چهارشنبه 2 اردیبهشت 1405

طلای دنیا به سوی بزرگترین کاهش هفتگی خود می شتابد

در آغاز معاملات امروز، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با کاهشی معادل ۰.۴ درصد، به ۲۸۶۴ دلار و ۳۳ سنت رسید. قیمت اونس طلا پس از هشت هفته متوالی از افزایش، از ابتدای هفته جاری با کاهشی معادل ۲.۵ درصد مواجه شده است. با این وجود، در ماه فوریه، نرخ ها ۲.۲ درصد افزایش را تجربه کرده اند. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با کاهشی معادل ۰.۷ درصد به ۲۸۷۵ دلار رسید.

شاخص دلار آمریکا از آغاز هفته جاری تا به حال، ۰.۷ درصد افزایش یافته و این امر موجب گران تر شدن طلا برای خریداران خارجی که از دلار استفاده می کنند، شده است.

«ییپ جان رانگ»، استراتژیست بازار در شرکت آی جی، اظهار داشت که در حالی که طلا به عنوان یک دارایی ایمن به حساب می آید، عدم قطعیت در زمینه تجارت ممکن است به ادامه فعالیت های سودآوری در شرایط تقویت دلار آمریکا منجر شود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، روز پنج شنبه اعلام کرد که تعرفه های پیشنهادی وی به میزان ۲۵ درصد بر کالاهای مکزیکی و کانادایی به همراه تعرفه ۱۰ درصدی اضافی بر واردات چین از چهارم مارس به اجرا خواهد درآمد، زیرا همچنان مواد مخدر قاچاق از این کشورها به آمریکا ارسال می شود.

طلا به عنوان یک محافظ در برابر ریسک های سیاسی و نوسانات تورمی مورد توجه است، اما افزایش نرخ های بهره می تواند جذابیت دارایی های بدون درآمد نظیر طلا را کاهش دهد.

در حال حاضر، سرمایه گذاران در انتظار انتشار داده های مربوط به هزینه های مصرف شخصی (PCE) آمریکا هستند. این شاخص که از سوی فدرال رزرو به عنوان معیاری کلیدی برای ارزیابی وضعیت تورم تلقی می شود، امروز منتشر می شود تا رهنمودهای بیشتری درباره چشم انداز اقتصادی ایالات متحده ارائه دهد.

«ییپ جان رانگ» تصریح کرد که به نظر نمی رسد قیمت گذاری نرخ دچار تغییر چشمگیری شود، چرا که چندین مولفه در شاخص قیمت مصرف کننده و شاخص قیمت تولیدکننده نشان می دهد که تورم هزینه های مصرف شخصی ممکن است تحت کنترل باقی بماند و از این رو، انتظارات نرخ چندان تحت تأثیر قرار نگیرد.

بر اساس گزارش های رویترز، «پاتریک هارکر»، رئیس بانک فدرال رزرو فیلادلفیا، روز پنج شنبه از ادامه سیاست حفظ هزینه های استقراض کوتاه مدت آمریکا در حدود ۴.۲۵ تا ۴.۵ درصد حمایت کرد.

در بازار سایر فلزات گرانبها، قیمت هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۳۱ دلار و ۱۹ سنت رسید، در حالی که هر اونس پلاتین نیز با ۰.۱ درصد کاهش به ۹۴۸ دلار و پنج سنت رسید و هر اونس پالادیوم به اندازه ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۹۱۷ دلار و ۴۶ سنت رسید. هر سه فلز از ابتدای ماه جاری میلادی تاکنون، کاهش قیمتی را تجربه کرده اند.

آخرین اخبار

هواشناسی: ورود سامانه بارشی به کشور با آغاز هفته آینده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

تریتا پارسی: ترامپ عقب نشینی و آتش‌بس را نامحدود تمدید کرد

به گزارش خبرآنلاین، پارسی روز سه‌شنبه به وقت محلی...

جزئیات بخشنامه جدید دستمزد کارگران/ افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فضل‌الله رنجبر نماینده کرمانشاه در مجلس...

خبر جدید درباره قیمت بلیت بعد بازگشایی پروازها/ وجوه پروازهای کنسلی مسترد می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجید اخوان، در پاسخ به...

شوک جنگ خاورمیانه به اقتصاد انگلیس/ 250 هزار شغل در خطر نابودی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه گاردین در یک گزارش...

کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی

به گزارش خبرآنلاین،‌ سرلشکر ولادیمیر پاپوف روز سه‌شنبه در مصاحبه با پایگاه...

اسلام‌آباد: بر اهمیت تجدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا تأکید می‌نماییم

طبق گزارش خبرآنلاین، «محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه...

شمس‌الواعظین: موشک‌ها خط قرمز ایران به شمار می‌روند و هرگز موضوع گفتگو نخواهند بود/ در صورت وقوع حمله، با قدرت و قاطعیت واکنش نشان...

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ماشاءالله شمس‌الواعظین»، رئیس انجمن روزنامه‌نگاران...

سرپرست پژوهشگاه رنگ منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم،...

لاپورتا در وضعیت بحرانی؛ مجدد موضوع حقوق‌های بارسلونا حاشیه‌ساز شد

باشگاه بارسلونا در آستانه یک مرحله مهم از برنامه‌ریزی...

پیوند تاهل و سلامت؛ ازدواج با کاهش ریسک ابتلا به سرطان ارتباط دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : زومیت:...

وضعیت آب این سدها به شرایط استثنایی رسید/ میزان پرشدگی سدها دقیقا اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس تازه‌ترین...

قیمت طلا باز هم ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز اول اردیبهشت ۱۴۰۵

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر اونس طلا برای...

الجزیره: اسرائیل امیدوار است که ایران و آمریکا به توافق نهایی دست نیابند

براساس گزارش خبرآنلاین، ندا ابراهیم، خبرنگار الجزیره مستقر در...

نقض دوباره آتش‌بس در لبنان و انفجار چندین ساختمان در بنت جبیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

خورشید گرفتگی اختصاصی تنها برای ۱۲ نفر از ساکنین زمین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، این...

اردوغان محدودیت‌هایی بر استفاده از سلاح در ترکیه وضع می‌کند

بر اساس گزارش خبرآنلاین، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه...

ادعای ترامپ: توافق جدید ما با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین،  دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با...

رونمایی از دستخط رهبر شهید انقلاب بر قرآن خطی نفیس + عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتابخانه آستان قدس رضوی به...

فوتبالیست اوکراینی در حین خدمت در ارتش روسیه جان باخت

الکساندر پولوفکوف، بازیکن سابق لیگ برتر اوکراین و فوتبالیست...

تبلیغات متنی