یکشنبه 19 مهر 1405

سرلشکر سلامی: جنگ ما جدال روشنایی و سیاهی است

فرمانده کل سپاه پاسداران در اختتامیه هجدهمین دوره جشنواره فیلم مقاومت بیان کرد: نبرد ما، نزاعی میان نور و تاریکی است.

، سرلشکر حسین سلامی در این مراسم گفت: امشب یکی از شب‌های باشکوه و پرافتخار ملت عزیز ایران محسوب می‌شود، زیرا ۴۳ سال پیش در چنین روزی، خرمشهر، جستجوی نجات ملت ایران، به مام میهن بازگشت و ایرانیان در آن دوران، عظمتی را که نام بزرگ ایران دارد، به جهانیان نمایان کردند.

وی افزود: آنچه با چشمان خود می‌بینیم و با گوش‌هایمان می‌شنویم، در عمده‌ای از موارد مربوط به مقیاس‌های عینی پدیده‌هاست؛ ما ابعاد، رنگ‌ها، زمینه‌ها، کرانه‌ها و حجم اجسام را مشاهده می‌کنیم و یا پژواک صداها را می‌شنویم.

فرمانده کل سپاه تأکید کرد: ما واقعیت‌ها را از طریق چشمان و گوش‌های خود حس می‌کنیم، اما فراتر از این‌ها، یک چشم و گوش حقیقت‌یاب وجود دارد که با آن می‌توانیم احساسات را درک کنیم، می‌توانیم نور حقیقت را ببینیم و آن، قلب ماست. انسان با قلب خود به عمیق‌ترین منبع معرفت دسترسی پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: برای تمایز بین حقیقت و واقعیت، نیازمند استفاده از چشم و گوش باطنی هستیم که در قلب‌های ما جا دارد. هنرمندان با قلب‌های خود به دل‌های دیگران رسوخ می‌کنند.

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه جنگ ما جنگ نور و تاریکی است، گفت: شیطان و شیاطین انس و جن سعی در تحمیل تیرگی جهل و ناآگاهی معرفتی و سیاسی بر انسان‌ها دارند و می‌خواهند آن‌ها را به گونه‌ای بسازند که خود خواهانند. به همین شکل، دشمنان ما تصریح کردند که می‌خواهند حرکات فیزیکی ملت‌ها را از کنش‌های ذهنی آنان جدا کنند؛ آن‌ها به ما اعلام کردند که هنر حقیقی ما جداسازی ذهن از بدن است.

وی ادامه داد: این به معنای تغییر هویت یک ملت از منبع خلقت هویتش به سرزمینی دیگر است، یعنی اینکه ما تابع اراده‌ها، جهان‌بینی‌ها و آرمان‌هایی باشیم که آن‌ها برای ما ترسیم می‌کنند.

سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: زمانی که آمریکایی‌ها استراتژی‌های خود را برای قرن ۲۱ تدوین می‌کردند و رئیس‌جمهور وقت آمریکا در آن مقدمه می‌نوشت، این قرن را به‌عنوان دوره‌ای از نزدیک شدن قاره‌ها به یکدیگر توصیف کرد؛ دورانی که در آن همه انسان‌ها شهروند یک دهکده جهانی محسوب شوند و مردمان دنیا دارای سه ویژگی مشترک گردند.

فرمانده کل سپاه توضیح داد: آن‌ها گفتند انسان‌ها باید در این قرن، طبق ایده و طرح آمریکایی، در هر مکان از جهان که باشند، غیرآمریکایی‌های آمریکایی شوند. یعنی افرادی که در ملیت به کشور خود تعلق دارند، ولی در هویت، شخصیت، فرهنگ، جهان‌بینی و نگرش آمریکایی باشند. کسانی که در واقع آمریکایی نیستند اما با ارزش‌های آمریکایی زندگی می‌کنند. این به معنی جهانی‌شدن فرهنگ، اندیشه و باور است. این سه ویژگی که آن‌ها مدنظر داشتند.

