یکشنبه 19 مهر 1405

دولت آلمان به توافقی برای حذف هواوی از شبکه ۵G دست یافت

دولت آلمان با اپراتورهای تلفن همراه در این کشور به توافقی دست یافته است که هدف آن حذف اجزای تولیدی از شرکت‌های فناوری چینی از شبکه‌های بی‌سیم نسل پنجم (۵G) در طول پنج سال آینده می‌باشد.

روزنامه زوددویچه سایتونگ و همچنین شبکه‌های ان دی آر و دبلیو دی آر این خبر را به طور مشترک اعلام کرده‌اند و خاطرنشان کردند که این توافق به اپراتورهای مناطق مختلف از جمله دویچه تلکام، ودافون و تلفونیکا دویچه لند این امکان را می‌دهد که بیشتر به تعویض اجزای کلیدی بپردازند.

به نقل از منابع موثق، در توافق اولیه که تحت تأثیر مسائل امنیتی شکل گرفته، اپراتورها موظفند که اجزای حساس تولیدی شرکت‌های هواوی و ZTE را تا تاریخ اول ژانویه ۲۰۲۶ از شبکه‌های خود خارج کنند. با این حال، هنوز توافق نهایی به امضا نرسیده است. در مرحله بعدی، اجزای چینی که برای آنتن‌ها، خطوط انتقال و دکل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید تا سال ۲۰۲۹ از شبکه حذف شوند.

وزارت کشور آلمان در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده، به رویترز بیان کرد جلسات مذاکرات دولت با اپراتورهای تلفن همراه همچنان ادامه دارد. یکی از سخنگویان دولت اعلام کرد که آن‌ها بر اساس استراتژی امنیت ملی و طی برنامه‌ای مرتبط با چین در حال عمل کردن هستند، با هدف کاهش خطرات و وابستگی‌های امنیتی بالقوه.

در مقایسه با هم‌پیمانانش، آلمان در وضع محدودیت‌هایی برای تجهیزات چینی با احتیاط بیشتری عمل کرده است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۲۰، بریتانیا بر اساس نگرانی‌های زنجیره تأمین و تحریم‌های آمریکا علیه هواوی، این شرکت بزرگ مخابراتی چینی را از شبکه‌های ۵G جدید خود کنار گذاشت و حضور آن را در شبکه‌های ثابت محدود کرد. اما از آن زمان برلین، رویکردی سختگیرانه‌تر نسبت به چین اتخاذ کرده و به دنبال کاهش وابستگی‌ها به کشورهای دیگر، به ویژه پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین، می‌باشد.

اپراتورهای مخابراتی در آلمان پیش‌تر در برابر اقداماتی که منجر به حذف هزینه‌پذیر تجهیزات هواوی می‌شد، مقاومت نشان داده و خود هواوی نیز از سیاسی‌سازی امنیت سایبری در این کشور انتقاد کرده است.

بر اساس گزارش جدیدی از رویترز، رگولاتور ارتباطات ایالات متحده در ماه مه اعلام کرد که تقریباً ۴۰ درصد از شرکت‌های مخابراتی نظامی آمریکا به حمایت مالی بیشتری از سوی دولت نیاز دارند تا تجهیزات ساخت شرکت‌های چینی را از شبکه‌های بی‌سیم خود خارج کنند و این مسئله نشان‌دهنده هزینه‌های بالای فرایند پاکسازی است.

آخرین اخبار

غذا خوردن در ساعات پایانی شب با افزایش خطر کبد چرب مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتایج...

پول ندارم، درمان نمی‌کنم!

گرانی‌های بی سابقه و...

قیمت سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه نزدیک به ۹ میلیون تومان عقب رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

گزارش نگران‌کننده از سامسونگ؛ فروش گوشی‌های گلکسی ظاهراً سودی ندارد

سامسونگ به دلیل افزایش شدید قیمت حافظه‌های مورد استفاده...

آمارهایی از آسیب‌پذیری کودکان بعد از طلاقِ والدین‌شان

طلاق به عنوان مسئله اجتماعی، آسیب‌های چندبعدی برای فرزندان...

انفجار در فرودگاه های «جده» و «ملک فهد» در دمام عربستان سعودی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه های عربی به نقل از...

بازار لوازم خانگی با گرانی روبه روست، نه گران‌فروشی!/ کمبودی نداریم

نایب‌رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اعلام افزایش حدود ۸۰...

موبایل چرا دوباره گران شد؟

به گزارش خبرآنلاین روزنامه همشهری نوشت: محمدرضا...

قابلیت جذاب پیکسل واچ ۵ به نسل قبلی رسید؛ طراحی واچ‌فیس با کمک جمینای

گوگل در حال انتشار به‌روزرسانی جدیدی برای ساعت هوشمند...

چرا ترامپ هم‌زمان مایکروسافت را تنبیه و تقدیر کرد؟

دولت ترامپ در یک روز، مایکروسافت را از برنامه...

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

رئال مادرید ۱ – ویارئال ۰/ از گلزنی دیومانده تا اخراج عجیب و غریب وینیسیوس!

در دیداری از هفته هشتم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

مجلات نمایه‌شده SCIE و ESCI در ارزشیابی مقالات دارای اعتبار ISI هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت،...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

تبلیغات متنی