پنج‌شنبه 23 مهر 1405

عارف: ایران به گسترش روابط گسترده با بلاروس تمایل دارد

محمدرضا عارف ضمن اشاره به گسترش روابط سیاسی و اقتصادی میان تهران و مینسک، بر این نکته تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از توسعه روابط متقابل با بلاروس استقبال می کند.

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در عصر امروز (پنجشنبه) به وقت محلی در ملاقات با رومان گلوچنکو، نخست وزیر بلاروس، بر ضرورت بهره برداری از اجلاس ها و پیمان های مهم منطقه ای و جهانی، از جمله اتحادیه اوراسیا، برای تقویت همکاری های اقتصادی و تجاری، به ویژه در بخش خصوصی کشورهای منطقه، تاکید کرد. وی خاطرنشان ساخت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال ارتقای روابط و مناسبات همه جانبه با کشورهایی است که دارای اشتراکات سیاسی، فرهنگی و تاریخی هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه جمهوری اسلامی ایران از تعمیق روابط مثبت بین دو کشور حمایت می کند، بر اهمیت تقویت و فعال تر شدن کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور برای پیگیری و اجرای توافق نامه های میان آنها تاکید ورزید.

وی به این نکته اشاره کرد که برای پایداری روابط تجاری دو کشور، نقش بخش خصوصی بسیار کلیدی است و هر دو طرف باید بسترهای لازم را برای فعالیت این بخش فراهم آورند.

عارف همچنین یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران با اعتماد به جوانان تحصیل کرده، تجارب خوبی در حوزه شرکت های دانش بنیان و فناوری های نوین کسب کرده است و آماده است تا تجارب ارزنده شرکت های دانش بنیان ایرانی را با بلاروس به اشتراک بگذارد.

نخست وزیر بلاروس نیز در این نشست بر این نکته تاکید کرد که باید از فرصت های موجود در اتحادیه اوراسیا برای توسعه روابط میان کشورهای عضو بهره برداری شود و اظهار داشت: کمیسیون مشترک همکاری های ایران و بلاروس به گونه ای موفقیت آمیز اجرا شده و حجم تعاملات و مبادلات تجاری دو کشور نیازمند ارتقا متناسب با روابط عالی سیاسی است.

وی همچنین با تبریک به جمهوری اسلامی ایران به خاطر عضویت به عنوان ناظر در اتحادیه اوراسیا، خاطرنشان ساخت: حضور جمهوری اسلامی ایران در این اتحادیه به غنای اقتصادی و سیاسی آن کمک شایانی خواهد کرد.

آخرین اخبار

یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

اعتراف سرمربی بعد از برد پرگل؛ نباید این دو نفر را تعویض می‌کردم!

لیورپول در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل لاسک اتریش...

اپل با هوم‌ویو به جنگ اکو شو می‌رود؛ قیمت احتمالی ۳۵۰ دلار

اپل ظاهراً قصد دارد به‌زودی از هاب خانه هوشمند...

ویدیو/ خاطره اشرفی‌اصفهانی از ماجرای مستاجری چهارمین شهید محراب

محمد اشرفی‌اصفهانی، فرزند چهارمین شهید محراب در سالگرد شهادت...

حمله به ایران پیش یا پس از انتخابات آمریکا؟ / ترامپ در دوراهی جنگ و دیپلماسی

به گزارش خبرآنلاین،  در پی اعزام نیروهای جدید به...

چالش‌های تحصیل دانش‌آموزان نابینا؛ چرا کتاب صوتی جایگزین خوبی برای بریل نیست؟

چالش دسترسی دانش‌آموزان نابینا به کتاب‌های درسی در دوره...

چهار موضوع اصلی بشر در چین به روایت سید محمد خاتمی/ رئیس دولت اصلاحات چگونه از رئیس‌جمهور چین یاد کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهوری پیشین درباره اوضاع...

پس از ۹ سال انتظار؛ رودستر جدید تسلا بالاخره رونمایی می‌شود

شرکت تسلا سرانجام تاریخ رونمایی از خودروی رودستر نسل...

چرا گاهی نام‌ها را به یاد نمی‌آوریم؟

فراموش کردن نام افراد، محل گذاشتن وسایل یا موضوعی...

جهش ۲۴ دلاری نفت سنگین ایران

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت خام سنگین ایران در سپتامبر۲۰۲۶...

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

قیمت سکه امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به کانال ۲۶۸ میلیون تومان نزدیک شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فرود اضطراری پرواز تهران-استانبول در تبریز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: ...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

تبلیغات متنی