وی بر اهمیت آگاهی هنرمندان از فضایی که در آن فعالیت می‌کنند، تأکید کرد و گفت: رهبران آمریکا بیان داشتند که باید همه انسان‌ها دارای عقاید یکسانی باشند و تفاوت‌های اعتقادی و ارزشی محو شوند. همه باید دارای یک اعتقاد واحد باشند، اعتقادی که از منبع تولید آن نشأت می‌گیرد.

سرلشکر سلامی ادامه داد: اگر چنین شود، همه این ویژگی‌ها را پیدا خواهند کرد و همه مصرف‌کننده کالاهای یکسان می‌شوند. یعنی جهانی‌سازی اقتصاد و لازمه آن، برخورداری از اطلاعاتی واحد در آن واحد است. این بدان معناست که بر چشم، گوش، قلب و ذهن سوار می‌شوند؛ به‌این‌ترتیب هویت، ملیت، دانش و بنیادهای اعتقادی از بین می‌روند و سنت‌ها، آداب و شکوه ملت‌ها نابود شده و استقلال از دست می‌رود.

وی گفت: این اقدام خطرناک سال‌هاست که ادامه دارد و ما تحت تأثیر این عملیات سنگین ارزش‌زدایی فرهنگی غرب، در جوامع مسلمان قرار داریم. هنر مقاومت پاسدار این فضیلت‌هاست و حفظ ایرانی بودن، اسلامی بودن و سنت‌ها و به یادآوردن تاریخی بزرگ که ما را در جهان نمایان می‌کند، از وظایف آن است.

فرمانده کل سپاه تأکید کرد: بنابراین، هنرمندان به عنوان خالقان این حقیقت شناخته می‌شوند. هنر والا، هنر متعالی، هنری که از دل برخاسته و به روح انسان گستره می‌بخشد، می‌تواند ابعاد لایتناهی شخصیت انسان را توصیف کند. این نوع هنر، واقعی‌ست.

سرلشکر سلامی یادآور شد: هنر مقاومت از این جنس است؛ هنری که می‌کوشد از دفن ملت‌ها زیر بار تهاجم فرهنگی دشمنان جلوگیری کند، هنری از افتخار و جاودانگی، هنر بقا.

ادامه دارد . . .

آخرین اخبار

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

مجلات نمایه‌شده SCIE و ESCI در ارزشیابی مقالات دارای اعتبار ISI هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت،...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

رسید پذیرش تعمیرگاه چیست و چرا بدون آن نباید دستگاه یا خودرو را تحویل بدهید؟

گوشی، لپ‌تاپ یا خودرو را برای تعمیر تحویل داده‌اید،...

هشدار جدی مدیریت بحران درباره مخازن سوخت شهران

به گزارش آفتاب نیوز، حسین ساجدی‌نیا...

زاینده‌رود جان دوباره می گیرد؟

۱۸ مهر،روز نکوداشت زاینده‌رود،فرصتی برای یادآوری سرنوشت رودی است...

اختلال یادگیری؛ از برچسب‌زنی تا شناخت تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان

دشواری برخی دانش‌آموزان در خواندن، نوشتن و ریاضی ممکن...

جزئیات جدید درباره بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس/ رأی گیری مجازی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، اظهار کرد: جلسه...

بخشی از خاطرات کودکی‌مان ساختگی است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه بردفورد،...

پوتین با صدور یک بیانیه توافق نفتی با آمریکا را تائید کرد

به گزارش خبرآنلاین از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه کرملین...

اولین تصاویر از رنج‌روور برقی در آزمایش‌های سخت سوئد

رنج‌روور نخستین شاسی‌بلند تمام‌برقی خود را در شرایط سخت...

فاطمه مهاجرانی هم جواب روبیو را داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با تأکید...

OpenAI: نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از ChatGPT استفاده می‌کنند

بر اساس نخستین گزارش OpenAI درباره الگوی استفاده نوجوانان...

انبوه‌سازان مسکن ایرانی راه خارج را بلد شده‌اند!

رکود بازار مسکن در ایران شرایطی را به وجود...

تبلیغات متنی