تولید قطعات پیچیده صنایع پزشکی و هوافضا با پرینترهای سه‌بعدی ایرانی

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان سیستم‌های پرینتر سه‌بعدی فلزات را عرضه کرده است که با استفاده از آن امکان ساخت قطعات پیچیده صنایع پزشکی، انرژی و هوافضا را برای صاحبان صنایع فراهم می‌کند.

محسن بدرستمی، رئیس هیات‌ مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت پرینترهای سه‌بعدی فلزات را زمینه تحقیقاتی این شرکت دانست و گفت: ما یکی از شرکت‌های تولیدکننده دستگاه‌های پرینتر سه‌بعدی فلزات هستیم. این دستگاه مبتنی بر  فناوری لیزر است.

وی ارائه خدمات صنعتی و پژوهشی در این زمینه را از دیگر حوزه‌های خدماتی این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: ما موفق به تجاری‌سازی دستگاه‌های پرینتر فلزات شدیم و در حال حاضر این دستگاه توسط مؤسسات مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.

بدرستمی با بیان اینکه سیستم‌های پرینتر فلزات بر اساس طراحی اورجینال (Original Design) است، ادامه داد: تیم تخصصی ما تمامی مراحل طراحی و ساخت دستگاه‌ها را به‌صورت بومی انجام داده است.

مدیر این شرکت دانش‌بنیان گفت: پرینتر سه‌بعدی فلزات در زمینه‌های مختلف کاربرد دارد؛ حوزه پزشکی یکی از زمینه‌های کار برد آن است. ساخت ایمپلنت‌های اختصاصی از جنس تیتانیوم یا کبالت-کروم، تجهیزات پزشکی، پروتزها و قطعات دندانی از جمله زمینه‌های کاربرد این سیستم‌ها در حوزه پزشکی به شمار می‌رود.

وی تولید ایمپلرها، نازل‌های سوخت و سایر قطعات مرتبط را از جمله کاربردهای پرینترهای فلزات در حوزه انرژی دانست و اظهار کرد: در حوزه هوافضا برای ساخت قطعات هوایی با استحکام بالا و طراحی پیچیده و در حوزه‌های صنعتی و پژوهشی برای تولید قطعات خاص با هندسه پیچیده به کار می‌رود.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا