دوشنبه 4 آبان 1405

جواد عزتی در «کت چرمی» تکراری شده است؟

سازندگان فیلم «کت چرمی» با اشاره به نقش محمدحسین مهدویان در این فیلم، هرگونه شباهت میان «کت چرمی» با «مرد بازنده» یا «زخم کاری» و وجود شباهت‌های زیاد در بازی جواد عزتی در این سه اثر را رد کردند.

شامگاه یکشنبه ۱۶ بهمن‌ماه فیلم «کت چرمی» با حضور جمعیتی بیشتر از روزهای گذشته در پردیس سینمای ملت به نمایش درآمد.

در نشست مطبوعاتی این فیلم که با حضور کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده، فیلمبردار و یک بازیگر جوان برگزار شد، کامران حجازی تهیه‌کننده ابتدا به مردم ایران و زلزله‌زدگان خوی تسلیت گفت و در پاسخ به چند سوال درباره شباهت کاراکتر جواد عزتی در فیلم «کت چرمی» با «مرد بازنده» بیان کرد: شاید فقط به لحاظ کانسپت شباهتی میان آنها وجود داشته باشد. دغدغه ما در این فیلم آسیب‌های اجتماعی بود نه بهزیستی. نه ما از آنها کمکی خواستیم و نه آن‌ها کمک کردند.

وی درباره شباهت جواد عزتی به بازی‌اش در «زخم کاری» گفت: خود عزتی باید پاسخ دهد ولی به نظرم هیچ سخیتی با هم ندارند.

حسین میرزامحمدی درباره انتخاب دیگر بازیگران به جلساتی با کامران حجازی اشاره کرد و گفت: این دوستان به من اعتماد کردند تا در کنار یک فیلمساز اول باشند و جواد عزتی فراتر از یک بازیگر است که حداقل برای من اینطور بود. 

او در پاسخ به اینکه انتخاب جواد عزتی چقدر به فیلم «خورشید» ربط داشت، یادآور شد : سال ۹۹ که فیلمنامه را نوشتم اصلا آن فیلم را ندیده بودم ولی انتخاب اصلی ما از ابتدا جواد عزتی بود.

وی ادامه‌ داد: قبل از« زخم کاری»و« مرد بازنده»، ایده «کت چرمی» شکل گرفت و فیلم من قبل از فیلمبرداری «مرد بازنده» در جریان بود و با آقای حجازی صحبت کردیم.

میرزامحمدی درباره شباهت قهرمانی فیلمش به فیلمهای کیمیایی گفت: مسعود کیمیایی استاد قابل احترامی است ولی قهرمان فیلم من با قهرمان‌های آقای کیمیایی فاصله دارد و وام‌دار آثار ایشان نبودم.

او درباره حضور مهدویان هم بیان کرد: شاید آقای مهدویان زبان روایتگری و تصویرشان با من فرق داشته باشد ولی او کارگردانی است که سینما را میشناسد و بلاشک به من کمک کردند و در بخش پست پروداکشن ایده‌های خوبی دادند.

تنها بازیگر حاضر در نشست سارا حاتمی بود که خودش گفت، اولین تجربه بازیگری‌اش سریال «زخم کاری» بود و «کت چرمی» دومین کارش بوده که البته جدی‌تر هم بوده است.

او افزود: آقای عزتی سر هر سکانس برای باورپذیری نقش خیلی به من کمک کرد.

آرمان فیاض فیلمبردار فیلم هم در این نشست حضور داشت و گفت که فیلمبرداری «کت چرمی» برای خودش چالش جالبی بود چون تاکنون در فیلمی به این اندازه روایتگر کار نکرده بود.‌

 



منبع

آخرین اخبار

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

۵ اشتباه هنگام پیاده‌روی که به زانوها آسیب می‌زنند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پیاده‌روی...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

تبلیغات متنی