ترامپ اقدام به ابطال مجوزهای امنیتی بلینکن و سالیوان نمود

“`html

براساس گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، مسئولان کاخ سفید اعلام کردند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اقدام به لغو مجوزهای امنیتی آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت بایدن کرده است.

ترامپ همچنین مجوزهای امنیتی لیزا موناکو، معاون دادستان کل دولت بایدن، را که در راستای هماهنگی وزارت دادگستری در پرونده حمله هوادارانش به ساختمان کنگره در 6 ژانویه 2021 فعال بود، لغو نمود.

علاوه بر این، مجوزهای امنیتی لتیتا جیمز، دادستان کل نیویورک، و آلوین برگ، دادستان منطقه ای منهتن که هر دو علیه ترامپ پرونده هایی افتتاح کرده بودند، نیز لغو شد.

دیروز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تصمیم به لغو مجوزهای امنیتی جو بایدن رئیس جمهور پیشین و همچنین جلسات روزانه اطلاعاتی او گرفت..

علاوه بر این، ترامپ در بیانیه خود اشاره کرد که بایدن از زمان ورودش به کاخ سفید برای تحت فشار قرار دادن جوامع اطلاعاتی به منظور ممانعت از دسترسی او به اطلاعات امنیت ملی، سوءاستفاده کرده است.

پس از لغو دسترسی امنیتی بایدن، ترامپ با تأکید بر اینکه رئیس جمهور پیشین دیگر نیازی به اطلاعات طبقه بندی شده ندارد، اظهار داشت: «جو، تو اخراجی!»

بایدن در سال 2021، اندکی پس از ورود به کاخ سفید در مصاحبه ای با سی بی اس بیان کرده بود که به نظرش ترامپ به دلیل رفتارهای نامطلوبش و نگرانی درباره به اشتراک گذاری اطلاعات نباید به جلسات اطلاعاتی دسترسی داشته باشد.

او تأکید کرده بود که این جلسات اطلاعاتی چه ارزشی برای او خواهند داشت؟ چه تأثیری ممکن است بگذارند جز اینکه او احتمالاً در مورد آن ها صحبت کند؟

ماه گذشته، همچنین پیت هگست، وزیر دفاع جدید آمریکا، مجوزهای امنیتی مارک میلی، ژنرال بازنشسته و رئیس سابق ستاد مشترک ارتش، را لغو کرده است.

شایان ذکر است که رؤسای جمهور پیشین آمریکا به طور سنتی، حتی پس از ترک کاخ سفید نیز حق شرکت در برخی جلسات اطلاعاتی را دارند.

“`

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا