطلاعیه از سوی این شرکت هواپیمایی آمده است:
در پی رفتار غیرمتعارف سازمان هواپیمایی کشور فرانسه و لغو ناگهانی مجوز پرواز تهران پاریس این شرکت (چهل وهشت ساعت قبل از پرواز) ضمن ابراز عمیق ترین تأسف و پوزش از مسافران، تجار، دانشجویان و بیماران که با اعتماد به ایران ایر تور این پرواز مستقیم را کرده بودند، به منظور روشنگری افکار عمومی در خصوص برخی ادعاهای مطرح شده، به استحضار می رسانیم:
سازمان هواپیمایی کشور فرانسه و فرودگاه شارل دوگل پاریس با تأیید رعایت تمام الزامات قانونی و فنی از سوی شرکت ایران ایر تور اقدام به صدور مجوزهای لازم کرده بودند.
شرکت هواپیمایی ایران ایر تور یک شرکت کاملاً خصوصی است که تمامی سهامداران آن خصوصی بوده و هیچ گونه وابستگی به دولت و شرکت های دولتی از جمله ایران ایر ندارد و به صورت کامل مستقل عمل می کند. بنابراین، انتظار می رفت که ادعاهای احتمالی و مغرضانه رقبا تأثیری بر تصمیم گیری مراجع معتبر نظیر سازمان هواپیمایی کشور فرانسه نداشته باشد، چرا که مرجع راستی آزمایی در این قبیل موارد، سازمان هواپیمایی کشوری ایران به عنوان نهاد مسئول صنعت هوانوردی کشور است.
لغو مجوز پرواز تهران پاریس توسط سازمان هواپیمایی کشور فرانسه بدون ارائه دلیل موجه صورت پذیرفته است و این شرکت به تمام توان خود برای رفع ابهامات احتمالی و احیای دوباره این پرواز اقدام خواهد کرد.
پایان پیام
