محمد رضا فرزین، رئیسکل بانک مرکزی در صفحه شبکه اجتماعی خود اشاره کرد که هیچ طرحی برای انحلال بانک آینده در نظر گرفته نشده است.
رئیسکل بانک مرکزی همچنین در توئیتی خاطرنشان ساخت که سیاست بانک مرکزی بر اساس اصلاحات بنیادین در بانک آینده استوار است و در حال حاضر هیچ برنامهای برای حذف این بانک وجود ندارد.
به گزارش فارس، هفته گذشته دیوان عدالت اداری با اعطای اختیار مدیریت 60 درصد از سهام بانک آینده به وزارت اقتصاد، گامی در جهت انجام تغییرات اساسی در این بانک برداشت.
علاوه بر این، پیش از این اعلام شده بود که تا پایان شهریور، سه مؤسسه مالی اعتباری که وضعیت نامناسبی دارند، ادغام خواهند شد و این اقدام در راستای نظمدهی به بازار پولی صورت میگیرد.
بانکهای در وضعیت ناتراز و زیانده نیز با توجه به شرایط، از طریق اعمال اصلاحات جزئی یا بنیادی تدابیر لازم را خواهند دید.
