اعتبار نظریه کشورهای اتحادیه اروپا درباره اوکراین زیر سوال رفته است

۲۰:۲۲ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
مریم حسینی پیتر سیارتو، وزیر خارجه مجارستان، تصریح کرد که بیانیه اخیر اتحادیه اروپا پیرامون اوکراین که تمام کشورهای عضو به جز مجارستان آن را تأیید کرده اند، از لحاظ قانونی ناپایدار و معتبر نیست، زیرا چنین اسنادی نیاز به توافق عموم دارند.
وی افزود: اعلامیه ای که به عنوان ابزاری سیاسی در حمایت از اوکراین منتشر شده، از منظر قانونی بی معنا به نظر می رسد.
به گفته این دیپلمات ارشد مجارستان، این بیانیه فقط نمایانگر موضع سیاسی ۲۶ کشور از اتحادیه اروپا می باشد. او تأکید کرد که ما تحت فشارها تسلیم نخواهیم شد و تمایلی برای پیوستن به گروهی که به دنبال تشدید بحران است، نداریم.
در جلسه سران اتحادیه اروپا در تاریخ ۶ مارس، مجارستان از حمایت از بیانیه مشترک پیرامون اوکراین منصرف شد. این متن که به تصویب ۲۶ عضو اتحادیه رسیده است، در جلسه بعدی سران که در تاریخ های ۲۱ و ۲۲ مارس برگزار می شود، دوباره مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این سند تصریح کرده است که اتحادیه اروپا به ارائه تمام نوع حمایت به اوکراین، از جمله در حوزه نظامی، ادامه خواهد داد و همچنین به حفظ فشار بر روسیه، به ویژه از طریق تحریم ها، ادامه خواهد داد.
تاس