دوشنبه 2 شهریور 1405

فیلم تازه «کاپولا» در جشنواره کن به نمایش درمی‌آید

پس از گمانه‌زنی‌های متعدد، مشخص گردید که فیلم «مگالوپولیس» با بازیگران بزرگ ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» در بخش مسابقه جشنواره کن به نمایش درخواهد آمد.

، این پروژه سینمایی که در جشنواره‌های معتبر جهانی برای نمایش آن رقابت‌های زیادی صورت گرفت، در نهایت به جشنواره کن راه پیدا کرد و نتیجه کارگردان سه‌گانه مشهور «پدرخوانده» در این رویداد رونمایی خواهد شد.

این فیلم، تحت عنوان «مگالوپولیس» در سال ۱۹۸۳ برای اولین بار توسط کاپولا نوشته شد و با هزینه‌ای معادل بیش از ۱۰۰ میلیون دلار تولید شده است، که بخشی از این هزینه از طریق فروش یک سری املاک او تأمین گشته است.

قصه «مگالوپولیس» به مدت دو ساعت و ۱۵ دقیقه دو دیدگاه متفاوت را از یک کلان‌شهر پس از تخریب آن روایت می‌کند: یکی از منظر یک معمار آرمانگرا (آدام درایور) و دیگری از سوی شهردار عملگرای آن (جانکارلو اسپوزیتو).

بعضی از توزیع‌کنندگان حاضر در اکران اولیه فیلم «مگالوپولیس» آن را به عنوان اثری تجربی توصیف کرده و برخی دیگر آن را اثر چندان قابل توجهی ندانسته‌اند و احتمال داده‌اند که این پروژه در زمینه پیدا کردن توزیع‌کننده با چالش‌های جدی مواجه گردد.

در این فیلم بازیگران برجسته‌ای چون آدام درایور، فارست ویتاکر، ناتالی امانوئل، جان وویت، لارنس فیشبرن، اوبری پلازا، شیا لابوف، کلوئه فاینمن، کاترین هانتر و داستین هافمن حضور دارند که به همراه دی بی سوینی، تالیا شایر، جیسون شوارتزمن، جیمز رمار و جیانکارلو اسپوزیتو بر روی دوربین رفته‌اند.

فرانسیس فورد کاپولا از بزرگ‌ترین کارگردانان معاصر سینما در سطح جهانی به شمار می‌رود و در دوران چهار دهه‌ای فعالیت‌هایش، افتخارات و جوایز متعددی را کسب کرده است. برخی از این جوایز شامل جایزه اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی برای «پاتون» در سال ۱۹۷۱، دو جایزه اسکار برای «پدرخوانده» (یکی در سال ۱۹۷۳ و دیگری به خاطر فیلم‌نامه در سال ۱۹۷۵)، جایزه بفتا برای بهترین کارگردانی به خاطر «اینک آخرالزمان» در سال ۱۹۷۸، جایزه دوربین جشنواره برلین در سال ۱۹۹۱، و همچنین جوایز متعدد دیگر در جشنواره‌های معتبر نظیر کن و ونیز می‌باشد.

هفتاد و هفتمین جشنواره کن از تاریخ ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار خواهد شد. در این دوره «گرتا گرویگ» کارگردان مشهور آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» نیز به پاس دریافت نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار

برنهام به کی‌یف در اولین سفر برون‌مرزی خود سفر کرد

به نقل از خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا اعلام کرد...

تراشه‌ای که با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حافظه آسیب‌دیدگان مغزی را تقویت کند

پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا موفق به توسعه یک...

قادری: خریداران خودروهای خارجی به خروج خودروهای فرسوده از چرخه مصرف مکلف شوند

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه خودروهای...

ماجرای حمایت ۲میلیونی از مادران و کودکان

گرانی سه باره قیمت پوشک طی یک سال، سرنخ...

آیا ساختار دولت دگرگون خواهد شد؟/ رئیس دفتر پزشکیان توضیحاتی ارائه داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور...

قلب تپنده گلکسی S27 اولترا مشخص شد؛ قدرتی فراتر از تصور!

کوالکام با انتشار نخستین تیزر رسمی، نسل جدید تراشه‌های...

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت...

برگزاری حراج شمش طلا ؛ فقط این افراد می توانند شرکت کنند

به گزارش خبرآنلاین، صنعتگران حوزه طلا تا ساعت ۲۴ دوشنبه...

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

دلایل افزایش نرخ دلار؛ راهکار چیست؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر نقش افزایش تولید...

بهبود ۴۰ تا ۴۵ درصدی دقت در برآورد پارامترهای کیهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یک نوع نادر دیابت به داروی هفتگی کاهش وزن بهتر از انسولین پاسخ می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : داروهای...

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

سامسونگ مشکل آزاردهنده نمایشگرهای تاشو را هدف گرفت؛ روشنایی ۶۰ درصدی برمی‌گردد

سامسونگ از فناوری جدیدی برای نمایشگرهای OLED رونمایی کرده...

تبلیغات متنی