دوشنبه 2 شهریور 1405

این افراد از حضور در سفر اربعین ممنوع شده اند


و به گزارش پارسینه؛ طبق اطلاعات موجود پیش از آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح به نشانی Samah.haj.ir، و بر پایه نظر وزارت بهداشت و تصمیمات ستاد اربعین و همچنین با توجه به شرایط خاص گرمای هوا، گروهی از بیماران از شرکت در پیاده‌روی اربعین منع شده‌اند.

بیماران مشخص شده که باید از ثبت‌نام خودداری کنند، شامل موارد زیر هستند: بیماران دیابتی با زخم یا عفونت در اندام، دیابتی‌های دارای مشکلات کلیوی، افراد مبتلا به رتینوپاتی پیشرفته، بیمارانی که عوارض قلبی و عروقی دارند، افرادی که قند خون آن‌ها به شکل نامناسبی کنترل نشده و قند ناشتای آنان ۲۵۰ یا بیشتر است، بیماران سرطانی که تحت درمان قرار دارند و وضعیت جسمانی مناسبی ندارند، بیماران مبتلا به آسم و COPD شدید و غیرقابل کنترل، کسانی که بنا به تشخیص پزشک دارای بیماری‌های واگیردار هستند به ویژه مشکلات تنفسی، گوارشی و پوستی، افراد مبتلا به بیماری حاد تب‌دار که حداقل ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از قطع تب، بدون مصرف داروهای تب‌بر به معاینه مجدد نیاز دارند.

علاوه بر این، زنان باردار، سالمندان بالای ۶۵ سال، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای دشوار، آن‌هایی که فشار خون بالا و غیرقابل کنترلی دارند، بیماران دیابتی که قند آنها به خوبی کنترل نمی‌شود، افرادی با چاقی مفرط (ضریب توده بدنی بیش از ۴۰)، افراد با ضعف یا نقص سیستم ایمنی و کسانی که تحت درمان شیمی‌درمانی هستند نیز توصیه شده است که از پیاده‌روی اربعین اجتناب کرده و در ثبت‌نام‌ها شرکت نکنند.

ثبت‌نام برای اربعین ۱۴۰۲ به طور رسمی از چهارم مردادماه آغاز شده و همچنان به قوت خود باقی است. به متقاضیان پیشنهاد شده تا گذرنامه‌ای با اعتبار حداقل شش ماهه تهیه کنند.

همچنین با توجه به گرمای هوا و ازدحام بالای جمعیت به ویژه در مرزهای زمینی، ستاد اربعین به زائران توصیه کرده که زمان پیاده‌روی را کاهش دهند. هنگام ثبت‌نام در سامانه سماح، خروج و ورود از/به مرزها با محدودیت زمانی یک هفته‌ای تعیین شده است.

آخرین اخبار

آیا ساختار دولت دگرگون خواهد شد؟/ رئیس دفتر پزشکیان توضیحاتی ارائه داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور...

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت...

برگزاری حراج شمش طلا ؛ فقط این افراد می توانند شرکت کنند

به گزارش خبرآنلاین، صنعتگران حوزه طلا تا ساعت ۲۴ دوشنبه...

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

دلایل افزایش نرخ دلار؛ راهکار چیست؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر نقش افزایش تولید...

بهبود ۴۰ تا ۴۵ درصدی دقت در برآورد پارامترهای کیهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یک نوع نادر دیابت به داروی هفتگی کاهش وزن بهتر از انسولین پاسخ می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : داروهای...

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

سامسونگ مشکل آزاردهنده نمایشگرهای تاشو را هدف گرفت؛ روشنایی ۶۰ درصدی برمی‌گردد

سامسونگ از فناوری جدیدی برای نمایشگرهای OLED رونمایی کرده...

شعب تخصصی برای دعاوی بانکی و تجاری ایجاد می‌شود

یک پژوهشگر حقوق بانکی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

تبلیغات متنی