سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405

حمله تند تسنیم به رجانیوز؛ رویکرد آنها مشکوک و تفرقه‌افکنانه است/ اهانت به مراجع، تنها یک بخش از کارنامه ستیزه‌جویانه این گروه کوچک است

تسنیم در پاسخی تند خطاب به رجانیوز، رویکرد گردانندگان این وبسایت را مشکوک و تفرقه‌افکنانه توصیف کرده است. رجانیوز از رسانه‌های نزدیک به سعید جلیلی است و مدیریت آن را میثم نیلی، برادر داماد ابراهیم رئیسی بر عهده دارد.

این حملات در پاسخ به مطلب رجانیوز است که در آن از تسنیم انتقادات تند و تیزی مطرح شده بود.

تسنیم در این مطلب که با عنوان راه رجایی یا روش کشمیری؟ منتشر شده، نوشته است:

پیش از هرچیز، باید تاکید کنیم که تاسف‌بار است به واسطه حرکت سازمان‌یافته یک جریان مشکوک، مجبوریم دقایقی را -هرچند بسیار اندک- مصروف پاسخ به دروغ‌پردازی‌های این جریان در داخل کنیم. حال آنکه اگر این اقدامات ضد امنیت ملی آنان نبود، حتی همین فرصت‌های اندک باید به صورت ۲۴ ساعته، همچون قبل، متمرکز بر مقابله با آمریکا و اسرائیل می‌شد. 

و اما بعد:

آمریکائی‌ها می‌دانند که ایران ذیل رهبری مقتدرانه حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، هرگز تسلیم نمی‌شود و آنها نه‌تنها توان از بین بردن قابلیت‌های نظامی و دفاعی کشورمان را ندارند، بلکه استحکام ساخت سیاسی و اجتماعی و دفاعی ایران به اندازه‌ای است که آمریکای مدعی و اسرائیل منحوس را عملاً از پای درمی‌آورد و آنان را به مهلکه می‌برد. 

و آنها راهی جز تخریب اتحاد مقدس ملت مبعوث شده و حاکمیت مقتدر ایران ندارند. به همین دلیل حتی قبل از برهه سکوت نظامی، بخش مهمی از توجه خود را روی این موضوع متمرکز کرده‌اند. 

تجربه نیز نشان داده است که آمریکایی‌ها و به‌ویژه اسرائیلی‌ها در این زمینه بر روی شبکه‌ای از نفوذ که در داخل ایران سازماندهی کرده‌اند، حساب ویژه‌ای باز می‌کنند تا آن‌ها را در بزنگاه‌های مهم به صحنه بیاورند. 

در همین اتفاقات اخیر و تحرکات مشکوکی که برای تخریب اتحاد مقدس در ایران شکل گرفته، ردپاهای جدی از نفوذ و تحرکات مشکوک دیده می‌شود و حتی اخیراً برخی نیز در این زمینه دستگیر شده‌اند.

اما در این میان، برخی گروه‌های کوچک نیز تحرکاتی انجام می‌دهند که یا دست‌کم ریاکارانه و سیاست‌بازانه است و یا باید ردپایی از پیروی‌های کورکورانه یا هدفمندانه در آن مشاهده کرد. 

مثلاً یکی از سایت‌ها به‌نام رجانیوز علیرغم سابقه تلاش بنیانگذاران مومن انقلابی اولیه، چند سالی است با تغییر تیم اداره‌کننده به رویکرد مشکوک و تفرقه‌افکنی روی آورده که یکی از نقاط سیاه کارنامه‌اش توهین آشکار به مراجع است؛ حال این سایت این روزها به دروغ مدعی نقد دیگران به خطوط قرمز رهبر معظم انقلاب شده است. آن‌هم درباره تسنیمی که جان‌فدایی‌اش برای رهبر معظم انقلاب و ایستادگی‌ شبانه‌روزی‌اش بر اصول و خطوط قرمز ایشان بر دوست و دشمن محرز است.

این سایت (رجانیوز) چندی پیش در اهانتی وقیحانه به مراجع، نوشته بود که «اغلب این‌گونه است که مراجع به دلیل «ارتباطات محدود» و «محیط بسته»‌ای که در آن هستند، با واسطه با «واقعیّت» تماس دارند و این واسطه‌ها، همان «اعضای دفتر» هستند. در واقع، اعضای دفتر، «مهندسان مواضع» و «طرّاحان ذهن» این بزرگان هستند». 

اهانت به مراجع، تنها یک بخش از کارنامه ستیزه‌جویانه این گروه کوچک است؛ فقط تماشا کنید و ببینید آن‌ها طی همین روزهای اخیر چه کسانی را مورد هجمه و تخریب قرار داده‌اند؟ از سخنران اصیلی همچون حجت‌الاسلام حامد کاشانی تا مداح انقلابی مانند حاج میثم مطیعی، هرکس به وحدت بر مبنای فرامین رهبر معظم انقلاب تاکید کند، با حمله این‌ها مواجه می‌شود!

