توماس ادیسون و زندگی پر از ماجرای او؛ از کودکی تا اختراعِ برق

توماس آلوا ادیسون به دلیل اختراع لامپ در 125 سال پیش شهرت زیادی دارد، اما این تنها ویژگی نام او نیست. این مخترع موفق همچنین یک کارآفرین درخشان بود. توماس ادیسون در فوریه سال 1847 در ایالت اوهایو آمریکا به دنیا آمد. او از سن 12 سالگی روزنامه‌ها را در نزدیکی راه‌آهن گرند ترانک می‌فروخت. از آنجایی که ممکن است برخی فکر کنند که این کار چیز خارق‌العاده‌ای نیست.

توماس ادیسون وقتی 15 ساله شد، متوجه شد که فقط به کار فروش روزنامه راضی نیست، بنابراین شروع به انتشار روزنامه خود به نام «گرند ترانک هرالد» کرد. این کار در یک واگن باری انجام شد که مکانی برای کارهای تجربی ادیسون نیز بود. او جان پسر کارمند شرکت راه آهن را نجات داد و در ازای پاداش به او تلگراف را آموخت. این اتفاق در سال 1862 رخ داد. توماس ادیسون همچنین در اتحادیه وسترن کار می‌کرد. این امر باعث شد تا او پیشرفت‌های تلگراف مانند گیربکس اتوماتیک را اختراع کند که استفاده از اپراتور را حذف می‌کرد. او همچنین محصولات دیگری از جمله ضبط کننده رای و علامت گذاری سهام را ایجاد کرد. برای این کار او تا چهل هزار دلار درآمد داشت. با استفاده از این مقدار پول، ادیسون یک آزمایشگاه تحقیقاتی در نیوجرسی افتتاح کرد.

اگرچه این نابغه مبتکر دارای 1093 حق ثبت اختراع به نام خود است که بالاترین میزان ثبت اختراع است که توسط اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده به کسی داده شده است، توماس ادیسون همچنین بیش از صدها تجارت و شراکت را در طول زندگی خود ایجاد کرد. شگفت‌انگیزترین چیز برای اکثر مردم این است که برخی از این موارد هنوز وجود دارند.

اختراع و کارآفرینی

توماس ادیسون فقط لامپ را اختراع نکرد. در واقع او مخترع واقعی تمام صنایع است. صنعت برق، فیلم متحرک، موسیقی و باتری همه به نام او است. او به سادگی در مقایسه با رقبای خود در مدیریت کسب و کار خود بی عیب و نقص بود. او آرزو نمی‌کرد که مردم او را یک سرمایه دار تجارت بخوانند. او حریم خصوصی آزمایشگاهش را ترجیح می داد، جایی که محصولات نوآورانه ای را تولید کرد که بسیار موفق بودند.

بیشتر عمر توماس ادیسون در صنعت تلگراف سپری شد که ثابت کرد سهم بزرگی در موفقیت تجاری او در سایر صنایع داشته است. او در حین کار در اینجا تجربیات کارآفرینی زیادی به دست آورد که رقبای آن زمان او سعی در هک کردن آن داشتند. هنگامی که او ضبط کننده رای را اختراع کرد، استقبال چندانی از آن نشد و زمانی که سعی کرد آن را به دولت فدرال بفروشد، آن‌ها هیچ علاقه‌ای نشان ندادند. این استراتژی ثابت کرد که هدف او صرفاً اختراع نبود بلکه نوآوری نیز بود.

وقتی توماس ادیسون روی محصولات جدیدش کار می‌کرد، به راه‌هایی فکر می‌کرد که می‌توانست هزینه‌های تولید و عملیاتش را کاهش دهد. او تحقیقاتی را برای بهبود فناوری جدید انجام داد تا بتواند به خوبی با نیازهای مردم سازگار شود. ادیسون توجه ویژه ای به مسائل بازار محور داشت و همین امر باعث شد تا بتواند شرکت‌های بسیار موفقی در صنعت سیمان، باتری ذخیره سازی، تصویر و گرامافون ایجاد کند. با این حال او در تولید سنگ آهن کم عیار که پول خود را در آن سرمایه گذاری کرده بود، پول زیادی از دست داد. او پیشگام استفاده از سودهایی بود که از اختراعات خود به دست آورده بود و در خلاقیت های دیگر به دست آورد. ادیسون در سال 1947 درگذشت. توماس ادیسون در طول حیات خود با جوایز و بزرگداشت های متعددی گرامی داشته شد.

شکست مقدمه پیروزی

شکست کمک می‌کند تا شما در مسیر درست هدایت شوید. وقتی شکست می خورید، به احتمال زیاد مشکلاتی که باعث شکست می شوند را تشخیص می دهید و می توانید آن‌ها را برطرف کنید. بنابراین، باهوش‌تر و آگاه تر می شود. با هر شکست، می توانید ارزیابی کنید که چه کاری را درست انجام داده اید، چه کاری را اشتباه انجام داده اید و چگونه می توانید پیشرفت کنید. بدون این لحظات ارزیابی و تغییر مسیر، شما هرگز در حوزه تلاش های هدایت شده خود یاد نمی گیرید و ماهر نمی شوید. اگر کسی هرگز شکست نخورده باشد نمی تواند واقعاً یک فرد موفق باشد. شکست و تمایل به شکست منجر به ذهنیت رشد می شود. افراد با این طرز فکر معمولا بر این باورند که استعداد و موفقیت نتیجه تلاش و پشتکار است. آنها شکست را به عنوان وسیله ای برای بهبود و رشد تجسم می کنند.

اگر برای الهام گرفتن از داستان زندگی بزرگترین کارآفرینان جهان به دنبال یک سایت مرجع می‌گردید پیشنهاد ما وب‌ سایت دانشگاه کسب‌وکار است. وب‌ سایت دانشگاه کسب‌وکار یک رسانه تخصصی در حوزه کارآفرینی و استارتاپ است که تمامی موضوعات مرتبط با کارآفرینی را پوشش می‌دهد. دانشگاه کسب‌وکار سال‌ها تجربه خود را در زمینه استارتاپ‌ها با شما به اشتراک می‌گذارد. اگر به مباحث کارآفرینی و استارتاپی علاقه‌مند هستید می‌توانید از وبسایت‌هایی مانند entrepreneur.com، economist.com، businessuni.net، bloomberg.com، hbr.org و wsj.com استفاده کنید و از جدیدترین مطالب دنیای کارآفرینی و استارتاپ مطلع شوید.

 

منبع: Businessuni.net رسانه تخصصی کارآفرینی

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا