سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405

اگر من جایگزین نمی شدم، استقلال در دربی پیروز می شد

شاهرخ بیانی، پیشکسوت و کاپیتان سابق تیم استقلال، این روزها به علت مشکلات کمر به بیمارستان منتقل شده است. به همین مناسبت فرصتی فراهم شد تا با او گفت وگویی داشته باشیم و از حال و احوالش باخبر شویم:

انتشار خبر بستری شدن شما موجب نگرانی هواداران شد. ماجرای اصلی چه بود؟

برای مدتی دچار کمردرد بودم و لازم بود زودتر تحت درمان قرار می گرفتم، اما متأسفانه به تاخیر انداختم. در نهایت وضعیت به گونه ای شد که مجبور شدم به جراحی روی آورم، زیرا مهره های ۴ و ۵ کمرم دچار مشکل هستند. شایعاتی مبنی بر اینکه مشکلی قلبی نیز دارم پدید آمده بود، اما خوشبختانه اینطور نیست و به شما اطمینان می دهم که قلبم کاملاً سالم است. تنها مسئله موجود همان کمردرد است که به زودی با تلاش های دکتر قندآوری و تیم پزشکی، جراحی انجام خواهد شد و ان شاءالله بهبود پیدا می کنم.

شما بازی استقلالنساجی را در بیمارستان مشاهده کردید؟

بله، این اولین بار بود که بازی استقلال را از بیمارستان تماشا می کردم. به نظرم هر دو تیم عملکرد خوبی داشتند، ولی تفاوت اصلی در این بود که استقلال از موقعیت هایش بهره برداری کرد و نساجی نتوانست این کار را انجام دهد. نساجی حتی یک پنالتی هم گرفت، اما کوین یامگا در زمین نبود تا توپ را ضربه بزند. اگر او در بازی بود و پنالتی را به ثمر می رساند، شاید نتیجه تغییر می کرد.

اگر دربی لغو نشود، قرار است در روز پنجشنبه شاهد دیدار استقلال و پرسپولیس باشیم. آیا استقلال می تواند با محمد نوازی در برابر پرسپولیس موفق باشد؟

من قبلاً نیز گفته بودم که استقلال باید به کار خود با همین مربیان داخلی ادامه دهد. محمد نوازی به عنوان بازیکن در دربی تجربه زیادی دارد و با جو این مسابقه آشنا است. این دو تیم بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و هر تیمی که بتواند بازیکنانش را از نظر روحی و روانی بهتر آماده کند و دوندگی بیشتری در میدان ارائه دهد، می تواند برنده باشد. واقعاً در این شرایط، مربی خارجی چه کمکی می تواند بکند؟ ما تجربه کار کردن با موسیمانه را داریم. یا به عنوان مثال، اسماعیل کارتال چه کار برای پرسپولیس انجام داده که کریم باقری نمی توانست انجام دهد؟ من همچنان معتقدم که کریم باقری باید سرمربی پرسپولیس می شد. در مورد نساجی هم وقتی بازی آنها با استقلال را تماشا کنید، می توانید قضاوت کنید. اگر ساکت الهامی در آن مسابقه بود، قطعاً به یامگا میدان می داد و شاید داستان به گونه ای دیگر رقم می خورد.

شرایطی که والتر ماتزاری برای رهبری استقلال تعیین کرده، بسیار عجیب است و حتی برخی از هواداران استقلال نسبت به آن معترض هستند.

این شروط به نوعی توهین به استقلال و فوتبال ماست. ما مربیان خارجی خوب زیادی داریم که در حال حاضر بدون تیم هستند و می توانند به استقلال کمک کنند. بنابراین دلیلی ندارد که زیر بار شرایط غیر منطقی برویم. آیا واقعاً یک مربی خارجی می خواهد معجزه انجام دهد؟ آیا سرمربی می تواند مدعی شود که کار را از دور نظارت می کند؟ سرمربی استقلال باید در تمرینات فعال باشد و خود در میادین حاضر شود. به طور مثال، تنها یک مورد استثنایی به نام گواردیولا و بایرن مونیخ وجود دارد که همه از ماه ها قبل می دانستند که این مربی به زودی مسئولیت بایرن را بر عهده خواهد گرفت و به همین دلیل، از سکوی تماشا به ارزیابی پرداخت. اما همان طور که گفتم، این مورد یک استثناست؛ و در ضمن، به مناسبت دربی پیش رو، بیایید ۳۴ سال به عقب برگردیم. دیدار استقلالپرسپولیس در زمستان سال ۱۳۶۹، همان مسابقه ای که شما از روی نقطه پنالتی به پرسپولیس گل زدید و سپس تعویض شدید. برخی از طرفداران استقلال بر این باورند که اگر شاهرخ بیانی از زمین خارج نمی شد، استقلال می توانست برنده شود.

به طور قطع. اگر من تعویض نمی شدم، استقلال پیروز می شد. این را نه به خاطر تعریف از خود می گویم بلکه به دلیل شرایط تاکتیکی بازی است. در زمانی که من در زمین بودم، مجتبی محرمی و مرحوم فریبرز مرادی کمتر به نفوذ می پرداختند زیرا از ضد حملات هراس داشتند. واقعیت این است که من بر اثر برخورد با مجتبی محرمی به زمین افتادم و مرحوم پورحیدری تصمیم به تعویضم گرفت. در آن لحظه، هواداران استقلال به شدت نسبت به این معترض شدند. ولی من به خاطر علاقه ای که به مرحوم پورحیدری داشتم، اینگونه وانمود کردم که مصدوم هستم. در طول این ۳۴ سال، هیچ گاه حرفی از این موضوع نزدم که خدایی ناکرده به شخصیت بزرگ مرحوم پورحیدری توهین شده باشد. ایشان تصمیمی گرفت و من هم در این تصمیم مطیع بودم، چرا که عشق و احترام زیادی به ایشان داشتم. دقایقی بعد از تعویض من، پرسپولیس گل زد که آن گل هم توسط فرشاد پیوس روی نفوذ مرحوم فریبرز مرادی به ثمر رسانده شد و مسابقه در نهایت با تساوی یکیک به پایان رسید.

آخرین اخبار

مرگ فوتبالیست اوکراینی در لباس ارتش روسیه

الکساندر پولوفکوف، فوتبالیست ۴۶ ساله و بازیکن سابق لیگ...

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری بر اسلس احکام جدید

به گزارش خبرآنلاین،حشمت‌اله سلیمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق...

مرتس: هیچ توجیهی برای اقدام نظامی علیه کوبا وجود ندارد

بر اساس گزارش خبرآنلاین، عصر روز دوشنبه، «فردریش مرتس»...

توییت قابل توجه پزشکیان در نزدیک شدن به خاتمه زمان آتش‌بس؛ مردم ایران زیر فشار نمی‌گیرند

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور،...

الجزیره: تردد در تنگه هرمز همچنان تحت تاثیر تصمیمات ایران است

به گزارش خبرآنلاین، در صحنه‌ای که پیچیدگی‌های درگیری دریایی...

اظهارات رودریگز پیرامون وضعیت ونزوئلا – خبرآنلاین

طبق گزارش خبرآنلاین، «دلسی رودریگز»، رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، در...

مدیریت بحران: بارش باران و رعد و برق در اغلب مناطق کشور

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

افزایش قیمت ۵ میلیارد تومانی این خودرو ظرف یک روز!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: به هرحال واقعیت...

فواد ایزدی: به سرعت برای آتش‌بس اقدام کردیم / آماده حضور در جنگ سوم باشید

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، فواد ایزدی، کارشناس مسائل...

رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

ترامپ اعلام کرد که یک کشتی ایرانی توقیف شده است

بر اساس گزارش خبرآنلاین، رئیس‌جمهور ایالات متحده به تازگی...

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

بازآرایی ساختارهای تحقیقاتی در برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۵

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر شاهین آخوندزاده اظهار داشت:...

تبلیغات متنی