و البته این مساله مختص زمان حاضر هم نیست؛ برخی افراد مورد حمایت این جریان به بهانه نقد یک مطلب(که درباره جزییات آن قضاوتی نداریم) چه رفتاری با دفتر نشر آثار امام شهید کردند؟! برخی از اعضای این جریان چه مواضعی درباره حاج قاسم سلیمانی داشتند؟!

با سرداران شهید مانند سلامی و باقری و حاجی‌زاده، چگونه برخورد می‌کردند و حالا با چه رویی خود را مدافع سرداران نقطه‌زن کشور می‌خوانند؟!

این گروه کوچک درحالی ریاکارانه خود را منتقد برجام و دیگران را مدافع برجام جا می‌زند که اولاً کارنامه همگان از جمله تسنیم درباره این توافقنامه روشن است و ثانیاً اگر برجام توافقنامه خسارت باری است- که هست- حتماً نحوه عملکرد امثال این تفکر در سال ۹۲، یکی از عوامل اصلی روی کار آمدن حسن روحانی در کشور است که باعث خسارات زیاد و از دست رفتن یک دهه شد!

ریاکاری و سیاست‌بازی و تفرقه‌افکنی و تکمیل پازل دشمن اگر روش کشمیری نباشد، حداقل راه رجایی نیست! نام شهید رجایی با اخلاص و تقوا و اسلام‌دوستی و احترام به مراجع عظام و اتحاد ملی گره خورده است.

اگر روش کشمیری، که همان ترور اشخاص بود مذموم و محکوم است؛ «ترور شخصیتی» کمتر از ترور فیزیکی نیست؛ چه آنکه خداوند فرمود آبروی مومن از کعبه هم بالاتر است.

و نهایتاً، تسنیم ترجیح می‌دهد از این پس  بار دیگر همچون گذشته، تمرکز خود را صرفاً بر مبارزه با آمریکا و اسرائیل قرار دهد و وقت خود را بیش از این برای پاسخگویی به توهمات مصروف نکند.

۲۹۲۱۸

آخرین اخبار

افشای سخنگوی دولت درباره نتیجه نهایی حاکمیت در خصوص حضور تیم ملی در ایالات متحده

صبح امروز، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در جمع خبرنگاران...

آخرین وضعیت آنفلوآنزا در کشور

آفتاب‌‌نیوز : بر اساس داده‌های نظام مراقبت...

تاثیر تنهایی بر سلامت مغز زنان در شروع یائسگی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

استفاده از آب نمک برای خنک کردن زمین!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، این...

نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد

به گزارش خبرآنلاین، الزیدی دوشنبه شب در پی انتخابش...

چارلز سوم و همسرش به خاک آمریکا پا گذاشتند

خبرگزاری خبرآنلاین گزارش می‌دهد که «چارلز سوم»، پادشاه انگلستان،...

مجلس چه راهکاری برای حمایت از کارگران دارد؟

به گزارش خبرآنلاین،فضل‌الله رنجبر با اشاره به تمهیدات اندیشیده...

ایران صادرات این کالا را ممنوع کرد/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بخشنامه دفتر مقررات...

اختیار نحوه برگزاری امتحانات داخلی با مدارس است

آفتاب‌‌نیوز : علیرضا کاظمی، وزیر آموزش‌وپرورش  می‌گوید:...

سهمیه بنزین در سال ۱۴۰۵ چه تغییری کرد؟

به گزارش خبرآنلاین، تا سال گذشته، روال بر این بود...

آتش‌سوزی خودروی حامل تینر در پمپ بنزین جاجرود

آفتاب‌‌نیوز : امیرحسین ملاشور روز دوشنبه در...

اعتراف یک مقام عالی‌رتبه پیشین وزارت خارجه آمریکا به حقیقت‌های پنهان جنگی

طبق گزارش خبرآنلاین، «لارنس ویلکرسون»، که در گذشته ریاست...

موگرینی: اگر ایران در معرض تهدید نباشد، مذاکره خواهد کرد

به گزارش خبرآنلاین، «فدریکا موگرینی» نماینده پیشین اتحادیه اروپا...

خطر اضافه وزن با ازدواج

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مطالعه...

بالا رفتن تری‌گلیسرید در بدن چه خطری دارد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تری‌گلیسریدها...

ستاره دنباله دار از یک مکان سرد به منظومه شمسی نفوذ کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فیز، ستاره...

نه بلند پرستاران به اینترنت پرو/ مردم: تبعیض آشکار است

آفتاب‌‌نیوز : با تداوم قطع دسترسی عمومی...

هواشناسی: وزش باد شدید در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

افزایش حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز : سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد:...

قیمت پلاستیک سر به فلک کشید/ یک عدد کیسه کوچک خرید دو هزار تومان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کیسه‌ی پلاستیکی همواره کالایی رایگان...

نتایج آزمون مرکز وکلا اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز : متقاضیان آزمون اخذ پروانه کارشناسی...

خبر خوش برای سالمندان / حداقل مستمری تضمینی برای سالمندان تعیین می‌شود؟ + جزییات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خبرآنلاین،  رضا منوچهری‌راد مشاور...

هشدار به فدراسیون جهانی هموفیلی؛ جان بیماران در خطر است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

تبلیغات متنی